@bart_Knaus

Een locatie beoordeeld7 maanden geleden

Ideale camping voor wie op zoek is naar rust. Top zwembad en nette sanitaire voorzieningen die meermaals per dag worden gepoetst. Supermarkten en goede restaurants op wandelafstand.

Een locatie beoordeeld8 maanden geleden

Zeer recente camping vlakbij Firenze, gelegen op een heuvel. Alle nodige voorzieningen zijn aanwezig. Restaurant is prijs/kwaliteit een aanrader. Zwembad met bar is ideaal voor verkoeling en er zijn voldoende ligstoelen beschikbaar. Sanitair is ok en wordt zeer regelmatig schoongemaakt. De glazen wanden voor douches zijn een opmerkelijke materiaal keuze, speciale ervaring als iemand naast jou aan het douchen is😅

Een locatie beoordeeld8 maanden geleden

Grote, schaduwrijke camperplaatsen. Zwembaden ok, badmuts verplicht. Restaurant prijs/kwaliteitsverhouding ok. kleine supermarkt aanwezig met dagelijks ruim assortiment vers brood. Sanitair kan een upgrade gebruiken, verschillende deuren zijn defect, temperatuur van douche is niet instelbaar en zeer warm. Ideale plek om 5 Terre en la Spezia te bezoeken. Shuttle bus vanop camping beschikbaar naar treinstation Sarzana.

Een locatie beoordeeld8 maanden geleden

Zeer kleine plaatsen, sanitair lijkt recent vernieuw te zijn maar wordt niet onderhouden of hersteld. Op website staat een nieuwe kinderspeeltuin vermeld maar is momenteel afgesloten, op camping zelf geen activiteiten voor kindjes. Ligging aan het fietspad is positief net als de omgeving, Imperia en Sanmarino

Een locatie beoordeeld11 maanden geleden

Prima camping om de omgeving en de basteibrug te bezoeken, wij namen de fiets. Er is een receptie en een digitaal check in punt. Deze laatste werkte prima bij in en uit checken, maar een verlenging aanvragen lukte niet. Aan een spoorweg waar vaak treinen passeren. Wij vonden dit niet hinderlijk. Sanitair oké. Douches te gebruiken met betaalkaart, temperatuur van de douches niet altijd stabiel.

Een locatie beoordeeld11 maanden geleden

Prima uitvalsbasis om Berlijn te bezoeken, zowel met het openbaar vervoer als met de fiets (ca. 45 min tot centrum). Sanitair zeer netjes. Wij hebben een campervan en de plaatsen zijn dan zeker ruim genoeg. Wij stonden hier 3 nachten.

Een locatie beoordeeld11 maanden geleden

Mooie en rustige plek. Hartelijk ontvangen. Sanitair zeer netjes. Wij komen zeker nog eens terug.

prima 3 sterren camping. Schaduwrijke plaatsen. Sanitair voldoende onderhouden. Klein zwembad maar zeker voldoende voor kleine kindjes. Strand op wandelafstand. Supermarkt op 10min fietsen. Ravenna bezocht, toch 35min fietsen. Goed fietspad dat bijna de gehele route gescheiden is van verkeer. Verder niet heel erg veel bijzonder te zien/beleven in de omgeving.