@bartanita
prima plek 1 nacht gestaan noorderlicht net kunnen zien.. en ja de vis rokerij starte smorgens lekker op! dat weet je als je daar overnacht.. snap dan ook niet dat er mensen daar over klagen.... zijn de nieuwe generatie camperaars vermoed ik... die tref je steeds vaker onder weg.. jammer..
prima om te slapen en grotere camper kwijt te kunnen normaal staan we op de andere langs de weg maar was vol en die plek veel meer herrie van de jeugd in hun a rijbewijs autos met boom boxen.. heerlijk geslapen niets betaald bordjes camper staan er niet meer, staan wel 8 campers van lokals die hem hier stallen... alle camperplekken gratis in karlstad dus deze ook.. lekkere pizza s bij de pizzaria op rotonde.. tot de volgende keer
stonden hier met ons 10.meter vrachtwagen.. hutje vuurtje en vissen meer heb je niet nodig
30 euro betalen voor parkeren niet eens overnacht daar.. vanwege een camper die hoger ia als 3.10 meter... en dus tourincar tarrief. verder kale bedoeling.. een commercieel iets daar.. fatsoenlijke afval bak ho maar... entree treintje dubbel tarief betaald om ook.na vissera dorp te kunnen.. wat bleek die reed niet.. arkona zelf stelt weinig tot niets voor... enige positieve was halverwege de ierse pup... snel weg hier.. en door na glow
top plek ruime plaatsen schone nette indruk.. stroom paal die het wel doet!!.. nette camperplekken... beter dan dorp verderop... deze plekken daar kom je graag vaker!!
diep triesre plek 3 verloederde campers een zelf zonder kenteken, stroom paal met storing dag euros... andere campers die er stonden wel nette maadmr zo geparkeerd dat ze 2 plekken in namen... jammer zulke gratis plekken worden misbruikt... en doet camper liefhebbers in slecht beeld brengen.. kort om jammer en door gereden.
werden gewaarschuwd mag niet overnacht worden boete is 350 euro dus door gereden zoveelste fout in de nkc app!! word per dag slechter deze app
weer een perfect camper plekje helaas weer wat minder maar keurig aan strandje schoon afval containers etc.. eventueel vrijwillige bijdrage.. helaas via swich wat voor nederland nie werkt.. met mooi weer zal dit helemaal top plek zijn.. elanden dicht bij maar niet gezien wel verse elande keutels..
oudjaarsavond hier gestopt.. wegen serieus sneeuw en plek er voor was voor de sneeuwval die er nu is niet verstandig.. dus vieren we oud en nieuw hier.... staan er nu 3 uur en al 4 autos op de e45 dat in de winter is et nie heel druk hier
wederom staan we hier.. prachtig koud sneeuw maar alles keurig aan geschhoven haardje aan straks vleesje op de grill.. helaas bewolkt. verleden jaar dec hier pracht noorderlicht mogen zien.. veel elanden en rendieren in de omgeving hier pracht plek!!
prima plek mooie zonds ondergang rust... picknick tafels.. prima. snap andere reviews niet allemaal... meer heb ne nie nodig als camperaar!!.. lekker vuurtje gestookt en later vleesje gebakken opt het vuurtje. heerlijk.. mooie zonds ondergang fabriek andere kant water geen last van gehad... prima plekje . bordhe vraag om vrijwillge bijdrage maar is switch dus werkt nie voor de nederlander..
ruim midden in de bossen pracht uitzicht en vol op ruimte ook met 40 campers zou je nog vrij staan . vuur plaatsen afval bakken.. keurig!!
hier al vaker gestaan. en nu op oudjaarsavond. heerlijk vuurtje drankje en nog nooit zo mooi oud en nieuw gevierd
wat een pracht plekje.. keurig de kerst versiering, verlichting, het vuur plaatsje het zit hoekje. leesboeken kussentjes.. en inderdaad een ouder echtpaar dat savonds alles na liep vuilnis zak verving en appart voor ons lampje aan deed vanwege wij een vuurtje aan het maken waren en dat op 30 december.. wauww
prima plek staan hier 27 dec in de sneeuw wat een uitzicht.. uniek. hier komen we wel weer een keer
wat een pracht plek stroom aanwezig sneeuw keurig geruimd.. hout aanwezig.. een pracht plek en dat in dec 2022
we staan hier op 22 dec 2022 staan er tegen over aangezien beneden aan het water te veel sneeuw ligt wel ziet alles er keurig verzorgd uit!! niks mis mee met deze plek in deze tijd van het jaar
prima plek stonden hier 19 dec. 2022 rustig geslapen en savonds het noorderlicht mogen zien. gaaf!!
staan hier 20 dec mooie witte wereld, het sneeuwt. rond 13.30 aardig donker dus prima plek om te overnachten..
een zeer aangename plek. weg er heen schoon en duidelijk aangegeven. De plek zelf mooi met brug en grillplaatsen.. mooi uitzicht zo in de winter.
prima plek keurig de weg er heen met sneeuwschuiver schoon.. dat zeer goed begaanbaar. afval en toilet aanwezig maar houten pad erheen toch 40 + cm sneeuw. maar wel heerlijk om te wandelen.. kortom prima plek zowel geheel het jaar.
prima plek ook voor de winter.. er was stroom, maar verder niemand gezien dus gratis gestaan. leuk uitzicht aan het water
wat een prachtige plek en warm welkom en dat in december. Alles aanwezig plekken sneeuw geruimd.. douches warm, schoon, en fris. beheerder woond permanent in camper keurig!!
prima plaats water tanken stroom werkt toilet is te lozen.. geen last van verkeer top dat dit in de winter ook gewoon werkt.
waren hier in mei ook. toen aan de.bbq grill nu zou dat ook kunnen haardje brande nog vanmiddag pracht plekje komen we vaker
Sitecode: 19722
vroeger leuk plekje maar nu hutjemutje 17.50 voor soort van parkeerplaats... deur aan deur bumper aan bumper.. eigenaar rijd iedere keer we hier geweest zijn in dikkere mercedes... voor ons laatste keer.. dorp is prima. maar de plek word een beetje een uitmelkplek..
Sitecode: 19000
prima plekje voor de nacht leuk dorpje ook!!
voor ons 1 van de mooiste plekjes stonden er in oktober een 1 nacht.. smorgens drukte van al de jagers om ons heen.. en nu staan we er 5 mei... haardje aan borrel er bij en genieten... dat sommige dit eng vinden hmmmm misschien dan een ander land gaan bezoeken of een camping zoeken. dikke 10 deze plek
water kunnen tanken mag niet overnachten staat er
perfect plekje meer heb je niet nodig om te hebben keurig schoon en netjes
dat gekken 15 km verderop betalen om met 100 campers hutje mutje te staan... terwijl je hier meertje strandje en zalig kan staan
Sitecode: 22076
wederom even nachtje diemelsee en wederom waterpas de camper plaatsen zonde4 uit bed te rollen en zonder oprijbokken of dergelijk. zo weer lekker eten in het fahrhaus.. voor ons blijft dit een prima plekje
net aangekomen.. lijkt super plekje ook met iets grotere camper goed te doen wij een 7 meter hymer . echt rust en stilte hier nu op 9 september 2019.
gouden plek aan het water ook even gevist maar niks gevangen.. rust en vrede hier gaaf!!
staan er nu en stroom palen vernieuwd keurig.. straks lekker na de sallandse heuvel rug te eten... heerlijk rustig plekje
keurig plekje staan er voor de 2e keer nu
Sitecode: 22076
Ook in januari weer perfect gestaan!! Mooi in de sneeuw.
Alle sneeuw netjes geschoven, stroompalen werken, leuk uitzicht op kerkje. Niks mis mee nette plek waar je prima kan staan.
Noodgedwongen hier overnacht na de zware wind en storm, bomen waaiden om. Per toeval hier gestopt, inderdaad niet schoon. Bij supermarkten, verkeerslawaai, maar voor nu een prima plekje.
Rustige plek. Moeilijk te vinden, maar kwam door diverse wegwerkzaamheden en afsluitingen. Toch gevonden. Ziet er netjes uit. Helaas dikke onweersbuien, dus maar in de camper blijven.
Prachtig uitzicht. Mooi plekje. Dicht bij strand. Goed restaurantje. Kortom top locatie. Mooie omgeving. Tip voor iedereen.
Sitecode: 22076
Top plek, pracht uitzicht, op paar meter afstand goed restaurant, genoeg wandel mogelijkheden, niks scheef of problemen met camper recht parkeren. Zeer mooie plek!
Mooie plek aan het water lekker onder de bomen. Genoeg zon en schaduw. Dorpje zelf is vrij rustig. Bij restaurant zeer lekker kunnen eten en drinken. Mooie omgeving. goed sanitair en douches. Toiletten gratis, douchen een euro. Eventueel is er de mogelijkheid om een kano te huren.
Super gaaf stekje aan de Saar, schone toiletten, veel plekken, nette aardige mensen op de receptie. Perfecte wifi. Mensen die klagen over verkeersgeluiden etc? Urinoirs in de toiletten etc etc. Kost 9 euro, zeik niet of ga lekker op een veel duurdere camping staan. Wij geven het cijfer 10. 's Morgens vers brood, dat de bakker langs brengt. Uitzicht op de Saar. Ideaal om te fietsen, te wandelen etc.