@bartschell
- 2022
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️,nog eens 5 sterren extra voor deze mooie cp een betrokken eigenaar die vaak over het terrein komt om een praatje te maken. je staat er lekker rustig. 2 grote en mooie service plaatsen en s’morgens verse broodjes op bestelling. sanitair is om door een ringetje te halen. zeker voor herhaling vatbaar.
per toeval hier uitgekomen,maar wat een mooi gelegen en verzorgde camperplaats. sanitair is heel schoon. plekken zijn ruim met een verharding voor de camper op te zetten. in de omgeving zijn mooie fietsroutes. zeker een aanrader.
prachtige plaats. heel rustig. sanitair is perfect. vriendelijke ontvangst. mooie omgeving om te fietsen en te wandelen. de hondenspeelweide is perfect. ook die kleine Houdini van ons kon er niet ontsnappen. de friet met snacks waren goed. zeker een aanrader.
mooi aangelegde cp aan het kanaal. vlakke plaatsen. schoon sanitair en een vriendelijk ontvangst.
mooi aangelegde cp,schoon sanitair en vriendelijke ontvangst.
goede cp. €8 voor een nacht. geld word opgehaald door een jonge vrouw met step. 5 plaatsen met stroom,wel met normale stekker. servicestation aanwezig. zulke plaatsen hebben wij gemist in Engeland en Schotland.
rustig parkeren. gecombineerde parking voor auto’s,campers,vrachtwagens en bussen. toiletten aanwezig en redelijk schoon maar worden niet echt bijgehouden. supermarkt en tankstation gelijk langs de parkeerplaats. stadje zelf is gezellig met diverse pubs en restaurants. parkeren kost £4 per 24 uur. staat op het bord dat overnachten niet toegestaan zou zijn maar er staan hier 9 campers. chemisch toilet kan hier geloosd worden.
leuke camping,vriendelijk personeel. sanitair was schoon. rustig gelegen met op loopafstand diverse winkels restaurants en een outlet.
vriendelijke ontvangst,kleine eenvoudige plaats voor campers en caravans. vlakbij twee visvijvers. sanitair eenvoudig maar schoon. 1 douche en 2 toiletten. overnachten kost £20.
aanmelden met qr code. werkte voor geen meter. constant de vraag wat ik van de vertaling Zweeds/duits vond en kon daardoor niet verder met invullen.
kom er regelmatig met mijn vrachtwagen maar zie dat de loosplek nog steeds is afgesloten.