@bas_alferink
Lid van Campercontact sinds 2026
- Gezin met kinderen (0-12 jaar)
- Dethleffs
- 2023
Geweldige familie camping met zeer gastvrije Nederlandse familie. Er is een geweldig ontvangst met drank en uitleg bij aankomst. Vrij mooie plekken voor de campers waar je zelf een plekje kan uitzoeken, afgewisseld met groen stroken. Verdeeld over het terrein licht verouderd, maar nog prima werkende sanitair gebouwen. Heerlijk zwembad en zeer lekker Italiaans restaurant. Heb genoten van zeer lekker Italiaans viergangen diner in het restaurant.
Zeer gastvrije Nederlandse familie en zeer mooie kleine camping. Veel speelgelegenheid voor kinderen en een heerlijk zwembad en zelf een klein peuterbadje. Rivier op 50 meter afstand. Facilitaire voorzieningen prima in order en voor €4,- wordt er zelfs voor je gewassen.
Mooie camping direct aan de rivier en goede schone douches en wc’s. Zeer vriendelijke familie en de dochter kan zeer goed Engels en Duits. Ruime plaatsen en restaurant dicht in de buurt.
Sitecode: 196110
Geweldige plek met een super uitzicht. De eigenaren van de familie van het restaurant zijn super aardig en er heerlijk gegeten. Mijn zoontje mocht zelfs gebruik maken van hun zwembadje om even af te koelen. Sanitair was niet zo heel schoon, maar voor de rest super.
Zeer drukke parkeerplaats voor personen auto’s, dus duurde even voordat ik de camper op een goede plek kon neerzetten. Direct aan de waterval en naast een goede bar/restaurant. Je moet wel van de muziek houden die tot laat wordt gedraaid.
Ik vindt het niks, want je staat echt kort op elkaar en veel vaste locale staanplaatsen. Service is er goed en schone facilitaire voorzieningen. Restaurant goed, maar er zitten er 3 boven elkaar, dus bij de camping geen ruimte meer over voor het strand. Wel er vlak naast.
super mooie plaats direct aan zee. heerlijk gezwommen en verder geen faciliteiten. was heerlijk rustig en geen politie gezien. bar/restaurant er direct naast, maar geen gebruik van gemaakt. ook geen eigenaar gezien. vrij rustig met 4 andere campers.
heerlijke schaduw rijke plek, maar waar geen camping gedrag wordt toegestaan. wij hebben even heerlijk in de schaduw van de brug lekker afkoeling gezocht in de rivier. mooie plek om de brug te bekijken en voor wandelingen. je moet alleen wel van muziek houden die het restaurant tot laat in de avond aan heeft staan.
Prima plek om een in alle rust even te staan, direct aan het water. Vrijwel geen voorzieningen. Zeer rustig, want was er in het hoogseizoen en er stonden maar 3 andere campers.
super mooie camperplaats, alles is goed onderhouden. sanitaire voorzieningen zijn schoon en water goed warm. zeer vriendelijk eigenaar. berat op goede afstand, maar alleen de weg er naar toe is net een afval dump plek, alleen daar kan de eigenaar ook niks aan doen.
Sitecode: 195972
Mooie, maar simpele camping aan de rivier Simpel sanitair en bij volle camping is 1 badkamer weinig, maar stonden nu met 1 andere camper en dan voldoende. Zwembad €5,- volwassenen en kids gratis. De eigenaar is heel vriendelijk en wil van alles regelen. Ik had mijn volgende camping al geboekt, anders tweede nacht gratis staan. Kreeg gratis groente uit de eigen groentetuin. Genoten van locale gerechten door moeder gemaakt uit eigen groentetuin.
Mooie ruste camper plaats direct aan de speeltuin, dus ideaal met kinderen. stroom met muntgeld. Direct ernaast zit een betaald natuur zwembad met strandje en restaurant. Bij het zwembad kan je gratis naar de wc en douchen. Op de staplaatsen staan vuilnisbakken en een dixi. Wc en afval water loze wordt deels geblokkeerd door caravan die er zeer kort op staat.