@bart19580515
- 2024
Gewoon een prima camping, wij verbleven er 1 nacht. Vriendelijke ontvangst en goed restaurant. Sanitair niets op aan te merken.
Echt een fijne gezellige camping. Camper plaatsen zijn niet heel groot maar voor ons voldoende. Vrij uitzicht op het meer, heerlijk zwemwater. Sanitair is wat ouder maar zeker netjes en schoon. Fietsen rond het meer is geweldig.
Fijne camping voor doorreis. Wij hadden een mooie ruime plek aan het meer. Wel veel insecten maar dat hoort erbij. Douchen met muntjes is geen probleem.
We hadden een prachtige plaats aan de Lagune. Schitterend uitzicht op Venetië en de cruiseschepen. Sanitair is echt goed maar wel de nieuwe ruime blokken. Op de info staan duidelijk de tijden vermeld van de boot naar Venetië. Helaas waren wij te laat in de haven en was de laatste boot vertrokken. Met een watertaxi terug, niet goedkoop ( 150 euro) maar wel een belevenis.
Echt een aangename verassing. Mooie camping, ruime plekken en je mag zelf een vrije plek kiezen Echt een geweldig zwembad met meer dan voldoende ligstoelen. Gratis bus naar San Marino stopt voor de deur. Watvons betreft een aanrader
Heerlijke camping, fijn zwembad en goed Restaurant. Ontvangst vonden wij gewoon erg vriendelijk. En het sanitair: 5 sterren, dus super luxe en echt schoon.
Prima camping voor doorreis maar zeker ook voor een wat langere verblijf. Heel goed en betaalbaar Restaurant en open tot 22.00 uur. Zwembad helaas al om 18.00 uur gesloten, jammer met het warme weer.
Leuke camping prachtig gelegen aan het meer. Supermarkt op loopafstand. Sanitair netjes en schoon. Prijs viel voor Zwitserland nog best mee.
Fijne camping met een prachtige ligging aan de voet van een waterval. Jammer van het slechte weer. Leuk en prima restaurant aan de overkant. Sanitair luxe en netjes. Let op: Voor 1 overnachting dient contant betaald te worden.
Prachtige camping, ruime plekken met veel privacy. Sanitair heel netjes en schoon. Op korte loopafstand van Clervaux. Aanrader dus!