@bausi
mooie plaats. perfect om te zwemmen. oud schooltoilet beschikbaar. te vroeg zijn!
perfecte plek om te verblijven. schone toiletten en douches, klein meertje om in te zwemmen. camping direct aan het strand. elektriciteit en drinkwater gratis. kleine keuken met spoelbak. NOK 300,- per nacht. en echt de moeite waard.
kleine toiletten. maar niets in plaats daarvan. NOK 250 per nacht.
we betaalden net 175 NOK voor de grote caravan plus 2x 120 NOK voor de volwassenen. kinderen zijn gratis. Nordkaphallen kosten 330 NOK per persoon. geen toegang tot het restaurant zonder toegangsprijs. toiletten beschikbaar naast de parkeerplaats.
Sitecode: 19216
geweldige en schone plaats. diverse speeltuinen voor de kinderen, sauna en toegang tot het strand. perfect :)
stil. midden in een groot bos. ook ideaal voor grote campers. 8m lengte mogelijk. één vuilnisbak. niks anders.
perfecte plek voor een bezoek aan Amsterdam. schone toiletten en douches met echt warm water. dichtbij tram en veerboot richting Amsterdam. een beetje luidruchtig vanwege de nabijgelegen snelweg. maar zoals altijd is het niet erg storend. wij komen zeker nog een keer terug. :)
Sitecode: 20601
mooie camping voor gezinnen midden in de natuur, direct aan de fietsroute. sanitaire ruimtes zijn schoon. Helaas kun je de hoogte en temperatuur van de douches niet veranderen. niet zo grappig met kinderen. , leider in de temperatuur en hoogte nicht veränderbar. met kinderen was het niet mogelijk. tijdkaart voor het warme water en ook voor het doen van de afwas :( maar de plaats is echt top.
wat een mooie plek. heerlijke camping met schoon sanitair en hele warme douches. speeltuin voor kinderen, fitness voor volwassenen. camping ligt in het prachtige midden van nergens. :)
eenvoudige plek voor een overnachting. minigolf, kasteel en park met speeltuin naast de parkeerplaats.
Nieuwe prijzen. 23, - per week inclusief 2 volwassenen + 4, - per kind vanaf 7 jaar + 5, - voor elektriciteit. maar schoon sanitair, erg warm water bij het afwassen en een onbetaalbaar uitzicht. :)