@babette05
Lid van Campercontact sinds 2020
2020
gemakkelijke toegang CV-vermelding aan de rand van een veld in de bibliotheek. Dorp en alle winkels op 300m lopen. 2 uitstekende bakkerijen, gratis diensten en mooie wandelingen naar de Greenway aan het einde van het dorp. We ontmoetten camperaars en "raak de chat" voor een tijdje. Bedankt aan de gemeente voor alles, we komen terug. 71 is een geweldige afdeling !!!
Mooie omgeving maar een beetje bovenop elkaar We gaven de voorkeur aan de grote parkeerplaats op Place Dubreuil, zeer dicht bij het stadscentrum, waar de enorme maandagmarkt te zien is. Prachtige visrijke rivier. Leuk stadje met de prachtige arcades van de hoofdstraat, alle winkels. We komen terug op 71, we vonden deze afdeling leuk. Dank aan de mensen die met toerisme te maken hebben
We komen twee keer per jaar om te tanken. Robert, zijn vrouw, zoon en kleinkinderen zijn charmant, Robert lacht altijd. De proeverij om 18.00 uur is een "ceremonie" (niet verplicht), maar het is een gelegenheid om ons allemaal te ontmoeten. Voor het gebied hebben we zelden een plaats gezien die zo goed onderhouden en vrij is (behalve EDF). Bedankt aan de familie Sourdon voor hun expertise en hun welkom.
Wij waren er op 20/5/2108. Allereerst bedankt aan de gemeente voor deze rustige plek, ballad vertrek en gratis diensten. Het stadscentrum ligt op 200 meter afstand met 2 prachtige markten op zaterdag en maandag. De parkeerplaats wordt probleemloos gedeeld met auto's. Ga omhoog om de basiliek te zien, ga naar Lake Champclos waar de gemeentelijke camping is ... We zullen terugkeren
We zijn er meerdere keren geweest. Er zijn alle diensten in het dorp (brood kleine supermarkt gasolie en gas. Het dorp is sinds de afwijking nog stiller: geen vrachtwagen meer in de hoofdstraat. Mooie wandelingen. Vergeet niet het kruis te beklimmen dat domineert voor het uitzicht Bedankt aan de gemeente voor deze prachtige plek, vrienden van camperaars onthouden een minimum van 5E voor diensten.
We waren er in juni 2019. Rustige omgeving met alles wat je nodig hebt en kleine winkels. We hebben alleen leeggezogen. Aan de rand van een kanaal waar een paar boten passeren. leuk voor een nacht.
2019
Een locatie beoordeeld · bijna 7 jaar geleden
We stopten daar voor de lunch in mei 2019. Deze panoramische weg (D122) vanaf de Col de l'Arénier is echt prachtig vanwege het uitzicht. Het gebied ligt 1330 meter boven zeeniveau. We wilden lopen maar te veel wind en kou. Plan geen services nodig omdat ze duur zijn. Anders voor een rustige nacht is de top!
Een locatie beoordeeld · bijna 7 jaar geleden
ontdekt op 9-5-2019. Het parkeren is geweldig aan de rand van de zoete en de nacht rustig, diensten bcp minder met slechte toegang. We hebben alleen leeggezogen. Dorp te zien vanaf de begraafplaats voor het uitzicht. Alle winkels. Vanaf de passage stoppen we daar zonder probleem. Ballads.
Een locatie beoordeeld · bijna 7 jaar geleden
Als je stil wilt zijn, moet je hier komen. Klein restaurant, dorpscentrum. Breng een bezoek aan het stadhuis / OT, er zijn enkele lokale producten en we worden zeer goed ontvangen. Vergeet niet om het dorp Montand gerestaureerd steen voor stenen door liefhebbers te bezoeken (van Larnas park aan de bovenkant van het dorp op een parkeerplaats voorzien voor dit doel). Dank aan de gemeente voor de gratis diensten.
Een locatie beoordeeld · bijna 7 jaar geleden
al jaren zijn we gestopt op deze plek van sereniteit die ik 'mijn kleine Canada' noem. Alles is aanwezig voor 9 euro (2019): EDF, legen, vullen ... pure lokale markt op woensdag. Alle winkels en gasolie, apotheek, bank ... Taarten en brood zijn geweldig. Op kan ook vissen. Als het u niet bevalt, is er ook een gemeentelijke camping. De droom. Bedankt aan de gemeente. Hoogte 1160m