@bacardibat
prachtige plek vlakbij de Elbe op het platteland. het eten is erg lekker en de mensen vriendelijk geen faciliteiten, maar erg rustig en slechts 5€
geweldige plaats. je meld je bij de balie en betaald voor je plaatsje. je moet 30€ onderpand betalen voor de sleutel. woelmuis raadzaam om niet de parkeerplaats van de reha zelf op te rijden naar die er naast achteraan zit een groen hek en daar achter zijn 3 staanplaatsen. de plaatsen hebben stroom en er is water en tuinslang voor vullen. je mag tot 19:00 uur gebruik maken van de toiletten en tot 18:00 uur van de douche.
vond geen toiletten om te openen met de code die ik kreeg. betaalde 14 € alleen voor elektriciteit en een plek om te verblijven. kreeg te horen dat er geen toiletten waren die ik in het restaurant moest betalen om ze te gebruiken. Werd verteld dat er 's avonds iemand zou komen voor vragen of om te betalen als je contant wilde betalen. niemand gezien, dus ik had betaald en de rest van de kampeerders bleef daar gratis (zeiden ze me). omdat elektriciteit werkt, zelfs als u niet betaalt.