@bHymer
- 1997
Heel fijn en rustig plekje. Vriendelijke ontvangst en flexibel wat betreft aankomst- en vertrektijden.
Alle voorgaande positieve reviews zijn terecht. Kan er alleen aan toevoegen dat de eigenaar ook nog een fantastische boottrip naar de Kjenndalsbreen regelde bij onze aankomst. Wauw!
Leuke camping, recent heropend. Vriendelijke ontvangst. Met strandje aan het water. Alles nieuw cq opgefrist. Wifi oke. Wij waren ook erg blij met de wasmachine! Winkeltje heeft een passend assortiment (alleen geen biertje). Aanrader!
Sitecode: 101966
Heel hartelijk ontvangen en een heel fijn 3-daags verblijf gehad op deze camping. We hebben genoten van de rust, het fietsen in de wijde omgeving en zeer zeker ook van de Landwinkel. Ruim assortiment en 100 keer leuker/lekkerder dan een grote supermarkt. 4 sterren omdat de voorzieningen basaal waren en verbetering verdienen.
Wij hebben hier 3 nachten gestaan en weinig overlast ervaren van touringcars en verkeer. Wel stonden wij op de mooiste plekken helemaal achter op het terrein. Prachtige plaatsen maar snel vol. De aanwezige voorzieningen werkte prima. De camperplaats maakt een zeer verzorgde indruk en 10 minuten fietsen naar het centrum van Brugge is heerlijk! Even nageteld: 33 smalle en 24 mooie brede overnachtingsplekken. Wel prijzig en daarom 4 sterren.
Overnachting gehad op de parkeerstrook voor de camping. Wel even gechecked bij het VVV kantoor: geen bezwaar. Zeer rustige locatie, Kleine supermarkt met vers brood om de hoek, verder geen faciliteiten. Ondanks dat: warm aanbevolen!
Zeer prettige camping op een paar honderd meter van de Rijn. Vriendelijke eigenaren. Restaurant warm aanbevolen: eenvoudige kaart maar we hebben echt lekker gegeten! Alle voorzieningen aanwezig met hulde voor de goede Wifi! Top! Een 5de ster laat ik achterwege vanwege het gedoe met de muntjes voor de elektriciteit. Wij komen desondanks graag weer terug.
Heel fijne en rustige camperplaats met vriendelijke eigenaren. Belangrijkste voorzieningen zijn aanwezig en de prijs is in overeenstemming met het gebodene. Een kleine uitbreiding van het WC/douche deel zou welkom zijn. Wij komen zeker weer terug!
Prima Camperplaats, faciliteiten keurig op orde en een havenmeester die z’n zaakjes strak voor elkaar heeft maar ook open staat voor een extra vraag en dan meedenkt. Klein puntje: op de website staat dat je kunt reserveren maar dat bleek begin april niet te kloppen Wij komen graag weer terug!
Sitecode: 81917
Topcamping! Prachtige locatie, uitstekende service, prima sanitair, en heerlijk startpunt voor fietstochten. En we hebben er ook nog eens lekker gegeten in het restaurant. Aanrader dus.
Gezellige camping dicht bij stad (Stralsund, 8 km op de fiets, mooi ritje) en strand (150 meter). Alle voorzieningen dik voor elkaar. Hulde voor de eigenaren want wij kwamen aanrijden met een diesel lekkage en werden echt heel fijn geholpen bij het oplossen van de problemen Top!
Heerlijk plekje met alles wat je nodig hebt en mooi vertrekpunt voor schitterende fietstochten. Ruime plaatsen, prima sanitair en last-but-not- least: gastvrije ontvangst door hartelijke eigenaren. Kortom, warm aanbevolen! O ja, Jumbo, Action, Hema, Kruitvat en Zeeman op 5 minuten fietsafstand. Handig!
Prima camping voor een bezoek aan Praag; 10 minuten lopen naar tramlijn 17 en 20 minuten later sta je op de Karlsbrug. Vernieuwd en schoon, prima werkend sanitair. Rustige en veilige camping met vriendelijk personeel. Kleine, goed gevulde supermarkt op 6-7 minuten lopen. Overnachting wel duur gezien eenvoudige karakter: camper+2 volwassen+stroom 720 CZ Kronen.
Prima locatie op loopafstand van het centrum