@batavus-fan

2010

Een locatie beoordeeld6 maanden geleden

Voor € 20,- elektriciteit, toilet en wifi (€ 10 = misinformatie). Zeer vriendelijke en behulpzame receptie. Douches voor 1,50 muntjes. Eindeloze fietspaden. Ik was blij mijn verblijf te kunnen verlengen.

Een locatie beoordeeldongeveer 1 jaar geleden

zeer schoon, ruim sanitair, betrouwbare toegang met sleutel, zeer vriendelijke ontvangst, koud/warm zelf bereid buffet op oudejaarsavond, leuke sfeer,

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

Niet open. Geen hint. Omdat het erg afgelegen ligt, is het veel moeite voor niets.

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

1 ster voor de locatie, anders slordig, onuitnodigend, gebruik indien mogelijk aangrenzende parkeerplaatsen, € 35 is helemaal niet gerechtvaardigd

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

Super rustige ligging, een paradijs als het mooi weer is. Kleine keuken, wasmachine en droger en elektriciteit all-inclusive, maar 400 NOK!! Eigenaar erg vriendelijk.

Geweldige plek, zeker weer. Elektriciteit en water op iedere plaats, ruime plaatsen, nieuw en schoon sanitair, klein winkeltje, restaurant en zeer vriendelijk personeel. Prijs - prestatie: top.

Een locatie beoordeeldbijna 3 jaar geleden

Onspectaculaire parkeerplaats, ongecompliceerd, zeer vriendelijke ontvangst door voormalige wijnkoningin, elektriciteit, douche en toilet maken het assortiment wijnen compleet. EEN MUST voor wijnliefhebbers.

Een locatie beoordeeldongeveer 4 jaar geleden

Pitch zoals je wilt. Voldoende plaatsen, V/E mogelijkheid, openbaar. Toilet van 08.00 uur tot 20.00 uur, vrijwillige ruimtehuur, direct aan fiets- en wandelpad, vlakbij de oude binnenstad, Plessenburg direct "voor de deur"

een idyllische plek met veel mogelijkheden voor recreatieve activiteiten. vriendelijk personeel, schoon sanitair, helaas alles zonder moderne communicatiemiddelen. Vakantie om uit te schakelen.

Een locatie beoordeeldbijna 6 jaar geleden

Zeer aangename, schone en zeer goed georganiseerde camping, grote ruimtes, overzichtelijk, goed uitgangspunt voor uitstapjes, bijvoorbeeld het beklimmen van de Brocken. Kleine kiosk, broodjes in de ochtend.

Een locatie beoordeeldongeveer 6 jaar geleden

Zeer goed gelegen plek voor wandelingen, excursies en skitochten. Zeer vriendelijk personeel, hoewel niet de meest moderne apparatuur alle voorzieningen in een schone en nette staat. Graag weer.

Pitch, omdat het niet beter wordt. Alle service die mensen en auto's nodig hebben. Heerlijk eten, levering van zeer goedkope buskaartjes naar het centrum van Ljubljana door de gastheer en tips voor sightseeing (Duitstalig). Dichtbij de snelweg is extreem goedkoop. Opnieuw en opnieuw!

Hoewel in het laagseizoen, daarom onbeperkte plaatskeuze, toch een gevoel van goede service voor mens en auto. Schoon sanitair, goede parkeergelegenheid, directe nabijheid van het meer en vriendelijke ontvangst nodigen ons uit om terug te komen.