@basnadia
wij waren hier begin mei. vriendelijk personeel, heerlijk zwembad en goeie plekken. in de zomer zal de prijs een stuk hoger liggen. maar voor 42 euro per nacht is dit echt een positieve uitschieter qua prijs-kwaliteit
Sitecode: 20025
fijne camping met vriendelijk personeel. lekker zwembad en zeer goed geregeld met de busverbinding naar Barcelona (3,90 p.p. per enkele reis toen wij er waren). Let op: wel dag van tevoren de bus reserveren online.
Je betaalt wat meer voor deze camping, maar wat hebben we een heerlijk verblijf. Het personeel is heel vriendelijk en we hadden een heel ruime plek met mooi uitzicht op zee. Zwembad was verwarmd en dat was heerlijk voor de kinderen.
de plek is super in de wetenschap dat je met het pontje zo kunt over varen naar het centrum. verder is het allemaal simpel te noemen. prijs kwaliteit verhouding daarmee netjes
mooie camping, goede voorzieningen en vriendelijk personeel! beetje krap met camper van >7m. maar past allemaal prima. al met al een aanrader
snel voorbij rijden. het zou een geweldige plek kunnen zijn qua ligging, maar het onderhoud is bedroevend. wegen, plekken en sanitair hebben allemaal renovatie nodig.
een prachtige plek en super goede voorzieningen. tevens zeer aardige eigenaar! de toegangsweg ernaar toe is steil! maar dat is gezien hetgeen je ervoor terug krijgt zeker geen reden om hierheen te gaan. Echt een aanrader!