@bHymer
- 2025
- Buscamper
September 2026
Een locatie beoordeeld · 23 dagen geleden
Voor ons zijn dit soort campings favoriet! Eenvoudig, niet te groot, betaalbaar, vriendelijke ontvangst en gewoon alles wat je rondom camperen nodig hebt aanwezig , functionerend en schoon. Deze camping is dan ook nog lekker dicht bij het TT circuit en bij Assen. En recreatieplas Baggelhuizen om de hoek. Wij stonden hier 4 dagen in augustus en komen graag terug!
Juli 2026
Alle eerdere reviews met 5 sterren zijn volkomen terecht en correct!!!
Juni 2026
Op zich een aardige camping maar de gastvrijheid is beroerd. Wij vroegen expliciet naar een restaurant en om informatie over het OV naar de beide bergbahnen in het dal. We kregen te horen dat het restaurant dicht was. Dat bleek later niet zo en men verzuimde ons te vertellen dat beide bergbahnen momenteel gesloten zijn. Dat moesten we zelf uitvinden toen we daar aankwamen. Jammer Toni!
De actuele rating van 2.63 is écht te laag! Alle voorzieningen die je nodig hebt waren aanwezig en van goede kwaliteit. We werden vriendelijk ontvangen en konden zelf een plaats uitzoeken. Plekken zat met water, waterafvoer en stroom. Elke ochtend al om half acht vers brood. Wifi is uitstekend dichter bij de ingang. 10 km fietsen naar hartje Passau over fietspaden langs de Donau.
Heel fijn en rustig plekje. Vriendelijke ontvangst en flexibel wat betreft aankomst- en vertrektijden.
Alle voorgaande positieve reviews zijn terecht. Kan er alleen aan toevoegen dat de eigenaar ook nog een fantastische boottrip naar de Kjenndalsbreen regelde bij onze aankomst. Wauw!
Leuke camping, recent heropend. Vriendelijke ontvangst. Met strandje aan het water. Alles nieuw cq opgefrist. Wifi oke. Wij waren ook erg blij met de wasmachine! Winkeltje heeft een passend assortiment (alleen geen biertje). Aanrader!
Sitecode: 101966
Heel hartelijk ontvangen en een heel fijn 3-daags verblijf gehad op deze camping. We hebben genoten van de rust, het fietsen in de wijde omgeving en zeer zeker ook van de Landwinkel. Ruim assortiment en 100 keer leuker/lekkerder dan een grote supermarkt. 4 sterren omdat de voorzieningen basaal waren en verbetering verdienen.
Wij hebben hier 3 nachten gestaan en weinig overlast ervaren van touringcars en verkeer. Wel stonden wij op de mooiste plekken helemaal achter op het terrein. Prachtige plaatsen maar snel vol. De aanwezige voorzieningen werkte prima. De camperplaats maakt een zeer verzorgde indruk en 10 minuten fietsen naar het centrum van Brugge is heerlijk! Even nageteld: 33 smalle en 24 mooie brede overnachtingsplekken. Wel prijzig en daarom 4 sterren.
2023
Overnachting gehad op de parkeerstrook voor de camping. Wel even gechecked bij het VVV kantoor: geen bezwaar. Zeer rustige locatie, Kleine supermarkt met vers brood om de hoek, verder geen faciliteiten. Ondanks dat: warm aanbevolen!