@bakkertje
- 2010
mooie plek, met een fabelachtig uitzicht, betalen naar gebruik, TOP
voor ons 5 sterren en kandidaat voor camperplaats van het jaar. Even het volgende: top dat digitaal in en uit checkenop deze cp, je betaald stroom naar verbruik. Deze digitale aanmelding moest meer gebeuren. Het valt ons op dat de stroom berekening voor veel cp' s het nieuwe verdien model is.
prachtig plekje op de grens van Friesland en Overijssel. Alles aanwezig voor een nette prijs, allin. Alleen waar zijn de campers?
mooie plek zijn plannen genoeg nu nog 3 sterren heeft meer potentie. succes met alle plannen
Sitecode: 20937
al voor de derde keer hier. prachtplek. leuk de spelende kinderen met hun electrische step en zwembad etc
top plek. Alles onder het mom van niet te moeilijk doen komt het altijd goed. zeer aardige eigenaar, groet út Fryslân
mooie plek met superschoon sanitair. Heel lieve en aardige Mieke en ook haar man die veel met de schapen in de weer was, TOP
mooie plek. heerlijk in de achtertuin. schaduw voldoende.
een pracht plek en wat mooi sanitair. Stroom verbruik wordt eerlijk berekend d.m.v. digitaal incheck bord. Dit zouden meer camperplaatsen moeten doen. Lobke hield alles super schon. niks op aan te merken
wat mooi, spontane ontvangst en heerlijk eenvoudig maar super netjes. bijzondere mensen getroffen
mooie plaats, prima sanitair dorp dichtbij
keurig, als je van open terrein houdt. top sanitair
het is en blijft een prachtige plek. We waren voor de 4de keer hier. wat ons wat irriteerde is het systeem van vooruit betalen, dat is niet des camperaars. Betalen gaat meestal achteraf in envelop. Maar daar is misschien reden voor om het zo te doen
voor de tweede keer hier. Top plek niks op aan te merken
mooie plek, alleen jammer van het warme water waar iets defect was, het is misschien de moeite niet maar zoiets moet zo snel mogelijk gemaakt worden. De verharding vonden wij maar matig. als het regent? wordt het een vieze bende. Maar de plaats op zich is prachtig. De vijfde ster komt als het bovenstaande oke is
wij vinden het hier altijd een beetje thuiskomen een pracht plek keuze uit open veld of onder de bomen. Aardig beheerders echtpaar en super netjes
had zo mooi kunnen zijn. hadden graag op de jachthaven gestaan helaas was de plek niet bereikbaar. marktkramen stonden in de weg! sneu voor ons
wat een super plek. Heerlijk rustig. Top dat er een wc is. Aardige eigenaren waar je direct gast voelt. Top!!
mooi ingericht terrein. veel ruimte, sanitair is goed, alleen een beetje meer verlichting misschien? schoonmaak? niet gezien. vriendelijke mensen
mooie plek, gelukkig stonden we op het achterste terrein. op voorste stuk veel drukte. achter had je mooi uitzicht. leuke gastvrouw
eenvoudige plek, erg rustig. toen wij er waren werden de vuilnisbak niet geleegd en dat moet eigenlijk wel
heerlijke plek een en al rust. geen voorzieningen wel stroom en water, vuil en wc verwijderen. Leuke fietsenmaker in het dorp die a la minute een lekke band verving ( Totaal bike) binnen kwartier gefixt
prachtig en nog eens prachtig. En heerlijke asperges en heerlijk rustig
Super mooie plek en wat een rust en echt donker. is nog in ontwikkeling maar komt helemaal goed,
wat een prachtige plek top
was weer toppie blijft een pracht plek
een hele mooi cp. met vooral het weidse uitzicht met een mooi zonsondergang. mooie fiets omgeving. alles aanwezig ook voor de kleine campers. wij stonden hier 2 nachten helemaal alleen hoe kan dat?
geweldige plek. eenvoudig maar daarom veel charme. alles kan. wasje doen geen probleem mevrouw had de was zelf op de lijn gehangen en er weer afgehaald. nette prijs. veel respect voor deze mensen. Wouter en Joke
superplek en ja het was een druk weekend. Ruime plaatsen. was ook gezellih
TOP locatie vlakbij: Weerribben, Rottigemeente, riviertje de Linde, Vledder, Veenkoloniën etc. Wijds uitzicht met fabelachtige zonsondergang en echte duisternis. Ruime plaatsen, keurig toilet gebouw met alles er op en eraan!! Weet dat veel zullen zeggen dat hebben we niet nodig, maar ook voor veel mensen is het de moeite waard. Zeer symphatieke eigenaars en je mag op de dag van vertrek blijven staan als je nog even fietsen wilt. nogmaals TOP!!
mooie plek. met hittegolf onder de bomen voor elk wat wils super
top plaats veel aktie op het water. fietspad loopt over de CP. via fietspad langs de Ee naar Dokkum en Leeuwarden. vlotte en vrolijke beheerder tevens molenaar op de prachtige korenmolen
een hele mooie en rustige CP. vlotte beheerders. dit wordt een top plaats
mooie plek en enthousiaste beheerders echtpaar. komt elke avond langs voor een praatje of de dag leuk was, gezelligheid ten top
Sitecode: 52082
een leuke camping maar de hygiëne was een dingetje vonden wij, voor de rest niet moeilijk doen
een leuke cp, maaarrr, de rit er. naar toe? een drama. wij volgden Vakschool weg... waar we toen kwamen, bij skibaan Google was compleet van het padje. Toen navigatie aangezet met. de CP en klaar was tie. dus volgens mij gewoon tunnelweg volgen
gezellig ongedwongen, prijs is wel hoog. heerlijk rustig. mooi uitzicht.
een mooie plek, moet nog hier en daar wat geklust worden i.v.m. schade van vorig jaar overstroming. respekt als je na zo'n schade er toch wat moois van kan maken
prachtige camperplaats en dat voor 15,- inclusief alles. zoek maar een plek
prachtige plek, klein en intiem. leuke beheerders
een top plek. alles klopt
dit wordt een prachtplek. nu nog 4 sterren, maar komt straks wel op 5 sterren als alles straks klaar is. er is nu al een mooie sanitair voorziening. Mathijs en Helma en familie veel sterkte en wij hebben genoten. wat een inzet door iedereen, komt goed. komen vast weer. Wouter en Joke
keurige CP die geheel door vrijwilligers gerund wordt. Restaurantje en pontje erbij, en bootjes kijken, ook altijd leuk. Grote plaats Burgum vlakbij. Je kunt zowel op steen als op gras staan.
leuke rustige plek. Er is zelfs een invalidentoilet. Voor kinderen een eldorado. Er zijn genoeg pluisjes dus. Aardige beheerders.
een eenvoudige plek met weinig sfeer. Maar alles is er. Heerlijke pizza in het restaurant. Mooie fietsomgeving
wat is dit een mooie plek geworden. En Monique is een prima gastvrouw!!
het plekje is prima, maar ruim de boel wat op. Er staan ook auto's geparkeerd wat niet hoort. de gastheer was uitermate vriendelijk... het doet mij denken "Help mijn man is klusser"
1 heel klein puntje, durf het bijna niet te zeggen: de afvoerput is voor onze camper onhandig, maar dan maar even een emmer gebruiken toch verder niks dan lof; top plek
elke keer weer top
heerlijk wat een rust.
pracht plek. Paar kleine dingetjes in het toilet gebouw, besproken met beheerder. Is dat klaar dan 5 sterren. bijna top
het is een camping maar de staanplaatsen matig. Kan nog wel wat in positieve zin veranderen voor campers. Mooi tarief 3 nachten 2 betalen. Vriendelijke beheerders niks mis mee. Als de plekken voor campers geüpdate zijn is het prima. Mooie fietstochten
keurige plek met loslopende kippen. Heerlijk rustig, prima sanitair. ook afwasgelegenheid in schuur.
Sitecode: 20937
mooie plek. Keurig toilet gebouw. Geen moeilijke toestanden. Geld in envelop kenteken erop klaar. Prima Wasmachine aanwezig
de cp op zich prima. ruime plekken. wc/douche eenvoudig maar er zijn plannen om dat op te waarderen. En leuke eigenaren
prima plaats, en op woensdag heerlijke gratis soep
al diverse keren geweest. Keurig verzorgd.
mooie plek en vriendelijke eigenaren.
top plekje met alles er op en eraan. de drukke weg kan de camperplek niks aan doen, trouwens wij hebben er geen last van gehad. Aardige eigenaren
Sitecode: 92095
een super plek. Leuke eigenaar, waarvan we de auto mochten lenen om even naar de dokterswacht in Winterswijk. En o ja ook nog een geweldige garage op de hoek die ons heeft geholpen met de kapotte huishoud accu. komen zeker terug!!
fijne cp. schaduw en zon. kiezen tussen gras en grint. super keurig sanitair. dichtbij dorp Hierden en bij Harderwijk. Vliegen? daar kan de cp niks aan doen en is maar tijdelijk. Compliment voor de hardwerkende eigenaar!!
wat een heerlijke plek hier kom je tot rust. is in maart pas geopend dus ze moeten nog bekend worden. Prachtig toilet gebouw. grote plaatsen. Aan de knooppunten route. Mooie omgeving je kunt er prachtig fietsen. Veel succes voor deze jonge ondernemers.
toppie op alle gebied
best genoeg, wifi niet goed maar is natuurlijk niet de hoofdzaak schone douches en wc
prachtplek, eenvoudig maar prima sanitair, leuke eigenaar die zelfs helpt met de vuilwater afvoer hier wordt je persoonlijk behandeld
mooi bij de boer uitzicht over de landerijen. Keurig sanitair met alles er op en eraan. Vriendelijke boer
altijd mooi met de scheepvaart wifi niet gebruikt te duur
wat een geweldige combi sportcomplex, zwembad en een pracht camperplek. Voor een kleine gemeente een pracht initiatief. Spontane gastvrouw, heerlijk zwembad met zulk mooi weer erbij. Prima te fietsen naar Husum en Friedrichstadt.
prima plek maar geen sfeer wel lekkere douche
Sitecode: 19116
dikke prima, douche met sleutel hartstikke schoon
mooie plek, douche was een verrassing
uitstekende plek niks aan te merken, aardige beheerder
prima plek voor de camping
wat een prachtige plek en een mooi kippenbedrijf met trotse eigenaars, alles helemaal gratis. Mooie uitleg gehad van enthousiaste Claus en ook nog gratis eitjes gekregen van Bettyna
voor het geld een superplek en ook nog gratis zwembad
wat een mooie plek 10 euro incl alles ook nog een heerlijk zwembad. vriendelijke beheerster
mooie plek sanitair basic maar schoon
op zich prima maar een beetje sfeer loos
top top en nog eens top hoger dan een 10 kan niet
Sitecode: 20731
hele mooie plek naast de camping, jammer dat niet meer campers hier komen. prijs inclusief alles. wat mooi en dat voor het geld
wat een topplek super grasveld je kunt gaan staan waar je wilt. bijzonder aardige mensen we hadden super verblijf in de schaduw. dankjewel Piet en Melanie
mooie plek aardige beheerders en mooi dat er gewerkt wordt aan een nieuw toilet gebouw. mooie fietsroutes. Supermarkt dichtbij
met warm weer een super plek over de dijk en zwemmen maar. dat je voor douchen een eindje moet lopen is geen probleem
Sitecode: 42050
een 10 niks meer niks minder geweldig
voor de tweede keer hier 3 dagen gestaan.een pracht plek.mooie fietsomgeving.
superplaats, alles positief. Weegbrug aan de andere kant van de weg waar je voor een koopje (incl bewijsje) de camper kan laten wegen
Wat een prachtplek deze SVR camping; deze mensen zijn camper mindend, overal is aan gedacht. Vuil water en chemisch toilet legen prima.
Wat een schitterende plaats met alles erop en eraan, vriendelijke beheerder, komen zeker terug. dikke 10
Sitecode: 19136
eenvoudig voor 1 nacht prima, douche duur 2,50 mag wel eens een opknapbeurt hebben
Dit is een prachtige plaats, kwamen voor de tweede keer, prijs, all in, fietsen langs de maas dorpjes Beesel en Reuver vlakbij.
prima plek, alles aanwezig voor de minder luxe camperaar, wel veel geroezemies van de wegen om de plaats heen ,jakerende motoren enz. maar hier kan de cp niks aan doen
prima plek voor een nacht, kost ook niets, lekker rustig, zuil werkte uitstekend als er al wat gezegd moet worden is het wel over andere camperaars: had iemand het chemisch toilet geleegd in de goot van grijs water, het toiletpapier was zichtbaar! bah te zuinig om een euro in de desbetreffende zuil te gooien, om daar je chemisch toilet te legen. Zo krijgen camperaars een slechte naam
mooie plaats, sommige plaatsen wat krapjes voorste rij....tja, je ziet toch bijna geen rivier, fietspad loopt erlangs op de fiets naar Trier is goed te te doen 22 km
prachtige cp vooral onder de bomen met uitzicht op de rivier all in prijs gemakkelijk systeem met ,kaartje aan de poort afrekenen bij de zuil geen gedoe
smoeselig plekje heren wc en douche???tja wat zal ik er van zeggen alles heell matig dan is 9,50 nog te veel
een mooie cp alleen een tip voor de gemeente: toch maar een container!!!? via de stroom verdienen ze eraan, eigenlijk willen ze geen cp maar het is toch een cp schoon water en chemisch en grijs water is prima. Mooi plaatsje en leuk eerbetoon aan onze sympathieke Claus
Sitecode: 11954
mooie rustige cp bij jachthaven inmiddels 6 plaatsen erbij en open wifi
Sitecode: 12035
ik moet erbij zeggen we kwamen hier met slecht weer. maar wat een zooi! alles stond door elkaar caravans en campers.een kllein wc hokje voor zoveel mensen. en als je wilde douchen moest je bijna de avondvierdaagse lopen.echt!!en dat noemt zich topplatz!! het enige leuke was het uitzicht op de Elbe.
je denkt waar komen we nou!! maar een leuke cp met uitzicht op het meer en prachtig sanitair!! al moest je wel een paar trappen op.heerlijk rustig!
mooie cp met uitzicht op de Elbe.douchen bij reataurant. prima douchen..wel op tijd letten van havenmeester bij de entsorgung.
mooie rustige cp. heel schoon sanitair. vriendelijke beheerder. ook kun je er ontbijten en er een kleine imbiss. niet zo geschikt voor fietsers want het is er nogal heuvelig.
mooie plek altijd weer, leuk stadje mooi fietsen alleen zijn het geen knooppunten maar daar kan de cp niks aan doen
mooie plek, supermarkt om de hoek, leuk vissersdorp, met de pont over en op fiets nasr Emden
altijd mooi hier, prima voorzieningen inmiddels gratis perfekte wifi, 3,- voor stroom wel veel, niet iedereen kan gebruik maken van de zon
wat ern prachtplek met sympatieke beheerders graag een praatje sanitair verouderd maar schoon
mooie plek leuke mensen
Wat een prachtplek rust, stilte en in de nacht pik en pikkedonker, heel fijne mensen.
Wat een mooie plaats; is de ene kant vol dan mag je aan de andere kant tussen de chalets. Heerlijk rustig, prijs is inmiddels 15.50 incl alles. 5de nacht GRATIS de prijs in de aanhef klopt niet meer.
Netjes deze cp, maar pinnen schijnt voor onze Duitse vrienden nog steeds een stap te ver te zijn. Alles super geautomatiseerd bij een leuk stadje.
Mooie plek, vooral als straks het toiletgebouw klaar is. Dicht bij de stad.
wat een pracht plek uitzicht op de zee , geweldig, ongedwongen, beetje moeilijk de ingang te vinden
Wat een leuke plaats, keurig verzorgde aparte camperplaatsen op svr camping, nauwelijks hinder van de A1. Spontane eigenaresse.
Prima plek. Niks op aan te merken. Keurig sanitairgebouw.
Heerlijke plek.
Wat een prachtplek! Fanatieke ondernemers die klantvriendelijkheid voor opstellen en heerlijk uit de moestuin gegeten, je kunt er prachtig fietsen en dat weten veel mensen niet!
Prachtige, rustige plek en heel vriendelijke mensen. Erg gemakelijk.
Een prachtige plek met schitterend uitzicht, helaas niet schoon. 5 Dagen gestaan, maar de wc's niet gepoetst. Beheerder onvriendelijk. Hij rekende een dag teveel en toen we er wat van zeiden gooide hij 10 euro naar ons toe en we mochten niet weer komen. Jammer als je niet voor rede vatbaar bent. Tarief is nu 14 euro plus stroom. Jammer, jammer als je dan zo klantonvriendelijk bent.
Prachtige plek met mooi uitzicht. Vriendelijke beheerder. Wordt nog veel gebouwd o.a. een super de lux toilet gebouw en nieuwe camperplaatsen.
Wel blij dat de naden tussen de planken van de wc deur dicht gemaakt zijn haha super de super frans