@bankwerker
prima plek om de stad te bezoeken. let op er is ook een toilet bij de parkeerplaats voor auto’s en ook een bij de begraafplaats naast de burcht.
Prima camping om de stad te bezoeken. laat je niet bang maken met de helling: rustig rijden en en gebeurt helemaal niets. sanitair inderdaad gedateerd maar wel heerlijk en veel warm (heet!) water. Ik raad je aan om even te mailen of er plaats is, receptie is niet alle dagen en hele dagen open. Camping is gewild en staat regelmatig vol. Mocht je willen wassen, op loopafstand is een wasserette.
prima plekje! geen stroom en toilet, aangezien de meeste campers zelf hiervan voorzien zijn, is het voor geen probleem geweest. op half uurtje lopen een heerlijk strand. komen zeker eens terug!
eenvoudig sanitair en een uiterst. vriendelijke eigenaar die alles voor je uitlegt. prima plek om Cancale en Saint Mali te bezoeken. wij betaalden €17,00 per dag inclusief stroom. heerlijk plekje.
Wat een fijne camping: niet de goedkoopste, maar wel helemaal kompleet. Top voorzieningen, en prachtig nieuw sanitair. Restaurant/bar op de camping. Wandelen en fietsen in de omgeving. Wij komen zeker nog eens terug. Bart en ML.
prima plekje. en idd het gras is nat maar wat wil je in januari na alle sneeuw. ik betaalde €14,00 per dag. Er liggen houten tegels voor op het gras.