@bartlos
- 2011
- Sunlight Adventure 68i Automatik
- 2025
- Integraal
Vier sterren is absoluut verdiend! Enorme staanplaatsen; wij staan op een plek van 150 m² met gras. Schone toiletten met wc-brillen, douches zijn geweldig zonder waterafsluiting. Professioneel personeel bij de receptie, spreekt Duits en is erg vriendelijk. 10 km naar Saint Tropez. Er is een grote winkel en een restaurant op het terrein. Perfecte ligging aan het strand. Eind maart was 90% van de kampeerders Duits. De camping is wel wat duurder dan andere, maar voor ons was het het zeker waard. Het enige nadeel is dat de hoofdweg erg lawaaierig is!
Een heel leuke kleine camping direct naast de weg, maar toch helemaal rustig. Vriendelijk personeel en een klein maar prijzig Italiaans restaurant op de camping! De staanplaatsen zijn niet erg groot, maar met een beetje geluk vind je er eentje direct aan het water. Let op, het kan er hard waaien! Wij waren er eind maart zonder reservering en het was nog steeds behoorlijk vol! Toiletten zonder bril, douches zijn gratis en elektriciteit is bij de prijs inbegrepen. Een camping met een zeer goede prijs-kwaliteitverhouding. 35 staanplaatsen volgens de plattegrond.
Zeer vriendelijk personeel bij de receptie, openbaar vervoer inbegrepen in de prijs! De tickets werden voor ons uitgeprint. Een erg mooie camping, maar de douches en toiletten lieten te wensen over. Erg oud, maar redelijk schoon. Daarom, en vanwege de hoge prijs, slechts 3 sterren.