@bakker4
Prachtige camperplek! Wat een uitzicht, op het water het slot Waldeck. Drie terassen hoog met bovenaan het restaurant en douche/wc gelegenheid. Inchecken doe via automaat. Als camperaars gebruiken we onze eigen sanitair.
Een camperplek zoals een camperplek bedoeld is. Ruime plekken, prachtig uitzicht, rust, fiets en wandelroutes. Je komt via een weg met slagboom, dit gaat naar Vogelzang IP. CP wordt duidelijk aangegeven. Je kunt nu gewoon doorrijden. De beheerder komt langs, he ontvangt een QR code om te betalen. 15 euro per nacht. Voor 12 uur betalen mag je tot 18 uur blijven staan. Nog volop in aanbouw.
Hier al meedere keren gestaan. Ruime plekken, rustig en ja je hoort regelmatig een vliegtuig over gaan of een ambulance voorbijkomen. Mooie uitvalsbasis om op de fiets naar Haarlem, Lisse, Noordwijk te gaan. Als echte camperaar hebben we weinig nodig. Maar voor diegene die stroom, sanitair wil gebruiken alles is aanwezig! Vriendelijke eigenaar.
Sitecode: 101912
Wat een prachtige rustige plek! Alles is aanwezig, keurig netjes. Heerlijke plek om te wandelen of te fietsen. Weekend van 14 februari gestaan, dankjewel voor de heerlijke Valentijn tompoucen!
Super leuk plekje aan het water. Zeer vriendelijke beheerders. We hebben heerlijk in het water gezwommen. Douches eenvoudig maar schoon. Inclusief stroom, camper 2 personen € 25,=
Fantastisch! Normaal staan we 1 dag op dezelfde plaats maar op deze top locatie zijn we een dag langer gebleven. Super vriendelijke eigenaren. Alles is aanwezig inclusief een fantastische zwembad. Bedankt Ruben en Aletta we hebben genoten!
Wat een vriendelijke mensen! Het adres klopt niet, dit is het goede adres Romania 507220 Tărlungeni,978 Strada Zizinului Het is in de tuin van een vakantiehuis. Hier zijn ze nog mee bezig om af te maken. Net als de douches, wc's en andere voorzieningen. Alles ziet er super netjes uit. Douchen/wc in het vakantiehuis. Water en lozen is gratis. Stroom hebben we niet gebruikt. We hebben 20 euro betaald voor één nacht.
Prima plek. Vriendelijk ontvangst in het Nederlands. Je kunt zelf je plekje uitzoeken met of zonder stroom. Sanitair schoon. Op 1 km een restant van een kerk leuk om te bekijken.
Prima plek om Boekarest te bezoeken. Groot park er naast. Schone, eenvoudige sanitair. Wij zijn met uber taxi naar het parlementsgebouw gereden omgerekend €14,= We hebben hier 2 nachten gestaan. we hebben niemand gezien bij de receptie. 's Nachts heerlijk rustig geslapen.
Prima plek bij zeer vriendelijke mensen achter het huis. Er wordt Engels en Duits gesproken. Kregen bij aankomst een potje zelfgemaakte tomatensaus en een paar eieren. Het dorpje is niet bijzonder maar supermarkt en eetgelegenheden genoeg. Sanitair, keuken en wasmachine aanwezig. We betaalden € 15,= voor 2 personen. Je kunt in euro's betalen.
Prima plek. Werden vriendelijk te woord gestaan in het Engels. Konden zelf een plek uitzoeken, deze zijn verhard. Eenvoudige sanitaire voorzieningen, wel schoon. We zijn op de fiets naar het centrum gegaan. Mooie gebouwen, plein met de syn en een gezellig winkelstraat. Zeker de moeite waard. Direct naast de camping zit een Lidl en een drogisterij.
Prima plek aan het water. Vriendelijke mevrouw die ons te woord stond. We hebben 20 euro kontant betaald, inclusief stroom. We zijn lopend naar het centrum gegaan. Het was verrassend leuk. Prachtige kathedraal, Jugendstil ijssalon en nog veel meer mooie gebouwen. Zeker de moeite waard om rond te lopen
We hebben hier 2 nachten gestaan. Werden vriendelijk geholpen bij de receptie. Mochten zelf een plek uitzoeken. Het sanitair is eenvoudig, douches zijn erg wisselend in temperatuur, de knop moet je continu ingedrukt houden. De camping winkel heeft het nodige. Verder is er een restaurant, wasserette, massage je kunt er fietsen huren en voor de kinderen is er ook van alles te doen. We betaalden voor 2 nachten €62,63
Perfecte camperplek! Ze zijn de plekken nog aan het verharden maar de eerste 4 plekken zijn klaar. Het toegangshek moet jezelf open schuiven. Via de website die je op campercontact vindt moet je betalen. Omgerekend € 18,10, inclusief stroom, water, afval, magnetron, wasmachine, wc enz. Voor de kinderen ook schommel en speelgoed. De plek wordt niet aangegeven. Mooi uitzicht op de berg.
Geweldige plek. Kosten € 18,80 per nacht inclusief stroom, water en lozen. Direct aan het water. Hier kun je heerlijk in zwemmen. Slagboom gaat automatisch omhoog. Betalen met kaart of cash via een automaat.
Prima camperplek. Heerlijk rustig. Prachtig uitzicht. Betalen via QR code lukte helaas niet. Dus gratis gestaan. Pad er naar toe is onverhard en er staat nergens waar je in moet rijden. Met de informatie hieronder kom je er wel.
Alles wat een camperaar zich kan wensen. Gratis overnachten, gratis stroom, gratis water, gratis lozen en gratis fietspomp met sleutels. Rustig, mooi park ernaast, schoon, met afvalbakken.
Prima plek! De weg erna toe is steil. Prachtig uitzicht. Je staat op een grasveld bij een pension. Hier kun je ook eten, douchen en na het toilet gaan. Vriendelijke mensen. Je ontvangt de sleutels om via een zijdeur naar het sanitair te kunnen. Douchen achter een gesloten deur weer wat anders dan achter een gordijntje. We betaalden 10 euro. Je kunt ook stroom krijgen. Hebben wij geen gebruik van gemaakt. Zit volgens mij bij de prijs in.
Parkeerplaats voor de mijn. Speciale plek voor bussen, campers en caravan. We hebben omgerekend €37,= betaald. We kwamen Ron 16 uur aan. Konden de mijn nog bekijken onder begeleiding van een Engelse gids. Kosten mijn omgerekend €31,=, rondleiding zo'n 2,5 uur. Als de mijn gesloten is wordt het rustig op de parkeerplaats. Geen last gehad van de aangrenzende weg.
Ziet er erg oud en onverzorgd uit. Receptie prima, goed geholpen. Oude sanitair voorzieningen, redelijk schoon, douchen achter een gordijn, geen plank, bankje of haakje. Toegang wc en douches met sleutel. Borg sleutel 10 euro. Voor de wasmachinne moet je een sleutel halen. Daarvoor moet je of je paspoort of ID kaart afgeven. Veel lawaai, weg, muziek. Je staat dicht op elkaar. Wel waterplas om te zwemmen.
Sitecode: 71928
Deze camperplaats is van de gemeente en ligt tussen een voetbalveld en tennisbanen in. Je betaalt 10 euro. Dit deponeer je in een brievenbus. Stroom en water kun je krijgen tegen betaling. Naast de camperplaats is een nieuwe Natuur Camping geopend. In juli 2023 gestaan. Omdat ze nog druk met de sanitair voorzieningen en receptie bezig waren mochten wij hier gratis staan. De prijs wordt 18 euro voor camper en 10 euro per persoon. Alles aanwezig.
Prima plek. Je betaalt 15 euro per nacht, voor stroom 5 euro extra. Ondergrond is verhard. Ongeveer 1,5 km van de oude binnenstad. 's Nachts is het erg stil, prima plek om de stad te bekijken. De volgende morgen om 7 uur komt er iemand langs om te controleren. Vriendelijke meneer die vertelde dat om 8 uur de bakker langs kwam.
Wat een mooie rustige plek aan het water. Je mag er met 3 campers staan maximaal 2 nachten. Het is direct naast een restaurant. Je hoeft daar niet te eten om er te mogen staan. Het restaurant heeft een prachtig terras bij het water met mooie houten ligbedden. Je kunt hier met een pondje naar de overkant. Er zijn fietsroutes. Je kunt je douchen en naar de wc tegen betaling. Er staat een container voor afval. Alles is keurig aangelegd.
Prachtig uitzicht op het meer en de besneeuwde bergtoppen. Heel rustig. Geen voorzieningen alleen een paar picknick tafels. 900 m verderop zijn wandelroutes. Wij hebben de route van 2,7 km gedaan. Je komt dan bij de zendmast uit. Wat een klim maar het uitzicht is geweldig! In de brievenbus zit een boekje waar je je naam in kunt zetten. Zeker de moeite waard!
Prachtige rustige CP tussen de bomen. Je hoort alleen de vogeltjes. Dus niet overal schotel ontvangst. Je kunt sanitaire voorzieningen gebruiken van de camping. Mooie omgeving om te fietsen of te wandelen.
Prima cp. Ligt wel aan een drukke weg en langs het spoor. 's Avonds en 's nachts hier geen last van. Keurige toilet en douche gelegenheid. Douchen kost € 0,50 voor 3 minuten. Vriendelijke eigenaar. Dichtbij het centrum van Holten. Heerlijke fiets en wandel omgeving.
Perfecte plek voor een echte camperaar die niet van luxe houdt. Dichtbij het centrum van Ommen. Je kunt hier prachtige fiets- en wandeltochten maken. Vriendelijk ontvangst. Van de trein en weg weinig last zeker in de avond en nacht. Goed schotel ontvangst. Harde ondergrond. Prijs inclusief stroom en WiFi. Komen zeker terug!
Een verrassend leuk plekje. Mooie vakhuizen, winkeltjes en restaurants. CP net buiten het centrum. Aan het straatje naar CP staat een sanizuil. Hier kun je gratis lozen. Water vullen moet met een jetton. Er staat dat je €6,= moet betalen bij Presse Tabac. Ons was niet duidelijk waar je nu moest zijn. Hebben dus niet betaald. Mooie omgeving om te fietsen.
Groot CP aan de rand van Honfleur. Je betaald € 11,= voor 24 uur. Je kunt niet per uur betalen. Alle voorzieningen zijn aanwezig. Honfleur is zeker de moeite waard om te bekijken. De stad is erg druk, overal auto's. Maar leuke straatjes, haven en genoeg restaurants. Wij hebben hier niet overnacht ons te druk.
Prima CP bij school en sporthal. Ruime parkeergelegenheid. In juli school gesloten. Centrum op ongeveer 500 m. Doorgaannde weg 's morgens goed te horen, 's nachts stil.
Een CP midden in het dorp op een grasveldje. Ondergrond is zeer hobbelig met grote plassen. Het had die dag geregend. Je staat achter een muur hierdoor zie je geen strand/zee. Wij zijn een CP verderop gaan staan. Verder geen voorzieningen.
Prachtige plaatst gelijk naast het haventje en strand. CP zijn door middel van palen afgezet..Geen voorzieningen. Stond alleen een Container. Ondergrond er (naar toe) is onverhard en niet vlak. Dorpje is op loopafstand.
Wij hebben hier 4 dagen gestaan. Tour de France kwam hier vlak langs. Iedere avond rond 18.00 uur wijnproeverij en uiteraard verkoop. De roze en rode wijn kosten 7 euro per fles en smaakten heerlijk! We hebben er gratis gestaan. Bij Intermache in Libourne op ongeveer 4 km is een sanizuil. Op ongeveer 1.5 km ligt Saint Emilion, prachtig stadje waar (alleen maar) wijn te koop is. Ook gezellige terrasjes.
Perfecte cp! Rustig, aparte inhammen, alle voorzieningen aanwezig en ook nog gratis. Leuk authentiek dorpje. Toen wij er was alles gesloten.
Heel erg druk. Zeer krappe plaatsten. Je kunt ook parkeren op een groot stuk grasland. Maar hebben er niet gestaan. laag hangende takken en erg nat. Navigatie geeft een route aan waar je niet langs mag. Maar de camperplek staat goed aangegeven. Dinan is erg leuk om door te lopen. Zeker de moeite waard om het te bekijken. Wij hebben er niet overnacht.
Keurige camperplek. Geschikt voor 7 campers. Verharde rechte plekken. Rustig. Naast een speeltuin. Centrum met een bakker op ongeveer 750 m. Op 1.4 km een Intermarche. Hier kun je lozen en vullen ook zijn er wasmachines. Goed satelliet ontvangst.
Deze plek is er niet meer. Althans er wordt niks aangegeven. Op zich is er wel genoeg ruimte om te parkeren. Een stukje verder op is een mooie camperplaatst.
Prima plekje. Gratis water, vuil water lozen en wc legen. Je staat op het gras iets van de weg af.
Een BMX terrein en een midgetgolfbaan. Het geheel wordt niet meer gebruikt. De weg gaat over in een onverhard pad. We zijn het bos niet in gegaan. Maar zijn daarvoor op het gras gaan staan. Heerlijk rustig. Echt een aanrader voor rustzoekers die geen faciliteiten nodig heeft.
Hemelvaartweekend gestaan. Heerlijk rustig achterop het weiland. Stroom en WiFi (werkt niet optimaal) aanwezig. Zeer vriendelijk ontvangst. Sanitaire voorzieningen aanwezig. Heerlijke douches. Prima camper plekje!