@baeckerblume
- 1986
Niet € 3,- maar € 19,20,- parkeertarief per dag. Parkeergelegenheid is prima, afvalverwerking slecht. Registratie uitsluitend van 19.00 tot 21.00 uur. Erg ingewikkeld. Dames bij de inschrijfbalie en in het gemeentehuis bevestigden ons dat de prijs te hoog is. Conclusie: pure oplichterij. 3€ x 640% = 19,20 euro. Rijd met een grote boog om dit werkelijk prachtige stadje heen.
De plek zelf is prima, net als alle voorgaande jaren. Er is echter een groot nadeel: voor voertuigen langer dan 7 meter is de ingang een ramp. Het is veel te smal om te manoeuvreren, vooral als er veel verkeer op de passerende weg is. Hetzelfde als voorheen, maar dan voor 5€
Plaats is erg vies na regen. Ook is er maar één kraan voor het doorspoelen van het toilet en drinkwater. Helaas is het deksel voor verwijdering niet bevestigd en is het erg zwaar.
Wij zijn hier heel vaak geweest. Wij vonden het altijd leuk. Helaas is de plaats momenteel afgezet (vandaag 10 november 2024). Het lijkt erop dat hij wat schade heeft opgelopen door de storm en wordt gerepareerd. Het is in ieder geval volledig afgezet.
Ja, het is waar, de plaats is erg schoon en goed onderhouden. Wij zullen hier echter niet meer rijden. De WiFi is verschrikkelijk. je wordt de hele tijd weggegooid. Zodra je verbinding hebt, ben je weer weg. Wij stonden vlakbij de versterker (douches en toiletten). Dat is vervelend. Niemand kan commentaar geven op het weer hier, maar het gebied staat bekend om zijn zeer harde wind. Heel vaak konden we de deur van de camper nauwelijks openen.
De plek zelf is tot nu toe prima. Echter, te duur voor € 8. Afvalverwerking is een puinhoop. Chemische toiletten worden nu in het afvalwater geloosd. En daar moet je dan nog eens € 5,- voor betalen. Alles is volledig geblokkeerd. Wij komen hier niet meer. !!!!
Ben hier een paar dagen geweest. Plaats is erg schoon en netjes. Wat echter erg verontrustend is, zijn de werkelijk vele honden. Ongeveer 80% van de lokale kampeerders zijn hondenbezitters, sommigen met 2 en 3 honden. Het constante geblaf is vervelend. Het water in de douche is ook niet altijd even warm en wifi valt vaak uit. Anders goed om te wandelen en te fietsen. Winkelen in de buurt. Bakker komt 's ochtends rond 10.00 uur.
Waarom is het hier de hele tijd dat de plaats gesloten is? We waren hier eind november en de plaats was open, zelfs toen stond er: vandaag gesloten.
Plaats zoals beschreven. We verbleven 2 nachten, van woensdag tot vrijdag. Elke avond tussen 17. 00 - 19.00 en 21.00 - 22.00 uur was de plaats vol met auto's die naar training kwamen en later weer luid verdwijnen. Anders stil.
Waren hier op 15.10.19. Plaats is open. Van 1,5 - 1,9. Het is ook geen "eenvoudige parkeerplaats". Hij is tegenovergesteld. Er zijn schone douches en een goede benadering van V + E. Plaatsen kunnen een beetje groter zijn, maar verder helemaal oké. Helaas is de supermarkt naast de deur gesloten. We komen terug
Deze plaats verdient de term "toonhoogte" niet. Zodra we er overheen reden en niets leuk vond. Met onze mobiele antenne, alcove 8m lang, hadden we problemen van hoogte en lengte. Bovendien is met dit geluidsniveau alleen met oordoppen mogelijk om te slapen. Ga in de regen alleen uit met rubberen laarzen.
waren hier begin januari 2019. Ruimte zoals beschreven, echter, het water (ook voor het toilet om te spoelen) is niet langer vrij. Chips kunnen in verschillende winkels worden gekocht voor 2 €. We werden wakker met Sylvester Kracher om 7 uur 's ochtends in de ochtend, anders waren we nog een paar dagen gebleven.
De plaats kost € 12, - Inclusief Hotspot. Het grind is echter erg oncomfortabel in de regen. De stad en de Veste liggen op loopafstand. V + E ook geweldig.
De toonhoogte is goed, de "oude" plaatsen maar erg krap. Bakker service van 1.11. te stellen. Vanaf toen hij terugkwam, wist niemand het. De spa is echter niet zo bijzonder.
wilde vanmorgen weggaan vanwege rookoverlast en het lawaai van de kettingzaag. De receptie moet om 9.30 uur bezet zijn. Om 10.00 uur hebben we het opgegeven telefoonnummer gebeld, de aankondiging komt: verkeerd nummer. Het nummer dat onder de contactgegevens wordt gegeven, gaat over in de receptie. Een arbeider (kettingzaag) heeft de baas dan bereikt: in 1 uur komt hij. wacht al 1 1/2 uur
direct op het strand zon. Bomen geen probleem. Douche voor vrouwen voor dagen kapot. De receptie is zelden bezet. Chemisch toilet leeg, geen probleem. Na een storm zorgt niemand voor de manier om schoon te maken.
We keken naar de plek maar reden door. Was te donker voor ons. Geen plek waar wat zon is gekomen. Zeer lage bomen. Iets hogere Womos hebben problemen.
alleen gescheiden van de zee door de promenade. Geen schaduw, grote plaatsen. Sanitair is aan renovatie toe. Butrint met de fiets is geen probleem.
Verschillende CP's bekeken. Moskato was de beste voor ons. Genoeg ruimte ook voor grote Womos, ondanks bomen. Sanitair ook schoon. Mooi zandstrand net gescheiden door de weg.
Sitecode: 19675
Dit zijn hotelparkeerplaatsen, dus ze zijn strak en kort. Geschikt voor kleine campers. Eigenaar spreekt perfect Duits en geeft goede tips voor sightseeing. De bus vertrekt bovenaan de hoofdweg. Via deze straat is het echter ook vrij luid 's nachts. Douches in het hotel zijn schoon. Huidige omvatten.
Voorzichtig onder de bomen, zeer zanderig. Heb twee keer gezien dat Womos worden teruggetrokken. Je moet voorzichtig zijn. Ik had zelf geen problemen. anders grote ruimte sanitair eenvoudig maar oke. Vul vers water bij, leeg chemisch toilet oke, grijze waterafvoer, echter "buiten de poort". Dat is waarom slechts 5 punten.
Eigenaar erg vriendelijk, spreek een beetje Duits. De ruimte is helaas helaas niet geschikt voor grote Womos, althans niet als deze relatief vol is. Sanitair zeer schoon ook om het chemisch toilet te legen. Onze buurman moest alles opruimen zodat we (tegenover het huis) bomen erg laag konden rangschikken en dakoverhang konden hebben.
Waren hier aan het einde van augustus. Relatief rustige plek. Schoon met mini-zwembad (een beetje groter bad) voor kinderen, maar oké. Sanitair schoon. V + E ook zeer geschikt voor grote Womos. Alleen de prijs van € 26 is erg hoog, maar deze wordt wel betaald
Sta hier op 19.8.18. Heel aardige gastvrouw. Je kunt eten echt aanbevelen. Staand naast de herberg op stevige grond. Had geen problemen met de FS. Weer blij.
Sitecode: 19676
waren hier en reden na ongeveer 30 minuten terug. Moet ons 1/2 m naast de buren plaatsen in plaats van ongeveer 2 m afstand. Dit is niet voor ons. Sanitair etc, we hebben niet gekeken. Voor kampeerders is dat "achtertuinkarakter" de juiste plaats.
Net buiten een drukke straat (rotonde) naar de stad. oke om stad te bezoeken, om te blijven niet aan te raden.
Zeer onverzorgd smalle ruimte. Voor Mobile van 8 m 10€ vanaf 10 m 12€ zonder elektriciteit. De toegangsweg is vrij smal en single track, nauwelijks alternatief. Op het plein heuvel van aarde overal van onafgewerkte werken (hetzelfde als een jaar eerder). Douche zeer eenvoudig en rustiek. We hoeven niet langer terug te gaan.
Ten minste 2 km smalle toegangsweg (bord "voor vrachtwagens geblokkeerd"). Inrit ook erg strak. Voor grotere campers nauwelijks geschikt: schuin in alle richtingen. Personeel wel erg vriendelijk, maar dat helpt veel als je je niet plaatsen kunt. Met elektriciteit is er volgens de exploitant ook problemen.
Zeer vriendelijke Duitstalige receptionist. De plaats is heerlijk schoon en goed onderhouden. Hoewel er 2 straten zijn die nauwelijks te berijden zijn. Een kleine supermarkt, zeer goed voorzien, ligt direct naast het terrein. Naar de vesting in 10 minuten.
Camperplaats is niet gescheiden van de grote parkeerplaats. Moeilijk om de afvalwaterput te benaderen, alleen mogelijk met een lange slang. In de buurt van B 426 hoor je de scatebaan, althans in de zomer, zeer luid. Bovendien, is er zelfs een basketbalveld naast de deur. Winkels en bakker lopend te bereiken.
Camperplaats is mooi aangelegd, maar niet aan te raden als het regent omdat de grond niet goed verhard is. We waren op 5.4.16 daar en zagen de diepe sporen van campers die er net in geslaagd waren om eruit te komen. Verder zeer rustig, mooi om te wandelen, fietsen etc. 10 Euro incl. camperservice, evenals stroom en een voucher van 4 euro. WiFi €2 per dag. Douche en toilet hebben we zelf.
Plaats ok als het droog is. Als het regent, soms erg modderig. Plaats officieel voor 6 campers, maar er is meer ruimte beschikbaar. Stroomzuilen met 6 aansluitingen. Verstoring door tractoren en automobilisten die op het landweggetje naar de sporthal en terug racen. Weinigen houden zich aan de voorgeschreven 30 km snelheid. Bovendien kan de 'geur' van de zuiveringsinstallatie enigszins storend zijn, afhankelijk van de windrichting.
Er werd een nieuw sanitairgebouw gebouwd. Plaatsen hebben relatief grote afmetingen. Prijs is omhoog gegaan. Overnachting kost nu € 11.
Plaats is super. Waren er vaker. Helaas was er geen broodjesservice in december. Na navraag gedaan te hebben: Met zo weinig klanten rendeert het helaas niet om naar de bakker te gaan. Jammer.
Sitecode: 2025
We waren in november 2015 op deze camperplaats. We waren helemaal alleen. Het was erg rustig. Als het regentnis het erg modderig. Camperservice aan de overkant van de straat. Voor een tussenstop goed geschikt.
De plaats was zo druk dat we in de "verboden te parkeren" zone moesten staan. Achter ons nog 5 campers. We gaan hier niet meer heen. Het is niet leuk aan een kant direct langs de straat te staan en het trottoir aan de andere kant.
Plaats heeft alles wat een camperplaats nodig heeft. Voorzieningen gratis ter beschikking. Helaas wat scheef. Wij staan altijd voor een nacht dat is prima.
Plaats schoon, moeilijk te vinden. Allemaal heel vriendelijk. Bakker komt helaas alleen 10:30. Bushalte op ongeveer 1200 meter, maar niet 150m. Anders is ok.
Zeer mooie plaats. Ook geschikt voor grote campers. Alleen de zonneschermen maken het moeilijk voor alkoof voertuigen. De omgeving is niet bijzonder
Zeer mooie plaats. Ideaal voor lopen en fietsen. Echter, veel verkeer en zeer onvriendelijk personeel. In de ochtend komt er een bakker met goed brood.
Zeer mooie rustige plek, alleen de percelen kon een beetje groter zijn. Anders zeer goed voor 8,00 Euro
Zeer geweldige plek om alles beschikbaar. Tot en met 30.09. € 7 vervolgens 4.50. Mooi om te lopen en te fietsen. Bij regen echter vuil
Goede plek. Bakker in de buurt. Alles beschikbaar. Erg rustig. We vonden het als een plek voor de nacht OK.
Waren hier in september. De percelen zijn vrij smal en kort. Plaats vol. Hierboven is een bus parkeerplaats die kan worden gebruikt. Stonden daar goed niemand heeft iets gezegd
De plaats is ideaal om Burgos te bezoeken. De bus stopt vlak voor de poort. Alles schoon. Voor grote campers niet veel ruimte.
De plaatsen zijn erg kort. Wir hebben de camper overlangs neergezet. Verder ok.
Zeer mooie rustige plek. Zwemmeertje in de omgeving. Fietspad niet ver. We hadden stoelen en ligstoelen neergezet.