@babette05

Lid van Campercontact sinds 2020

gemakkelijke toegang CV-vermelding aan de rand van een veld in de bibliotheek. Dorp en alle winkels op 300m lopen. 2 uitstekende bakkerijen, gratis diensten en mooie wandelingen naar de Greenway aan het einde van het dorp. We ontmoetten camperaars en "raak de chat" voor een tijdje. Bedankt aan de gemeente voor alles, we komen terug. 71 is een geweldige afdeling !!!

Mooie omgeving maar een beetje bovenop elkaar We gaven de voorkeur aan de grote parkeerplaats op Place Dubreuil, zeer dicht bij het stadscentrum, waar de enorme maandagmarkt te zien is. Prachtige visrijke rivier. Leuk stadje met de prachtige arcades van de hoofdstraat, alle winkels. We komen terug op 71, we vonden deze afdeling leuk. Dank aan de mensen die met toerisme te maken hebben

Een locatie beoordeeldbijna 6 jaar geleden

We komen twee keer per jaar om te tanken. Robert, zijn vrouw, zoon en kleinkinderen zijn charmant, Robert lacht altijd. De proeverij om 18.00 uur is een "ceremonie" (niet verplicht), maar het is een gelegenheid om ons allemaal te ontmoeten. Voor het gebied hebben we zelden een plaats gezien die zo goed onderhouden en vrij is (behalve EDF). Bedankt aan de familie Sourdon voor hun expertise en hun welkom.

Een locatie beoordeeldbijna 6 jaar geleden

Wij waren er op 20/5/2108. Allereerst bedankt aan de gemeente voor deze rustige plek, ballad vertrek en gratis diensten. Het stadscentrum ligt op 200 meter afstand met 2 prachtige markten op zaterdag en maandag. De parkeerplaats wordt probleemloos gedeeld met auto's. Ga omhoog om de basiliek te zien, ga naar Lake Champclos waar de gemeentelijke camping is ... We zullen terugkeren

Een locatie beoordeeldbijna 6 jaar geleden

We zijn er meerdere keren geweest. Er zijn alle diensten in het dorp (brood kleine supermarkt gasolie en gas. Het dorp is sinds de afwijking nog stiller: geen vrachtwagen meer in de hoofdstraat. Mooie wandelingen. Vergeet niet het kruis te beklimmen dat domineert voor het uitzicht Bedankt aan de gemeente voor deze prachtige plek, vrienden van camperaars onthouden een minimum van 5E voor diensten.

Een locatie beoordeeldongeveer 6 jaar geleden

We waren er in juni 2019. Rustige omgeving met alles wat je nodig hebt en kleine winkels. We hebben alleen leeggezogen. Aan de rand van een kanaal waar een paar boten passeren. leuk voor een nacht.

We stopten daar voor de lunch in mei 2019. Deze panoramische weg (D122) vanaf de Col de l'Arénier is echt prachtig vanwege het uitzicht. Het gebied ligt 1330 meter boven zeeniveau. We wilden lopen maar te veel wind en kou. Plan geen services nodig omdat ze duur zijn. Anders voor een rustige nacht is de top!

ontdekt op 9-5-2019. Het parkeren is geweldig aan de rand van de zoete en de nacht rustig, diensten bcp minder met slechte toegang. We hebben alleen leeggezogen. Dorp te zien vanaf de begraafplaats voor het uitzicht. Alle winkels. Vanaf de passage stoppen we daar zonder probleem. Ballads.

Als je stil wilt zijn, moet je hier komen. Klein restaurant, dorpscentrum. Breng een bezoek aan het stadhuis / OT, er zijn enkele lokale producten en we worden zeer goed ontvangen. Vergeet niet om het dorp Montand gerestaureerd steen voor stenen door liefhebbers te bezoeken (van Larnas park aan de bovenkant van het dorp op een parkeerplaats voorzien voor dit doel). Dank aan de gemeente voor de gratis diensten.

al jaren zijn we gestopt op deze plek van sereniteit die ik 'mijn kleine Canada' noem. Alles is aanwezig voor 9 euro (2019): EDF, legen, vullen ... pure lokale markt op woensdag. Alle winkels en gasolie, apotheek, bank ... Taarten en brood zijn geweldig. Op kan ook vissen. Als het u niet bevalt, is er ook een gemeentelijke camping. De droom. Bedankt aan de gemeente. Hoogte 1160m

We zijn er meerdere keren geweest. Het dorp is mooi met een wandeling naar het meer. Een zeer goede slager. We gaan echter liever naar Lake Coucouron voor het landschap enerzijds en de prijs met EDF goedkoper (9e in 2019). Tv ok. Hoogte 1000m

ontdekt op 11-4-2019. Heel leuk. Dorp om te bezoeken met gastvrije handelaars. We komen trouwens graag terug. Gemakkelijke toegang voor alle sjablonen.

Kalm verzekerd zelfs gedurende de dag. We hebben alleen rustig geluncht voordat we onze reis vervolgden, maar we zullen graag de nacht doorbrengen. Gratis diensten op 3/4 plaatsen met een heel mooi uitzicht op de vlakte van bridge st spirit. Het dorp heeft geen levensmiddelenwinkels. hoogte 120m. Deze dag bcp van wind: Rhônedal

Zelfs zonder service is het een perfecte plek voor een rustige stop. Afhankelijk van het seizoen en de toestand van de vijvers kunnen er muggen zijn. De winkel is mooi en we missen niet om de "volle" goede wijnen te maken. Bedankt aan de eigenaar voor deze ontspannende plek in de wijngaarden.

Allereerst dank aan de gemeente voor deze prachtige plek en de gratis diensten. Het is 3 keer geweest dat we gaan en we zijn nooit teleurgesteld. Ik beveel de slager erg aardig aan en die legt je graag uit waar zijn vlees en expertise vandaan komt. Een supermarkt bestaat en dient als aanbetaling van brood. Vol met ballades. Hoogte 310m.

ontdekt in april 2019. vriendelijke en rustige omgeving in een dorp met een supermarkt en aanbetaling van brood. Vol met ballades uit het dorp. hoogte 290m. Als je geen diensten nodig hebt, kun je ook slapen in Lussan op de parkeerplaats onder het kasteel, waar je een prachtig uitzicht hebt op de vlakte. De ronde van Lussan ronde is mooi en het dorp

we gaan daarheen voor het oogstfestival van de geschiedenis dat elk jaar in het 2e weekend van oktober plaatsvindt (om minstens één keer te doen en indien mogelijk 2/3 dagen ervoor aan te komen) (dit jaar meer dan 200 c.cars ) Je kunt te voet naar Bagnols / Cèze gaan (5 km) door de wijngaarden en over de weg onder het stadion, naar het kasteel van Gicon ('s morgens vertrekken) voor een 360 ° uitzicht. Vroege ochtend in CV en kaas in de avond op het gebied

Ontdekt in 9-2019 van Massiac door D909 om de bovenstad te bezoeken die van onderaf bereikbaar is en een trap van 400 treden! We hebben het gedaan en het is de moeite waard voor het uitzicht als de klim. De oude stad is prachtig. Het gebied is niet gespecificeerd met uitzicht op de bovenstad en de rots. Niet overnachten maar goed parkeren om te bezoeken. Niet gezien het gebied van de hoge stad. Alt: 900m.

Sitecode: 2005

We kwamen terug op 4-9-2019. Er is niets veranderd, de locatie is ruim en we geven wat we willen voor de diensten, het is zo zeldzaam deze plaatsen. Er zijn veel meer welvarende gemeenten die het voorbeeld moeten nemen ... Uitstekende kaasmakerij aan het einde van het dorp en een bakkerij die ook dienst doet als supermarkt. Bedankt aan de gemeente voor alles. Hoogte: 970m.

Sitecode: 2004

We zijn er twee keer geweest. Het ligt tegenover de fiets-rail naar het oude station en is merkbaar in de zomer omdat er schaduw is; maar een klein ongemak: geen tv-ontvangst. We hadden een parkeerplaats verderop in een onderverdeling in aanbouw gevonden maar is er nog ????? Bedankt aan het gemeentehuis. Hoogte ongeveer 600m

Dorp bezocht op 5-9-2019. Rustige plek op de prachtige dienbladen van Cantal. Bedankt aan het stadhuis voor deze gemakkelijk bereikbare plek. Het dorp is charmant en onderhouden. Het heeft een bedrijf om te helpen naast de kerk die mooi is ongeveer 500 meter .. Hoogte 960 meter. Tv-ontvangst OK. Het gebied is vlak en de terminal is gemakkelijk bereikbaar. Nogmaals, we komen terug.

Sitecode: 2001

Ontdekkingsgebied op 8-9-2019. Rustige ligging, 200 m van het dorp. Het kost de toeristenbelasting van 1,20 EUR per dag voor 2 personen. Vol met ballades, leuk dorp met handel. Toegang via D9 vanuit Ségur Villas of D21 vanuit Massiac met trays (super). Hoogte 980m om te ademen. De top: het festival van transhumance in mei!

Sitecode: 1993

Deze plek is niet buitengewoon. Het is echter interessant om in een dorp te zijn met winkels, gratis services, ballades en een leuk meertje. Ik denk dat er werk gepland staat, want tijdens onze passage waren er arbeiders die maatregelen namen ... Om te volgen. Breed en rustig gebied ondanks de weg erboven

Sitecode: 1990

Plaats + parkeerniveaus met een prachtig uitzicht op de hellingen van Cezallier. Alles is gratis. Zorg voor een grote uitbreiding voor elektriciteit als er een stekker beschikbaar is. Het dorp heeft geen winkels behalve een restaurant.Toegang een beetje steil voor de laatste verdieping, maar aan de bovenkant is het mooier. Super kalm, opgeschrikt door de wind ...

Sitecode: 1986

Kleine rectificatie: dit is de D996 en niet de D 941 nadat het meer in het dorp ook te zien is. Ila een bakkerij en een reizende kruidenier die 1 of 2 keer per week en een kaas of er is een Saint Nectaire verdient de naam. Hoogte 900m. Rustige plek en mooie camping voor de betaling van 7 euro. Balladen rond het meer. Vullen.

Dank aan het stadhuis voor deze locatie en gratis diensten. Aan de voet van de Cezallier en de vallei van de Rentières door D36 of Saint Germain Lembron D241.Dorp rustig, het heeft een voedsel, apotheek, een bank en een tankstation verbonden aan het gebied. Toegang is aan de onderkant van het dorp of naar het postkantoor. Hoogte 600m.

Ontdekkingsgebied in 6/2019. Veel stiller dan die van Brioude op 4 km tijdens GEEN Bruyante weekend, omdat dicht bij het spel van jeu de boules, multifunctionele ruimte (bruiloft) en een speeltuin. Online parkeren langs de straat. Servicegebied naar beneden, de olieverversingen zijn haalbaar, maar geen water.Ballade rand van de Allier onder het dorp naar. Brioube.

Ontdekking op 11-9-19. Dorp en gastvrije handelaars. Een sleutel wordt gegeven aan het stadhuis of handel die boodschappen om toegang te krijgen tot diensten met elektriciteit en parkeren tegen 10 euro. De sleutel wordt de volgende dag teruggegeven en 5 euro wordt weergegeven. Hoogte 1300 m. Zuidwesten van ANNONAY (07) door D121. Bedankt aan het dorp voor deze prachtige plek. Vol met ballades

Ontdekkingsgebied op 10/09/2019. Het bevindt zich aan de onderkant van de stad vanuit Craponne aan de D9 vóór de grote brug over de Loire tegenover het treinstation. De toegangsweg is eenrichtingsverkeer en smal. Het gebied ligt diep aan de rand van de Loire. Leuke plek, rustig. Voor nu is alles gratis, niemand passeert belasting. loop via panoramisch pad vooraan. Hoogte 875m.

winter- en zomersportoord. parkeren is op de parkeerplaats van het station langs de weg waar niet veel doorgang is. stimulerende fase. ballads.

zeer rustige omgeving buiten de drukke paden. Elektriciteit en betaalde diensten. gratis parkeren In een klein dorp zonder winkels. Een restaurant. Een bakker brengt de ochtend rond 10 uur door. Hoogte 1100 meter. Vol met wandelen te doen.