@basnadia
Augustus 2026
Een locatie beoordeeld · ongeveer 1 maand geleden
prima locatie om de stad te bezoeken of voor een nachtje. schone voorzieningen en plekken. toen wij er waren erg druk. wij hadden het geluk van het laatste plekje.
Een locatie beoordeeld · ongeveer 2 maanden geleden
Super vriendelijke (Nederlandse) eigenaren. Schone voorzieningen. Een zeer ontspannen sfeer en geen vraag is te gek. Goeie service om broodjes voor de volgende dag te bestellen voor normale prijzen.
Een locatie beoordeeld · ongeveer 2 maanden geleden
Prima. Goed gelegen t.o.v. legoland. Camping netjes. Sanitair begint iets ouder te worden, maar is voldoende. Gekozen voor de ligging tov legoland en daarin top.
Een locatie beoordeeld · ongeveer 2 maanden geleden
Prima voor een doorreis camping. De airco aan was teveel voor de stroomvoorziening maar dat is niet erg. Verder wifi gratis en vriendelijk te woord gestaan bij inchecken
Een locatie beoordeeld · ongeveer 2 maanden geleden
Leuke camping. Veel speelruimte voor de kinderen en een leuk zwembad. Niet extreem groot, maar precies leuk voor 2 dagen. Onze plek was centraal tov de voorzieningen van de camping. Maar erg scheef. De toiletten en douches erg netjes en schoon.
Een locatie beoordeeld · ongeveer 2 maanden geleden
Prima plekje voor een dagje naar het centrum van de stad. Met de gratis boot om de hoek stap je uit in het centrum. De plek is van asfalt en redelijk verzakt. Dus met slapen wel extra aandacht om camper flink omhoog te zetten. Verder geen voorzieningen aanwezig wat prima is met een zelfvoorzienende camper.
2023
wij waren hier begin mei. vriendelijk personeel, heerlijk zwembad en goeie plekken. in de zomer zal de prijs een stuk hoger liggen. maar voor 42 euro per nacht is dit echt een positieve uitschieter qua prijs-kwaliteit
Sitecode: 20025
fijne camping met vriendelijk personeel. lekker zwembad en zeer goed geregeld met de busverbinding naar Barcelona (3,90 p.p. per enkele reis toen wij er waren). Let op: wel dag van tevoren de bus reserveren online.
2 foto's toegevoegd · meer dan 3 jaar geleden

Je betaalt wat meer voor deze camping, maar wat hebben we een heerlijk verblijf. Het personeel is heel vriendelijk en we hadden een heel ruime plek met mooi uitzicht op zee. Zwembad was verwarmd en dat was heerlijk voor de kinderen.