@banshee
na 150 kliometer hier aan gekomen leeg terrein.telefoon wordt niet opgenomen.krijg leter bericht dat alles gereserveerd is.maar er staat geen telefoon of internetadres op te kunnen reserveren.boos
prachtige plek om te staan.alleen wij stonden hier van zaterdag op zondag nacht,toen was er overlast van jeugd met brommers die veel lawaai maakte op alle mogelijke manieren tot 23.30.daarna was het stil
prima plaats.alleen tarief is veranderd. het is nu 1 euro per uur
momenteel staan er aantal caravans en camper met roma's.zij doen behoefte in de bosjes.en straks krijgen de camperaars weer de schuld
goede camperplaats.alleen staat er dat er wifi tegen betaling zou zijn.dit is niet juist. erder alles prima in orde
inderdaad nog veel grind.alleen geen wifi wat wel vermeld staat
nu 8,40 per dag.
wat een fijne plaats om te staan,en wat een aardige vrouw die je ontvangt.voor herhaling vatbaar
geen wifi
je mag hier alleen overdag staan en in de avond tot 24.00 uur.en dan weer vanaf s morgens 6.00 uur.dus niet overnachten!!!!!
de getoonde foto's zijn van camperplek rein-weser turm. de hahnenquellle ligt hier voor.camperplaats zijn ze aan het veranderen.10 euro.zeer aardige eigenaar
is nu 24 euro.scannen met q code
in mei 2018 moeten wij 25 euro betalen en nog 5 euro voor de hond.dit is veel te duur voor hetgeen aangeboden is