@bassegovia
Lid van Campercontact sinds 2018
Rustige familiecamping. Fantastisch gelegen midden in het bos en aan het prachtige meer. Je mag zelf een plekje uitzoeken waar je wilt. Stroom en water aan de plek. Genoeg te doen voor de kinderen; speeltuinen, strand, verhuur van waterfietsen en sups, etc. Ontvangst was uiterst vriendelijk en behulpzaam. Restaurant met eenvoudig menu, maar niet geprobeerd. Heerlijk gestaan hier tot het weer helaas minder werd.
Rustige camperplek op 5 minuten lopen van de ingang van het park. Twee nachten gestaan, helemaal prima. Vuilnisbakken aanwezig, maar verder niets. Er is wel een schoon openbaar toilet vlak voor de ingang van het park bij de fontein de trap omhoog, maar dat is dus even lopen. Park is een aanrader voor jongere kinderen, ong. 3 tot 8 jaar.
Fijne familiecamping gelegen aan een zwemmeer. Voor de kinderen strand, sup verhuur, speeltuin, skatebaan. Snackbar met broodjesservice. Ook pizza en doner. Sanitair prima in orde. Vuil water en chemisch toilet legen is mogelijk. Op gras blokken nodig, maar verhard is ook mogelijk. Geprobeerd om het meer heen te wandelen, maar is niet echt mogelijk.
Kleinschalige familie camping met binnenzwembad incl. glijbaan. Achterin beneden heb je rustigere plekken, maar niet overal stroom. Veel Nederlanders; er werden meteen vriendjes gemaakt. Prachtig wandelen in het moeras/bos gebied ten zuiden van de camping. Herten, slangen en kikkers gezien. Sanitair uitstekend. Buiten het seizoen geen broodjes, maar de bakker in het dorp is het wandelingetje meer dan waard. Uiteindelijk 4 nachten gestaan. Top!
Wij stonden hier in de meivakantie. Zeer rustig. Mooie plekken. Het naastgelegen pretpark, gratis voor campinggasten, was dicht en werd verbouwd. Jammer voor onze kinderen. Vanaf 6 jaar toch volwassen tarief moeten betalen. In het binnenzwembad hebben ze zich toch ook vermaakt. Verder leuk gewandeld langs de rivier (aan de overkant) naar chateau de montigny en rondom de meren. Sanitair super netjes. De achterste douche wordt het snelste warm.
Heerlijk rustige boerderijcamping. Goed verzorgd landgoed. Keurig sanitair. Vriendelijke eigenaresse. We hebben hier 2 nachtjes gestaan. Onze kinderen konden zich vermaken met de skelters en de fietsjes en mochten savonds helpen de dieren te voeren. In de omgeving is genoeg te doen voor kinderen; Google op "speelkaart Bree". De ijssalon op een kwartier lopen is een aanrader, evenals het beweegpad in Parc Itterdal.
Rustige camperplaats met voorzieningen. Stroom doet het alleen als de straatverlichting aan staat. Goed aan te rijden. Aanrader voor op doorreis!
Perfecte uitvalsbasis om de prachtige omgeving te verkennen, met het enige winkeltje in de omgeving, zelf gebakken broodjes en een restaurant. De pizza met eend en hoisin saus is écht een aanrader. Wij hadden een zonnig plekje met prachtig uitzicht. Wel even uitkijken dat je niet onder dennenprocessierupsen gaat staan. Kinderen kunnen er tennissen, tafeltennissen en schaken. Om de hoek aan de rivier is een ruime speeltuin met veel picknicktafels.
Fantastische dierentuin. Mis vooral de vogel show niet; je komt ogen tekort, maar wees ruim op tijd! Camperplaats super gelegen 200m van de ingang. Sochtends als eerste binnen en pas met kinderbedtijd weer naar buiten. Je staat niet overal even horizontaal, maar er is plek zat, dus kies zorgvuldig en evt. blokken nodig. Wc's op P1 zijn behoorlijk netjes met papier en zeep, maar zonder verlichting na zonsondergang.
Deze parkeerplaats is nu afgesloten, maar er is een nieuwe (betere) camperplaats achterin parkeerplaats P2.
Uitstekende camperplaats! Veilig. Rustig. Ruime plekken, sommigen beschut. Mooie wandeling naar de historische stad. Je kan laat aankomen, want inchecken is volautomatisch. Bewaar wel je bon, want daar staat een code op die je nodig hebt om er weer uit te kunnen rijden. 1 puntje aftrek voor de prijs en het feit dat je daarvoor geen toiletten hebt. Verder alle voorzieningen aanwezig en goed.
Even het gemiddelde omhoog krikken hoor. Het gaat om een gratis parkeerplaats op 50 meter van de ingang van de dierentuin. Qua service alleen prullenbakken en een glascontainer, maar wat verwacht je nou van een gratis plek? En bij welke dierentuin in NL kan je gratis parkeren? We stonden veilig (met >10 andere campers) en rustig (op de hyena's na), dan is een gratis plek wmb al een voldoende!
Prima voor een gratis overnachting op doorreis. s'avonds (op een woensdag) wel wat geluid van jongelui. sochtends parkeren de schoolbussen op de zelfde plaats. Je staat er mooi aan de rivier. We stonden met 5 andere campers. Service staat aangegeven met een bordje, maar is alleen voor cassette legen. Betreft echter een open put en de kraan was kapot, dus wij hebben het ook maar niet gedaan.
De zuil had denk ik een ongelukje gehad, want lag op zijn kant. Gelukkig nog wel kunnen doen wat we moesten doen. Mijn vrouw moest de zuil daarvoor wel omhoog houden. Inderdaad gratis. Hij staat precies waar op de kaart aangegeven.
Sitecode: 20197
Rustige goedverzorgde camping in een werkelijk adembenemende omgeving. Mooie plekken op grote velden. Speeltuintje voor de kinderen, maar ga daar niet te dicht bij staan, want die kerkklokken zijn daar behoorlijk luid. 's nachts luiden ze gelukkig niet. Volop wandelmogelijkheden voor zowel beginners als gevorderden. Bakker 10 min lopen naar beneden. Shop en uitstekend restaurant 5 min naar boven.
Dit zijn eigenlijk 2 camperplaatsen vlak bij elkaar. Aan het water staan de meesten. Boven zijn de voorzieningen; paal met, tegen betaling, schoon water en stroom, vuil water lozen, containers en een prima toilet. Is ook aan te lopen vanaf de plaats aan het water. Let op dat je navigatie je vanaf de A9 niet over allerlei landweggetjes stuurt, die zijn nogal hobbelig, smal en donker... :-S
Geweldige familie camping met alles er op en er aan. Zwemmeer is fantastisch, met ook een hoekje voor de kleintjes. Sanitair super deluxe. Camping stond om 15u al bijna vol. Enige minpuntje is de dure wifi. Innsbruck is 20 min. met de gratis bus. Mooie hippe universiteitsstad. Via stadshart naar nordkettenbahn en de berg op was erg mooi en voor onze kinderen (3 en 4) ook goed aan te lopen.
Ok bewaakte camperplaats, maar wel prijzig. Receptie tussen 12 en 16u dicht, dus we hebben geparkeerd op het onbewaakte gedeelte. Dit achteraf beter op de parkeerplaats verderop kunnen doen, want minder ver lopen naar de toren. Bij de Carrefour is een gratis camper P met 6 stroompunten... hier minder geluid, maar er stond verder niemand, dus we hebben uiteindelijk 's Avonds nog een stukje gereden.
Fijne familie camping. De receptie verwees ons naar de bovenkant omdat we maar een paar dagen wilden blijven. Daar zijn alle recreatie voorzieningen, dus was prima. Zwembad is heerlijk, ook voor de ongediplomeerde zwemmertjes. Sanitair is schoon, maar verouderd. Douches werken niet zo fijn. Doordeweeks lekker rustig; 's weekends loopt de camping vol met Italianen en zijn er feesten in de buurt.
Groot veld met veel ruimte en een prachtig uitzicht, maar geen voorzieningen. Boven naast de saloon wel een toiletcontainer die altijd open is en minstens 1x per dag wordt schoongemaakt. Het park zelf is leuk voor kinderen, maar ook populair onder volwassenen/ouderen die de country en wild west cultuur een warm hart toe dragen.
Rustige camperplaats vlakbij de burg (ook erg leuk voor kinderen) en vlak bij de horeca van het dorp. Betaling gaat in de donatie paal. Alle voorzieningen aanwezig... alleen waren de toilet containers dicht tijdens ons verblijf. Playmobil funpark op een kwartiertje rijden is ook zeer aan te raden voor gezinnen met kleine kinderen (3 tot 8 ong.)
Heerlijk rustige gemoedelijke terrascamping. Beneden op het veld sta je direct aan het bos en een kabbelend beekje. Keurig schoon sanitair met kinder en baby voorzieningen. Vanaf beide achterste hoekjes van de camping gaan prachtige bospaadjes en langlaufloipes naar bijv. het dorp of naar café forellenteich (een echt paradijsje). Verse broodjes worden sochtends aan je zijspiegel gehangen.
Prachtig gelegen direct aan de Moezel. Keurig schoon sanitair. Voor kinderen een speeltuintje, sportveldje en zwembadje. Een campingwinkeltje met sochtends verse broodjes. Geluid is minder met doorgaande weg vlakbij en de trein aan de overkant van de rivier, maar verder een prima camping voor 2 à 3 nachtjes.