@baxterbus
Goed geplaatst op slechts 5 minuten van de A75. Zeer behulpzame en vriendelijke eigenaren. Geen loos of douches, maar er is elektrisch en zoet water inbegrepen in £ 14 prijs per nacht. Zeer veilig achter gesloten poorten, de twee ruimtes een beetje slordig.
Uitstekende parkeerplaats aan de rand van het dorp, ver weg van huizen. Geen voorzieningen - er is een gemeentehuis met toilet en café in het dorp, maar alleen overdag. Prachtig eiland om dit te bezoeken is de enige plek waar je realistisch kunt overnachten.
Zeer netjes en goed onderhouden, douche en toilet inbegrepen in de prijs. 15 minuten lopen naar de stad / strand.
Perfecte overnachtingsplek voor ochtendveerboot. Nadat de laatste veerboot voor de avond is vertrokken, is het erg rustig, een paar wandelaars maar veilig en vredig.
de meest perfecte camping. super vriendelijke en behulpzame eigenaars. Veel ruimte en uitstekende faciliteiten.
mooie camping aan het hoofd van loch, toiletten en douches schoon. Klein café aan de voorkant van de camping. mooie wandelingen op heuvels en langs Loch. verschillende hotels / bars en een kleine winkel in het dorp.
Gebied van ruig terrein, veel ruimte maar geen faciliteiten. Toiletten worden slechts tweemaal per dag geopend voor veerboten. Zeer rustig met een paar wandelaars die overdag parkeren.
Fantastische camping aan de rand van de zee, op 5 minuten lopen van het historische stadje Stromness. Goede douches / loos, douche kost 20 p gedurende 8 minuten. Grote ruimtes, watertoevoer en toilet leeg. Moet van tevoren op internet boeken om er zeker van te zijn dat u een pitch - pitch nummer ontvangt als u boekt.
Geweldig voor een overnachting, douches extra kosten. Loos zeer schoon, elektrische aansluitingen en verharde ondergrond. Eigenaar ot zo vriendelijk maar een goede stop voor de helft van de prie van enkele grote campings in de omgeving.
Perfecte nieuwe camping. Alles is nieuw en modern. Goede grote pitcheshardstaading op zeer wit grind. Gemakkelijk te voet naar Broadford is een paar minuten via een nieuw voetpad dus je hoeft niet te lopen op de drukke weg.
Zie eerdere beoordelingen, gebruik parkeerterrein op 100 meter afstand. Het bord wordt geproduceerd door 1 persoon die achter de parkeerplaats woont, niet door de gemeente. Dit is omdat de vorige camper erg gehorig was, uit de late uurtjes opstond enz. Als parkeren / slapen en geen campinggedrag prima zou zijn om 24 uur te blijven om te bezoeken. Moet kleine boottocht naar Easdale Island doen - geen auto's, mooie plek.
Prachtig stuk stranden met 8 campings in 1 mijl. Dit was een van de goedkoopste, maar had ook de beste stranden. Voorzieningen oud maar altijd schoon. £ 1 voor douche. Dichtstbijzijnde kleine winkel in het dorp ongeveer 2 mijl, of Mallaig waar de veerboot vertrekt naar Skye.
Van tevoren geboekt op internet. Bij aankomst kennisgeving met ons pitchnummer (we hebben ook e-mail ontvangen ter bevestiging van de boeking en het pitchnummer). Zeer rustige en stille camping, veel wandelingen naar dorp en over de verhoogde weg naar het eiland. Voorzieningen oud maar altijd schoon.
Parkeren op jachthaven, plaatsen met elektriciteit. Douche en toilet. Bar op roeivereniging 's avonds geopend. Goede supermarkt in de buurt.
In de gemeenschap gerund parkeren op een kleine jachthaven. Slechts 4 plaatsen. Toiletten en douches. Wifi inbegrepen in de prijs. Marina personeel vriendelijk en behulpzaam. Zeer rustige en vredige plek om te verblijven
Kleine parkeerplaats buiten het dorpshuis. Iemand belt zelfs om geld in te zamelen. Douches en toiletten, winkel 100 meter, strand 500 meter. Geweldige plek om te stoppen, zeer informeel.
Goede stille ruimte voor overnachting. Geen faciliteiten maar 5 minuten lopen naar het dorp met café, winkels. Zeer stil toen we verbleven.
Parkeren op jachthaven, inclusief elektriciteit. Gloednieuwe faciliteiten met douches en toiletten, wifi inclusief. Geen winkels in de buurt.
Perfect parkeren op het eiland Fetlar. Uitzicht op het strand, maar geen andere faciliteiten dan vuilnisbakken.
Geweldige plek voor een totale uitje kamperen - 8 mijl down road met enkele passerende plaatsen. Camping heeft fantastische douche, loos, camper keuken en een Bothy. Het is een perfecte plek
Kleine camping op de weg achter Loch. Moeite staande plaatsen (zoals aire) zijn niet gemakkelijk voor langere voertuigen. Showrs / Loos oud, maar prima en schoon. Pubs, restaurant, winkel en Loch binnen 5 minuten lopen - perfecte ofr 's nachts stopt.
Sitecode: 72077
Kleine camping, ideaal voor basis. Toiletten en douche allebei oud, maar schoon. Prachtig uitzicht op slot. Pub en winkel binnen 10 minuten lopen /
Een druk parkeerterrein toen wij er waren, één motorhome had ruimte genoeg, maar rustte geparkeerd in een parkeergarage vlakbij. Prachtig strand.
De site werkt op de Honesty Box - betaal £ 12 voor pitch plus £ 6 voor elektriciteit, indien gebruikt in een doos. Er is een gemeenschappelijke douche en toilet op 100 meter van de camping - £ 1 voor shower. Geen afvalbakken - neem afval mee naar een aanhangwagen verderop op de weg.
Mooie gloednieuwe site - fantastische douches. Gemakkelijke toegang tussen Craignure en Tobermory. Zicht over het geluid van Mull - perfect :)
Terug naar wat camping was - prachtige site, kies een plaats en kijk naar de uitzichten. Prachtig strand, super vriendelijke gastheren, misschien douches en loos niet hotel standaard, maar alles maakt het goed.
Mooie camping, 10 minuten lopen van dorp en kasteel, of 10 minuten in andere richting naar groot prachtig strand. Campingfaciliteiten zeer goed onderhouden, geweldige douches. Grote staanplaatsen met veel ruimte, zeer rustige en stille camping.
Gigantische camping met 250 plaatsen - maar voelt zich niet zo druk als veel velden weggestopt in kleine gebieden in zandduinen. Mooi strand, geweldige café en winkel op het terrein. Niet goedkoop maar goede faciliteiten
Zeer oude maar zeer schone douches en toiletten. Grote grasvelden, prachtig uitzicht op Loch Shin en mooie wandelingen - zeer rustig en £ 14,50 die £ 10 minder dan in de stad is.
Mooie camping, slechts enkele minuten van het zandstrand. Zeer druk in de zomer, vooraf reserveren waard of aankomen voor midden van de middag om een standplaats te garanderen. Geweldige douches en een wasmachine / droger.
Camping en restuarant. Hardstanding-standplaatsen met elektriciteit. Voorzetplaatsen £ 24, achteraan plaatsen £ 18. Prijs is inclusief goede douches en toiletten, heeft ook een wasmachine. Prachtig uitzicht en goed wandelen op de kliffen.
Populaire site op de haven. Kleine plaatsen, allemaal met elektriciteit. Sleutel voor toiletten / douchekamer van vrijwillige beheerders die een paar keer per dag rondkomen.
We bleven overnachten na aankomst op de veerboot vanuit Shetland om 1130 uur. Een beetje luidruchtig, maar verschillende andere bestelwagens, handig en gratis.
mooie stop, bord zegt maximale dagen. geen werkelijke kosten, u wordt gevraagd om een gift in de doos op de wc-deur te plaatsen - stelt een rustige en veilige stop van £ 10 voor.
Geen kosten wanneer we bezochten (parkeerkosten afgedekt). Borden op de parkeergarage laten duidelijk een nacht parkeren van motorhomes zien in de gemarkeerde baaien - er zijn 4 baaien.
Ongeveer 30 minuten van de veerboot, goed gerund en veilig - alle plaatsen hebben elektriciteit. Moho servicepunt. Douches € 2! Eigenaars super vriendelijk en behulpzaam. De plaatsen kijken uit over de zee - perfect als ze een beetje smal zijn.
Geweldige camping - 5 sterren. Topfaciliteiten, allemaal met volledige service, elektrisch, water en grijs afval. Wifi en douches zijn inbegrepen in de prijs £ 25. 5 minuten van whiskystokerij. Bus rijdt van camping naar Giants Causeway. We kunnen niets vinden dat fout is.
Gloednieuwe site in het centrum van het dorp. Geweldige verhoudingen met elektriciteit en water. Wifi inbegrepen. Klein pannenkoekenhuis met koffie op het terrein en speeltuin voor de kinderen. Goede prijs, omdat veel sites in het gebied veel duurder zijn.
Bij de receptie kregen we laagseizoen (september) prijs € 30, plus € 5 voor elektrisch plus € 2 per douche. Dus € 39, veel te duur als een perfecte camping op 15 km afstand voor € 25 alles inbegrepen is. We zijn verder gegaan naar een andere site.
Site een beetje moe en vervallen, faciliteiten oud maar functioneel. Site-shows in ACSI-kortingsschema € 19 - ze bieden dit tarief niet aan, omdat ze zeggen dat hun elektrische versterker hoger is! Dus € 23 in het laagseizoen. Goed uitzicht over het meer, het restaurant lijkt permanent gesloten te zijn.
Vriendelijke ontvangst, ruime staanplaatsen, onberispelijke douches en loos. Plus een zitkamer in de avond waar kampeerders elkaar ontmoeten om te praten of muziek te spelen - perfect.
Geweldige parkeergelegenheid - als parkeerplaats volledig dan beton door het reddingsbootstation. We bleven een paar uur overdag. Borden tonen geen parkeerplaatsen 's nachts.
Het draait allemaal om de locatie - geweldig. Loos en douches zijn functioneel. Ga voor de plaats en de uitzichten. Er is elektriciteit en wifi beschikbaar.
Geweldige site, 2 km gemakkelijk lopen naar de stad. Voorzieningen oud maar zeer schoon en goed onderhouden. Prijs is inclusief, wifi, elektriciteit en douches € 25 buiten het hoogseizoen - geweldig.
Uitstekende managers, douches gratis, sanitaries zijn goed en zeer schoon. 2 minuten lopen naar zee / promenade. Goed gerunde site. € 28 - site naast de deur € 36- € 38 - zeer goede prijs en goede site voor Galway.
Wordt voornamelijk gebruikt door vissers en watersporters - de meeste seizoensgebonden. Een paar tourers alleen, € 19 met ACSI, douches etc. Mooi uitzicht op het meer.
Grote site, faciliteiten schoon, staanplaatsen groot. 20 minuten rijden van de haven van Dublin. Prijs in lijn met Ierse campings. Personeel was behulpzaam en checkte snel in.
Dit is een parkeerplaats direct aan zee, onder de vuurtoren. Borden geven aan dat een kampeerauto is toegestaan, maar geen campinggedrag. De camperplaats is een aparte plaats 200 meter verder de weg op, bij een boerderij.
Sitecode: 2090
Geweldige camping, faciliteiten erg schoon. Verharde plaatsen beschikbaar, geweldig uitzicht. 10-15 minuten lopen naar de stad / haven.
Geweldige parkeerplaats - bord is gewijzigd, er staan geen campers op. Toiletten erg schoon en ook drinkwater beschikbaar.
Campers beperkt tot grasveld - erg nat en modderig dus we bleven er niet. Ziet er uitstekend uit voor met droger weer, zeer dicht bij het strand met een nieuw ogend camperservice gebied.
Receptie is gesloten op zaterdagmiddag en de hele dag op zondag, dus niet mogelijk om jetons kopen in het weekend. Rustige parkeergelegenheid, er stonden verschillende andere campers toen we verbleven.
Grote zanderige plaatsen met elektriciteit. Vriendelijke beheerder. Kleine winkel gesloten toen we er waren. Goede schone en goed onderhouden douches en toiletten - voldoende warm water. Afwassen / kleding alleen koud water. Camping zeer schaduwrijk met boombedekking. Geweldig voor fietspaden / wandelen.
Om op te merken is er een cp 500 meter verderop - maar deze was veel aantrekkelijker. Naast de rivier en op 50 m van winkels en Chateau. Toiletten open en zeer schoon. Geen water / afvalvoorzieningen op de camperplaats. Het bord geeft alleen aan, campers max. 24 uur.
Briljante camperstop. Om toegang te krijgen, voer je je gegevens in en ontvangt je een ticket. Wanneer je vertrekt voer je de code op het ticket in en betaal je met een bankkaart - alle instructies op de machines zijn beschikbaar in het Engels. 10 minuten lopen naar het strand, leuke winkeltjes en café. Super U is 2 minuten lopen. Erg rustig en voelde veilig.
Hoogtebarrière is 2,70m, we hebben een Rapido zien binnenkomen met 0cm over. Camperbusjes zullen ok zijn, maar we zijn 2.80m, dus geen risico. Mooie plek voor diegenen die onder de barrière door kunnen.
We zijn slechts enkele uren gestopt. Zeer ruim, maar het is eigenlijk gewoon een grote parkeerplaats met 4 stroomaansluitingen. Duinen blokkeren elk uitzicht, maar het strand ligt op slechts 1 minuut afstand.
Perfecte tussenstop. Drie plaatsen, gratis elektriciteit, vers water en afval. Zeer stil en veilig. Bakkerij 50 m en Carrefour express ook 50m.
Plaatsen gemarkeerd voor campers, waren ingenomen door vrachtwagens en aanhangwagens. Goede faciliteiten. Leek een beetje eenzaam. We gebruikten het goedgekeurde 24 uur parkeerterrein op 500 meter naar het dorp.
Perfect voor stadsbezoek, gemakkelijke toegang vanaf de ringweg. Medewerkers zijn geweldig - het kon niet meer behulpzaam zijn. We vonden het 's nachts lawaaierig maar dit was van mensen op het rivierpad buiten de camping. bij regen waren plaatsen erg modderig.
Goede tussenstop op deze camping. Schone faciliteiten, goede douches. 5 minuten lopen naar het dorp, bars, winkels en Super U.
Sitecode: 19403
Grote plaatsen met één elektrische aansluiting voor 4 campers. Informatiebord toonde dat de plaats 15 maart geopend werd - we waren er de 14e dus geen elektriciteit, daarom zijn we verder gegaan. Ziet eruit als een goede tussenstop, dicht bij dorp en zeer schoon en netjes.
Toen we vandaag aankwamen, werd het afgesloten met hekken. Het lijkt erop dat er werkzaamheden gaan plaatsvinden, we zijn erin geslaagd om te parkeren op de parkeerplaats die gratis was.
In maart is de camping gedeeltelijk open, 8 verharde staanplaatsen beschikbaar met elektriciteit. Eén toilet en goede warme douche beschikbaar. Sterk wifisignaal inbegrepen in de prijs. Restaurant niet open tot april. Vanaf de camperplaats goede fietspaden langs de monding van de Gironde. Geweldige stop voor reizen Noord / Zuid, we verbleven er 3 nachten, maar er zou langer blijven met beter weer.
Rijdt over een klein parkeerterrein naast de hoogtebarrière, daar is een ingang naar de camperplaats. Maart 2018 ongeveer 25 campers. Alles schoon en netjes, toiletten, en het lijkt heel veilig ..
Geweldige locatie aan de rand van de stad. Voorzieningen schoon, veel warm water in douches. Mooi overdekt / verwarmd zwembad. Uitstekend personeel bij de receptie. Het is bij uitstek geschikt om verder zuidwaarts te reizen, maar het is een langer verblijf waard en er is genoeg te zien in de omgeving.
Sitecode: 20160
Van buiten ziet de site er niet uitnodigend uit, eenmaal binnen zijn schoonheid. Staanplaatsen allemaal op gras, vaste grond maar gras lang en erg nat toen we bleven. Overdekt zwembad en sauna inbegrepen bij ACSI-prijs € 19 - u heeft een badmeester aanwezig, dus u dient vooraf te reserveren voor zwemmen. WC-blok gloednieuwe verbouwing. Het dorp is een bezoek waard, een paar winkels en foto mooie straatjes. Goede stop voor Noord / Zuid-reizen.
Aanpakwegen zien er ruw uit, maar dat is prima. Buiten gebouwen kijken onafgewerkt - binnen toiletten / douches zoals 4-sterren hotel. Eigenaar werkt aan het verbeteren van alle gebieden. Dorp is geweldig, zeker een bezoek waard. We zouden terugkomen.
Perfecte rustige plek aan de rand van het dorp. Water vullen / legen en toilet weggooien. Wees voorzichtig bij het naderen, Sat Nav neemt het dorp in dat prima is, maar een lage brug. Veilige en schone omgeving om te verblijven, prachtige dorpsomgeving en meer dan 100 km fietspaden.
Geweldige kleine stop op de rivier. 2 minuten lopen naar de supermarkt en 5 minuten over de brug naar de oude stad. Voelde me veilig en beveiligd met touringcars en auto's ook met behulp van
Net buiten de dorpjes van Arnes. Grote plaatsen met 6amp / 10mp elektrisch. Eén verswaterkraan bij faciliteiten. Goede douches veel warm water. Faciliteiten worden niet dagelijks schoongemaakt - jammer omdat alles er goed verzorgd uitziet en er veel werk aan de site gedaan gaat worden. Afwas- / wasruimte vies, heeft een schoon maar voldoende warm water nodig. Dorp is een bezoek waard, goede supermarkt en fantastische bakker, middeleeuws in het centrum.
Voorkant van de camping voor mensen met honden, achterzijde / zijkant zijn geen honden. De plaatsen variëren in grootte - € 19 met ACSI, zonder ACSI van € 28 tot € 36 in het laagseizoen in de winter. Geen water om te stampen, druk op de knopaftakkingen aan het einde van de rijen om te vullen - heel langzaam. Geen grijswaterstortplaatsen, borden naar chemisch toilet en afvoer van grijs water. Toiletten / douches - perfect, altijd schoon en veel erg warm.
Geweldige tussenstop. Zeer rustig, heel weinig verkeer. schilderachtig dorp, toiletten en douche naast voetbalveld. Betaal in het café aan het einde van sportterrein. hoewel sportcentrum het erg rustig is en volledig veilig voelt. Ik vond het geweldig.
Camping is open - als poorten gesloten bel dan nummer op het bord. Prachtige, eigenzinnige camping - ruime staanplaatsen, elektrisch / water op alle 7 toerplaatsen. Wifi inbegrepen in prijs (goed signaal). Gloednieuw toilet / douche op toerplaatsen. Rustig met een prachtig uitzicht. Fietspad 'via verde' passeert de site. We hielden van deze site - alles wat je kon vragen, weg van grote commerciële sites.
Parkeerplaats, deel van gemengd parkeren dichtbij woonflatgebouwen. Een paar minuten lopen naar supermarkten, 10 minuten naar het strand. OK voor een nacht, dus kampeeractiviteiten toegestaan.
Gloednieuwe site, eersteklas faciliteiten. Douches / loos altijd sprankelend schoon en veel warm water. Vers brood op bestelling, restaurant op het terrein 's avonds geopend. Wifi alleen in het restaurant. Mijl van goed wandelen direct vanaf de camping. Pinoso-stad op ca. 4 km afstand met goede winkels en supermarkten. Dit is een uitstekende site die alleen maar beter wordt in de tijd om zichzelf te vestigen.
Nieuwe aire aan de rand van het dorp. Veel ruimte, water en grijs afval plus toilet leeg. Een paar minuten lopen naar het dorp. Regels tonen geen campinggedrag van stoelen, enz. Stille nacht, voelt veilig en uitzichten zijn prachtig.
Perfecte tussenstop - rustige parkeerplaats (weinig lawaai van de weg in de avond). café / bar voor drankjes en vaste maaltijden. Mooi dorp met kasteel op de top van de heuvel.
Van de buitenkant zeer mooie aankomst en receptie. Lang verblijfplaatsen liggen direct naast het strand. Toerplaatsen liggen op het midden van de camping, omringd door statische busjes. Toiletten en loos zagen er schoon uit. We hielden niet van het pitching gebied dat zo bewoog.
We waren van plan om de eigenaar te bezoeken, e-mailden om te controleren of deze open was, maar ontving nooit een antwoord. Mogelijk is het nu gesloten.
Sitecode: 20180
We bezochten dit jaar opnieuw, camping nog steeds uitstekend. Veel werken vinden plaats om verder te verbeteren. De plaatsen hebben elektriciteit, water en afval - voor € 17. Stad met 2 supermarkten 10-15 minuten lopen, op het strand zijn diverse cafés en bars geopend in de winter plus een goede brood- en banketbakkerij. Ten slotte is het personeel geweldig, kan niet genoeg doen om te helpen.
De plaatsen op de bovenste twee niveaus zijn perfect voor winterverblijven, geen schaduw dus veel zon. Toiletten en douches regelmatig schoongemaakt, we hadden geen klachten over faciliteiten. Het Via Verde-pad passeert de site, perfect fietsen of wandelen voor 30-40 km op off-road parcours. Geweldige stop af rubriek beide manier op A23 maar een verblijf van een paar dagen waard als genoeg te zien en te doen in de omgeving.
Zag er een geweldige plek om te verblijven, heel gemakkelijk te vinden op de hoofdweg naar Peniscola. Toen we bezochten er waren moho wachten geparkeerd op de hoofdweg voor een ruimte zoals iedereen vertrok. Als je een plekje kunt krijgen, is er een geweldige plek om te verblijven.
Mooie vriendelijke camping, douches en WC twee keer per dag schoongemaakt (douches heerlijk warm water). Korte wandeling naar de stad of 6 km naar Peniscola. Restaurant en bar populair bij Britse long stayers. Plaatsen van goede grootte, veel met water en gootsteen. Niets niet leuk voor € 16 per nacht zouden we opnieuw gebruiken.
Zoals eerder een zeer grote site, maar gescheiden in verschillende gebieden. De plaatsen in gebied D zijn groot en hebben veel zon - andere gebieden hebben veel schaduw en schaduw van bomen. Toiletten en douches altijd vlekkeloos - personeel altijd erg vriendelijk en behulpzaam. Overdekt zwembad in de winter was geweldig, supermarkt volledig gevuld. De grote site maar ook schitterend gerund en verzorgd.
Perfecte tussenstop. als je water moet bijvullen of legen, is het € 3, zo niet is het gratis. Zeer grote plaatsen en zeer rustig tijdens de nacht. Populaire plek zo vol zelfs in januari.
Het hele jaar open, grote plaatsen gescheiden door heggen. Elke plaats heeft een eigen douche / toilet cabine. Poort aan het einde van de camping met keycode op de promenade / strand. Rustig in de winter. Een paar minuten lopen naar het dorp met cafés en een supermarkt. Gemakkelijke toegang vanaf de snelweg naar de camping. Personeel was super behulpzaam en vriendelijk.
We bleven een nacht in december wachten op de veerboot. Toiletten beschikbaar op de terminal gedurende de dag - overnacht in de 'Drivers Lounge' aan de overkant van de parkeerplaats. Niemand belde om geld te verzamelen. Perfecte stop wachten op veerboot met verschillende andere busjes.
Hier begin januari, nog steeds veel moho hier. De plaatsen zijn groot, douches zijn uitstekend - zeer warm en krachtig. De wandeling naar de stad langs de promenade is ongeveer 1 mijl. Veel winkels en bars - de stad is levendig. Geweldige site voor winterstop. € 17 voor 2 volwassenen inclusief de elektrische.
Zeer grote camperplaats, meer dan 200 plaatsen. Hoge hekken rondom, maar je kunt door je kan langs de slagboom lopen. Net als bij alle Camping Car Parks camperplaatsen heb je de Etapekaart nodig om in te voeren en de betaling uit te voeren (of je kunt ze bellen om een telefonische betaling uit te voeren, dan geven ze je een code om in te voeren). Voor een paar nachten goede parkeergelegenheid en direct aan de Velo-route voor fietsers.
Sitecode: 1918
Uitstekende tussenstop, zeer vriendelijke heer verzamelde het stageld tegen de avond. Begin december hadden we een rustige en vredige stop hier.
Uitstekende tussenstop. Wifi, elektriciteit, grijs water en chemisch toilet lozen voor € 9,25. Beveiligd gebied op slechts een paar minuten lopen van het fantastische dorp Knights Templar - de moeite waard om te betalen om te parkeren en het dorp alleen te bezoeken - het is adembenemend. Voor ons is het enige negatieve punt op dit gebied een volledig gebrek aan verlichting, een sensorlicht op de slagboom als je in het donker nadert maar verder is het pikdonker.
Gebied aan de rand van het dorp waar er 4 parkeerterreinen zijn, plaatsen naast water lozen / vullen. Geen elektriciteit. Wat verlichting tijdens de avond. Zeer rustig met slechts een paar wandelaars met honden. Minder dan 5 minuten van A75 - goede gratis tussenstop.
Zeer rustige en verzorgde camping. Grote staanplaatsen, veelal omgeven door hoge hagen. Faciliteiten altijd schoon - douches geweldig. Wasmachine en droger € 4 per stuk. Wifi duur € 3 per dag. We gebruikten deze plaats als tussenstop richting Zuid, zouden het zeker weer gebruiken. Er is een automatische 'check-in' buiten de cp, te gebruiken als de receptie gesloten is.
Sitecode: 1982
Grote cp in de buurt van de stad. Ruimte maakt deel uit van een parkeerterrein, dus wat lawaai van auto's die komen en gaan. Water en oplaadpunt accu beschikbaar. Voor een gratis overnachting niets om over te klagen.
Goed onderhouden cp voor 4 campers. Wat lawaai van de weg, maar het is slechts enkele minuten lopen van de oude stad. Er is water en loospunt voor grijs water en je kunt de accu opladen. Voor een gratis overnachtingsstop vonden we het heel goed.
Heerlijk en vredig in de buurt van de rivier. 50 m lopen naar de stad en een supermarkt. Slechts 3 plaatsen, water werkt in december. De fietsroute loopt langs de camperplaats. Geweldige plek voor een nacht.
Zeer rustig en vredig toen we er eind december verbleven. Alle faciliteiten waren uitgeschakeld, maar verschillende campers op het terrein. Grond nat en drassig om op te lopen maar voldoende stevig voor campers om te parkeren. Voelt zeer veilig en erg weinig verkeerslawaai.
parkeren aan de linkerkant van het 6e café - elektrische aansluitingen £ 5 per nacht
Gemakkelijk te bereiken, gewoon kaart kopen aan de terminal voor € 4, dan moet je laden om af te sluiten. Net als bij andere camperplaatsen van deze groep, alle faciliteiten goed. Slechts één klacht van ons - camperplaats minder dan half vol, maar andere campers parkeerden dicht naast ons - minder dan 2 meter afstand, ondanks twee volledig lege rijen! Zou beter zijn als er gemarkeerde plaatsen waren om dit te voorkomen.
Rustige stop achter het restaurant. Ruimte voor een paar bestelwagens. We gebruikten het cafe en ze waren gelukkig voor ons om te parkeren voor 1 nacht. Mooi dorp om te bezoeken - als je de uitgaven voor een drankje of een maaltijd dan lijkt iedereen blij voor je op de lange termijn te blijven, maar niet.
We hebben wilden hier gaan staan, vol - veel meer dan 7 campers, geparkeerd aan de zijkanten en op de parkeerplaatsen. Tal van andere plaatsen in dit gebied, dus zijn we verder gereden. Geweldige locatie aan de dijk, maar te druk.
Goede stop in de buurt van St. Michels, we reden op onze fietsen recht naar beneden en over de brug. Plaats is schoon, zeer groot en vlak en ziet er niet echt mooi uit - maar perfect voor een bezoek aan de St. Michel. Incl. 4 amp elektriciteit toen we er verbleven € 10,75. Erg schone toiletten. Douches waren € 3 voor 4 minuten en water is nog eens € 3. Voor een nacht is het een geweldige tussenstop
Familiecamping. Toerplaatsen aan de bovenkant en onderaan, goede maten op gras met elektriciteit. Belangrijkste site is lang verblijf tussen touring gebied. Faciliteiten ziet er vrij nieuw. Wifi alleen bij de bar.
Uitstekende site slechts 10 minuten lopen van het centrum van de stad. Ruime plaatsen op gras, alle elektrische. Wifi sterkste alleen rond de receptie. Zeer behulpzaam manager. Faciliteiten zeer schoon. Zou opnieuw verblijven.
Goede schone camping, rustig, net geopend. Prachtig uitzicht over de zee. Wifi werkt alleen bij de receptie (zelfs met een Booster). € 22,90 in het laagseizoen - niet goedkoop
Grote camping, op het eiland met fietsroutes in alle richtingen. 5 km van Angers centrum. Camping faciliteiten oud maar zeer schoon, eigenaars zeer vriendelijk en behulpzaam. Wifi is opgenomen in het stageld, wordt niet in rekening gebracht zoals aangegeven in de vorige beoordeling. We betaalden € 16 per nacht, inclusief douches, stroomaansluiting, wifi - leuke camping.
Goede parking, water vullen / lozen met tokens. Veel mensen leegden de toilet zonder te spoelen met water, dus het stonk erg. Erg druk en populair, sommige campers werden dubbel geparkeerd. We vonden het erg lawaaierig met het verkeer naar het dorp, ook zwierven er mensen rond laat in de avond, die geen camperaar leken te zijn.
Mooie locatie, en een van de weinige open het hele jaar voor vele mijlen rond. Goede harde ondergrond plaatsen voor gebruik in de winter, sommige plaatsen volledig diensten. Kleine winkel op de site, brood van elke dag. Toiletten / douches altijd schoon, wifi een goed signaal over het terrein. Grote fietstochten en een aantal prachtige kasteel te bezoeken in het gebied.
Goede omgeving met voldoende parkeergelegenheid op gravel. Een dienst voor water en elektrische lading, plus er is wc leeg en grijs water leeg. Er zijn toiletten, vooral heel schoon - het enige probleem zijn de mensen die ze gebruiken! Er is een klein cafe in het centrum, populair bij de auto's zo veel verkeer komen en gaan. We vonden een veel lawaai van de hoofdweg.
Gemeenschappelijke ruimten met auto, camper ruimtes niet gedefinieerd, toen wij er waren voldoende ruimte voor beide. Er is een gedragen voor water en elektrische lading aan de bovenkant. Mooi grasveld aan de onderkant van het parkeren met uitzicht op de rivier. Winkels binnen een paar minuten lopen en de oude binnenstad van L'Ecrit is een bezoek waard.
Een goede aire voor een bezoek aan het museum en het dorp. De parkeerplaatsen zijn groot, en er is ruimte voor 20 + bestelwagens. Het verzorgingsgebied is niet goed onderhouden, toiletten werden afgesloten. Echter, minder dan 15 minuten lopen naar het museum en de stad, het is gratis parkeren, dat veilig is als veel huizen rond eruit ziet.
Zeer ruim en mooi onderhouden aire. Automatische slagboom betalen met card aan te gaan - € 1 voor 5 uur parkeren of € 6,50 voor 24 uur. zeer rustig en op slechts een paar minuten lopen van het dorp.
Geen faciliteiten, maar zeer rustige plek met uitzicht over het water. We hadden een rustige nacht daar met twee andere campers. Alvito ligt op 15 minuten voor alles wat je nodig hebt.
We kwamen aan dit zo vermeld als een CamperStop. GNR vertelde ons om te parkeren daarboven 's nachts. Elektriciteit was aanwezig plus water etc. Maar een persoon kwam later en zei dat het was gesloten omdat toiletten niet geopend waren, zodat we niet konden verblijven. Dat gezegd hebbende, zag er echt goed onderhouden site en we zouden er opnieuw gaan.
We stopten overdag, geen tekenen te zeggen dat je moet betalen om 's nachts te parkeren? Gedane uitgaven voor water is door het muntstuk. Zeer rustig en rustige plek om te stoppen.
Grote CamperStop, € 7 is voorzien van elektriciteit en water - betalen voor een ticket in de machine (iemand komt rond een paar keer om te controleren of je tickets). Elektrische stekkers gewoon in, water en afval in Borne op 50 meter afstand - nu vrij. Niet de meest schilderachtige plek, maar zijn meer dan voldoende voor een overnachting.
Sitecode: 20978
We hadden een zeer rustige nacht hier, op de Botton ruimte het dichtst bij de rivier. Een ander moho er ook - geen lawaai op alle andere dan de kerkklokken - perfect voor de nacht.
Goede schone service gebied, water vullen / leeg en toilet beschikking. Plus recycling bins - 200 meter van de parkeerplaats.
Bij camping de camper is gesloten aire is geopend - geen faciliteiten maar een goede rustige plek om 's nachts te parkeren achter het kasteel.
Heerlijke rustige plek om te stoppen. Electric is door het token / jeton (kopen van Mairie in het dorp) € 2 voor 4 uur, hetzelfde voor water. Er is een toilet en chem disp. Wij waren er met een aantal andere bedrijfswagens een populaire plek direct aan het kanaal - briljant.
Toen we aankwamen niemand anders. Elektrische was, gedane uitgaven voor water / afval was uitgeschakeld. Ziet er een heerlijke plek naast het kanaal, maar grote aantallen zigeuner is een paar meter afstand, zodat we niet verblijven.
Geweldig gratis aire, water vullen / leeg en toilet beschikking. Grote ruimtes op een harde ondergrond, met picknicktafels. Slechts een paar minuten lopen naar de rivier en de groene ruimten, ca. 20 minuten naar de stad door parken. Uitstekende plek om te verblijven - zou aanraden.
Mooie CamperStop aan het kanaal. Toen we aankwamen was de rekening was gesloten dus werden verteld ok om te verblijven voor gratis. Fabulous fietsen langs het kanaal. Tokens voor de douches, een goede 7 minuten warm water plus tokens opent toiletten (je krijgt token terug van wc deur maar niet van douche)
Goed voor heiligdom, 20 minuten lopen. Camping gesloten tot april - CamperStop geopend, automatische slagboom betaalt u met een pinpas of creditcard. inclusief water, elektriciteit wifi en grijs leeg / wc leeg. geweldige tussenstop voor een bezoek aan Lourdes woukd aanraden.
Sitecode: 1913
Rustige plaats aan de rand van het dorp. Toiletten ok, zoet water en grijs afvoer. Weg langs nogal druk. Wandelingen naar de rivier in de buurt. Goed voor één nacht.
Sitecode: 1908
we bezochten, meer van een kleine camping dan aire -pitches op gras met elektrisch. Zeer rustige en mooie omgeving. voor ons te ver buiten de Condom, maar nog steeds een mooi Airel
Camping op Barra - dit is een van de beste plekken om te verblijven. Eigenaren zijn geweldig en ze hebben een schitterende kampeerplek gemaakt.
Uitstekende CamperStop. Kleine camping met alle staanplaatsen op gras. Douches en toilet uitzonderlijk en schoon met goed warm water. Klein dorp op 50 meter, met cafés en enkele winkels. Zeer rustig en dicht bij de zee - briljant!
Fabulous kleine en vriendelijke camping. Staanplaatsen onder de boomgaard, douches en toilet. Dagelijks brood service. Kleine bar en ook een zwembad. Voertuigen van meer dan 7 meter mogelijk probleem met steile toegang - het beste om te bellen en te controleren.
Alles zag er prima, maar de prijs was meer dan € 25 terwijl andere sites € 17 vragen dus gingen we verder omdat alles erg duur leek en ver weg van alles..
Uitstekende aire in het midden van het dorp. Op zondagmiddag slechts 1 plaats. Zeer schone en veilige plek om te verblijven, zou opnieuw gebruiken. Historisch dorp de moeite waard om een kijkje te nemen.
Camping onder het kasteel aan de rand van de stad. Douches gedateerd, water warm, maar niet constant met koude kranen. eigenaren van camping erg vriendelijk en behulpzaam. Veel te zien in de historische stad - bezoek aan Santa Clara Convent voor ongelooflijk goede cakes een koekjes!
Perfecte camperplaats, gratis water vullen en lozen / wc lozen. Veel ruimte voor parkeren. Mooi klein dorpje op 200 meter met kasteel en de grotwoningen. Zeer rustige plek.
Uitstekende camperplaats, alles wat je nodig hebt, plus een prachtig uitzicht over de stad en de bergen.
Perfect camping - wifi, douches, allemaal voor € 9,50. Site zeer netjes en schoon - het personeel vriendelijk en behulpzaam. Minder dan 10 minuten lopen naar de cafes en de stad.
Carlsberg hebben geen Camperstops maar als ze dat zouden doen dan zouden ze waarschijnlijk deze gedaan hebben - een van de beste die we hebben bezocht. Ben het eens met eerdere beoordelingen, zijn erg in de buurt van perfect - niet zeker wat het meer nodig heeft, daarom 10/10 van ons - dank u voor een heerlijk verblijf.
Goed, veilig, schoon en vrije plaats voor campers. Alles wat je nodig hebt water, loosput voor grijs water, chemisch toilet en toiletten. Het klooster is zeer de moeite waard, super rondleiding voor € 1. Diverse goede cafés in het dorp.
We stopten voor de lunch, een goede plek van de weg. Er zijn geen borden die zeggen dat je wel of niet 's nachts kunt blijven - maar een aantal campers was er kennelijk al een tijdje.
Borden langs de jachthaven en strand tonen dat campers er niet kunnen parkeren, zelfs overdag. Dit was de enige plek en zag er uit als een slechte auto-park, verstopt achter gebouwen. We zijn niet gestopt en misten dus Nazare, jammer dat er geen fatsoenlijke Camperstops is daar.
We gingen er heen om de site te bekijken, te vroeg dag om te stoppen. Maar het ziet er uitstekend, veel campers, poorten open 08:00-10:00. Cafe en de bar buiten waren geopend, promenade door de duinen naar een strand - minder dan 2 minuten.
Restaurant en toiletten gesloten, dit is eigenlijk gewoon een parkeerplaats, gebruikt door de lokale auto's en campers. Geweldig om te stoppen voor een paar uur in de dag, maar niet een overnachting CamperStop.
Perfect stop voor bezoek aan Obidos, geen faciliteiten, maar goede parkeergelegenheid of overnachten binnen 5 minuten lopen van de historische stad.
We hielden van deze site, gastheren zijn zo aardig en vriendelijk, met zelfs een taxiservice naar Obidos en andere plaatsen. Alles is schoon en veilig, zeer rustig. Het enige wat voor ons dat zou verbeteren is: meer tijd in de douche - 4 minuten is niet genoeg :). Wij raden deze plaats aan - het is bijna perfect.
We vonden dit een perfecte plek om te verblijven om de stad te bezoeken Riga - zeer veilig, personeel zeer vriendelijk en behulpzaam. Douches waren schoon en voldoende warm water.
Minder dan 50 m lopen naar klein dorp met een paar cafés en een supermarkt. Parkeren druk tijdens kerkdiensten, anders zeer rustige plek. Water vullen / lozen en chemische toiletten. Goed aangegeven camper parkeren - gratis en zeer goed voor een nacht.
Service gebied - water vullen / lozen en chemische toiletten 2 €. Geen plaats voor parkeren.
We bezochten, € 17 per nacht in februari. De receptie was abrupt en niet-geïnteresseerd in de vraag of we bleven. Dus hebben we dat niet - en gaven de voorkeur om ons geld uit te geven waar we verwelkom zijn
Goede gratis tussenstop. Het eigenlijke terrein was vol dus we parkeerden langs de weg met een aantal anderen. Er is volop ruimte voor 20+ campers langs het gebied.
Mooie gemeentelijke site, schone douches met veel warm water. Centrum minder dan 5 minuten lopen. Camping was vol met de winterkampeerders, allemaal erg vriendelijk - zou opnieuw gebruiken.
Geweldige plek om te verblijven om de stad te bezoeken en misschien te overnachten. Campers getolereerd, maar geen faciliteiten.
New CamperStop, 20 minuten lopen naar Olhao. Kleine winkel met brood, cafe en een bar binnen 50 meter. Goede douches, wasmachine, wifi. Zeer veilig met elektrische poorten. Eigenaar erg vriendelijk - we zullen opnieuw bezoeken.
Nieuwe site - eigenaren zowel super vriendelijk en behulpzaam en het maken van een fantastische site. Op dit moment alleen stroomaansluiting voor 6, maar zal toenemen tot 12. We zouden deze site opnieuw bezoeken, zeer rustig en veel ruimte.
Ben het eens met eerdere beoordelingen - briljante camping. Zeer ontspannen en vriendelijk - personeel is geweldig, altijd glimlachend. Wifi werkte prima voor ons op de standplaats bij de receptie.
Uitstekende kleine en vriendelijke camping. Toiletten / douches en kookhoek. Eigenaars zeer behulpzaam - goede uitvalsbasis voor touring.
Een van onze favoriete camperstops - alles precies voor camper behoeften uiteengezet.
Vriendelijk en behulpzaam receptie, ruime plaatsen. Douches ok, niet geweldig. Paar minuten lopen naar de boulevard, auto's, bars etc. Fantastische markt een keer per week voor fruit, groenten, sieraden, cakes etc. etc.
Fantastische kleine camping, goede douches, gratis wifi. Noorse eigenaars koken vaak voor villa en campinggasten. Zeer rustig, meestal langer verblijf midden in de winter.
Uitstekende stopplaats op weg naar het zuiden, 4-5 uur van Santander en op slechts een paar honderd meter van de A62 dus een goede nacht en we vonden alle faciliteiten goed.
We zijn hier 4 verschillende jaren geweest, telkens was plaats verder verbeterd. Alle faciliteiten zijn uitstekend. Sommige plaatsen zijn in totaal schaduw, niet goed in de winter - en plaats meestal erg druk nu dus goede plaatsen zijn moeilijk te vinden met alle lang staanders.
Goede site, grote plaatsen, nu twee supermarkten in de stad plus één kleine bij garage. Houd alleen van vogels in toiletten en douches - dus vogelpoep op de grond.
Gerund door een familie, zeer vriendelijk, grote plaatsen, goede wifi. Douches oud, maar prima. Geweldige plek om te verblijven we zouden aanraden.
Geweldige tussenstop in de buurt van Gibraltar grens. Taxi tot grens 10 minuten. Zeer veilig, wifi, douches, lieve mensen .
Zeer drukke site, geen plaatsen met elektriciteit tenzij we kabels uitrolden over de weg, dus besloten we niet te blijven. Plaatsen met elektrische zagen er klein uit, zonder leek groter.
Ziet er prima uit, we kregen te horen dat het al vol was en geen plaatsen. Tegen het midden van de middag 20+ campers stonden buiten de camping geparkeerd voor vrij kamperen
Aan het einde van januari was camping vol - alleen plaatsen voor slechts 1 nacht. We hebben al eerder bezocht en goede plaatsen, maar heel dicht bij elkaar dus sommige mensen boeken twee plaatsen.
Mooi dorp, mooie camperstop - vol en enkele andere voertuigen parkeren in de parkeerplaats verderop aan de richting van de weg.
Sitecode: 19644
We hielden van deze site, allemaal goed, maar niet genoeg elektriciteit, dus twee plaatsen aangesloten op één, niet genoeg om een ketel te koken. Anders dan dat een perfecte site
Sitecode: 20776
Uitstekend tussenstop. Beveiligde parking, elektriciteit en wifi - geweldig beveiligingspersoneel. Goede wandeling naar Alcala de Guadaira - plus garage voor reparatie en winkel vol accessoires en onderdelen.
Sitecode: 20676
Mooie plek, dat uitkijkt over de jachthaven, tal van cafés en bars geopend rond de jachthaven en een grote Mercadona supermarkt.
Briljante site, standplaatsen goede grootte en alle faciliteiten vlekkeloos. 10 minuten lopen naar Balerma, grote supermarkt en kleine winkels plus cafes.
Absoluut genoten van deze CamperStop, ruim, schoon, prachtig uitzicht en redelijke prijs € 7 plus € 3 voor elektrischciteite, wifi is gratis. Fantastisch fietsen langs het kanaal, buiten de poorten.
Sitecode: 20180
Site is het hele jaar geopend - meer dan 30 campers uit het Verenigd Koninkrijk op het terrein van december tot maart plus anderen. Site goed beheerd, douches goed en warm, restaurant elke avond geopend. Wifi goed over het terrein. Staanplaatsen zijn voorzien van elektrische, waterkraan en afvalwater - volledig onderhouden. geweldige site
Sitecode: 20924
Een goed, schoon en goed onderhouden terrein. Alle toiletten / douches zeer schoon en voldoende warm water. Wifi op staanplaatsen. Geweldig tussenstop voor naar het zuiden - een beetje duur € 25
Zeer rustig en vredig. We vroegen hoteleigenaar en hij vertelde ons geen kosten, maar als we het water etc nodig hadden kon hij leveren. Ook wifi gratis. Perfect voor een vrije en vreedzame nacht
Mooie camping, alles schoon, wifi op standplaatsen. Slechts 5 minuten lopen van de camping is er een bus / tram naar het centrum van de stad.
Goed, rustig behalve af en toe bussen. Water en elektriciteit aan het einde van parkeerterrein. Geweldige tussenstop voor een nacht.
Sitecode: 2094
Zeer rustig, slechts 5 plaatsen voor campers. Toiletten een paar meter verderop. In de winter is het restaurant gesloten, maar de parking en het strand waren beide druk. Geen kosten voor het verblijf.
Mix van verharde en grasvelden, toilet / douche erg oud, maar regelmatig schoongemaakt. Zwemmen in het meer op slechts een steenworp afstand, prachtige plek in de zomer.
Uitstekende locatie, vriendelijke eigenaren. Camper plaatsen hebben hard-standing, toiletten / douches goed. Zou opnieuw te gebruiken.
Prachtige stop voor een bezoek aan Brugge - Prijs in de winter € 19, geen toiletten douches maar heeft elektrische. Minder dan 10 minuten lopen naar het centrum van Brugge.
Uitstekende stop te Ieper en natuurlijk Menenpoort dienst te bezoeken in de avond. De camping is schoon en netjes, een verharde ondergrond voor campers zijn een beetje smal maar prima. Er is een self service toegang wanneer de receptie is gesloten met debetkaarten.
Uitzonderlijke camping. Staanplaatsen groot genoeg voor 4 bestelwagens, alle elektrische. Toiletten / douches goed en schoon, inclusief wifi. 10 minuten lopen naar de meest in de prachtige stad. En camping cipiers zijn briljant - een van onze top sites.
Mooie plek om te stoppen, heel groot pitces, eigen water / grijs water op de standplaats met elektrische. Enige minpuntje is dat er geen wifi. Camp [site office personeel bijzonder behulpzaam en vriendelijk.
Vooral seizoensgebonden met 8 percelen voor campers. Goede gratis wifi, douches en toiletten schoon en warm. Slechts € 12 voor een nacht.
We verbleven in het CamperStop plaatsen, Ruime toonhoogte, EHU en het gebruik van loos en douches. We dachten dat het perfect voor de prijs en voor een overnachting.
Onvriendelijke welkom, ondanks slechts een paar campers langs de rivier werd ons verteld om weg te komen van de rivier te gooien. Prijs voor € 21 plus wifi we dachten dat duur. We vertrokken en gingen elders.
Uitstekende tussenstop - geen gemarkeerde plaatsen, maar iedereen zorgt voor voldoende ruimte. Zeker geen luifels uitzetten. Aardige dame verzamelt stageld en geeft wifi codes. We vonden dit een rustige plaats met gratis toiletten en douches als bonus.
Grote plaatsen, veel ruimte. De havenmeester is super vriendelijk en behulpzaam. Wifi werkt goed, op Camping Cars 2 is er water om de paar plaatsen. Voelt meer als een camping.
Uitstekende camperplaats. De elektronische poort werkt goed, volg gewoon nauwkeurig de instructies. Prachtig uitzicht, toiletten altijd schoon maar gesloten tijdens de nacht.
Geweldige locatie op slechts 2 minuten lopen van de oude stad. Erg druk toen we er verbleven, campers stonden 2 meter evan elkaar af. Geen faciliteiten, maar voor € 8 een goede plek voor een bezoek aan de stad.
Prijs is nu 6,10 euro voor de plaats, 10 € met elektriciteit. Uitstekende parkeergelegenheid. Gebruik van douches, camperservice en gratis wifi.
Perfecte plaatsen voor kampeerauto's met full service plaatsen. Goede en vriendelijke eigenaren. Dorp op minder dan 5 minuten lopen.
Perfect kleine plaats in het centrum van de stad. Toegang vrij krap, maar ok, de faciliteiten prima.
Perfect camping, grote plaatsen, veel ruimte. Faciliteiten alle onberispelijk, eigenaars zeer vriendelijk en behulpzaam. Goede wifi en meer aan de rand van de site.
Goede plek op slechts 5 minuten van het centrum van het dorp. Je bent ook binnen een paar minuten bij het meer. Rustig 's nachts. Elektriciteit beschikbaar, maar geen water vullen / lozen.
Kleine plaats aan het einde van het dorp, op slechts 3 minuten lopen. Perfecte faciliteiten en een restaurant.
Sitecode: 20247
Kan niets Ten nadele zeggen over deze camperplaats. Perfecte faciliteiten, aardige eigenaren. In de buurt van de stad en eerlijke prijs.
Er is ook een camperplaats buiten de camping. We hebben er verbleven voor € 8. Elektriciteit is €1 voor 4 uur. De camping laat gebruik maken van hun wifi voor €2 voor 24 uur.
Briljant. Alles schoon en netjes. Grote plaatsen. Zeer rustig.
We gebruikten de camperplaats aan de rand van het terrein. 20 plaatsen met alle een eigen water aan- en afvoer en elektriciteit. €17 per nacht. In de buurt van kastelen, meren en fietspaden. We vonden het personeel behulpzaam en vriendelijk. Iedereen sprak goed Engels - allemaal goed voor ons.
Dicht bij de stad, alles netjes en goed georganiseerd. Bij het begin van de avond vol.
Te veel campers 30+, er was minder dan een meter ruimte aan weerszijden van ons. We verbleven er een nacht en vertrokken. Het zou geweldig zijn als de eigenaren een beperkt aantal campers toelieten.
Geweldig uitzicht, zeer vriendelijke gastheren. We hielden van deze site, enige wat we vonden vreemd is het niet mogelijk om de bakken te gebruiken voor afval / afval tenzij we betaalden 50 cent per zakje. Anders dan dat het perfect.
Briljante site, alles schoon en goed verzorgd. Gastheren zeer behulpzaam. Perfect voor een stellpaltz, zou een douche is 10/10 maken.
Alles goed voor € 12, de andere Stellplatz bij het meer was overvol, dit rustige met slechts een paar busjes.
goede positie, voorzieningen allemaal schoon. Veel honden op het terrein, zeer luidruchtig met blaffen voortdurend. Dorp is erg dichtbij. Ok voor een nacht, maar voor ons te veel honden niet gecontroleerd dus zijn we verhuisd naar een andere site. We vertelden eigenaar redenen die zich bewust van het probleem was.
Veilige stop, grote parkeerplaats met toiletten. Busreizen stoppen hier en bij het naastgelegen café. Rustige overnachtingsplaats.
Uitstekende stop aan de hoofdweg. Wat verkeerslawaai, maar een prachtig uitzicht en gratis. Er is niets negatief, dat we kunnen zeggen.
Sitecode: 12074
Mooie site, 3 km lopen naar de stad op vlakke of er bus / trein. Prachtige tuin terrein, goede douches. Enige minpuntje is geen slang of kranen aan camper te vullen met water, geen riolering en geen chem displ. Voor de prijs site moet deze dingen te bieden en zou bijna perfect zijn.
Perfect camperplaats, prijs € 11 inclusief elektriciteit. Toiletten in het museum. Personeel zeer behulpzaam.
Goede ruimtes aan de waterkant, faciliteiten oud maar schoon. Restaurant, café en afhaalmaaltijden allemaal op haven.
Goede site, geen wifi werkte toen we verbleven. Toiletten / douches oud, misschien aandacht nodig hebben. Perfecte positie voor een bezoek aan de wijn kelders en stad
Fantastische site, alle faciliteiten waren zeer schoon te allen tijde. Personeel behulpzaam en vriendelijk. Het cafe / bar was druk in de avonden met de lokale bevolking en kampeerders.
Erg rustig en stil. Faciliteiten zijn oud, maar waren schoon.
Sitecode: 19123
Schitterende plek om te stoppen. Prachtig uitzicht, grote plaatsen, zeer rustig en de haven-/camperplaatsmedewerkers zijn erg vriendelijk en behulpzaam. Een van onze favoriete plekken.
Mooie tussenstop, personeel in VVV-kantoor is geweldig. Staanplaatsen zijn gemarkeerd, maar sommige mensen niet begrijpen waar te parkeren en eindigde met 2 campers op één plaats - misschien zijn nummbers op standplaatsen noodzakelijk.
Zeer goede plek om te stoppen voor een nacht. Elektriciteit, douches en toiletten. Velen die niet wilden betalen, parkeerden gewoon ernaast.
Schitterende plek, grote plaatsen, personeel in het kantoor is geweldig en behulpzaam. Nieuwe douches zijn gewenst, maar over de prijs hoe kun je klagen.
Toen wij het bezochten was het onmogelijk om te parkeren, laat staan te verblijven. Alle parkeerplaatsen waren te vol om een vrij plaatsje te vinden. Misschien beter on niet in de zomer te gaan, maar wanneer er niet zo veel bezoekers zijn.
Het is een goede plek om te stoppen, toiletten op het einde van de parkeerplaats. De parkeerplaats is achter het restaurant, dus niet te veel lawaai van de weg. Zeer populair en druk toen we er verbleven.
Heel vredig en rustig, geen faciliteiten voor de douches, toiletten of lozen toilet. Vers drinkwater beschikbaar op de pier. Kosten veranderd, nu € 10 zonder elektriciteit.
Mooie camping, geweldige gastheren, altijd uitstekende faciliteiten.
Niet voor ons - het zag er onverzorgd uit, het is een parkeerplaats bij een hotel met een paar oude caravans. Voor de kosten van NOK 200 hebben we besloten om het te gebruiken als een dure parkeerplaats.
Rustige plek voor de nacht, alleen het geluid van de veerboten die varen tot middernacht. Geen faciliteiten, maar een goede plek voor een nacht.
Goede, schone en goedkope camperplaats. Gratis bus naar de stad, toilet schoon, veel ruimte en slechts SEK 40, het is een perfecte plek om te stoppen voor de nacht.
Mooie tussenstop, hoofdweg niet te luidruchtig. Prachtig uitzicht over de fjord en cruiseschepen die in- en uitvaren. Voor wifi, als je code nodig hebt, gewoon de eigenaars bellen, telefoonnummer bij de receptie.
Dit is echt een goede camping. We betaalden NOK 180 voor 2 volwassenen met elektriciteit, plus NOK 10 voor een douche. Een camping vlakbij vroeg NOK 260. Gelegen aan een rivier, met mooie vooruitzichten. Toiletten / douches zijn oud, maar schoon en functioneel.
Mee eens - het is absoluut het beste servicepunt.
Er zijn 12 verharde plaatsen, maar is het mogelijk om overal te parkeren, mogelijk meer dan 60 voertuigen kunnen de camperplaats gebruiken. Echter elektriciteit is beperkt tot 30 plaatsen. Zeer goede tussenstop.
Goede plek om te stoppen, rustig en vriendelijk. Elektriciteit extra in rekening gebracht. Uitzicht over het meer is prachtig op slechts enkele minuten naar zee. Toiletten goed en schoon, geen douches.
Er zijn twee locaties die niet bij het hoofdgedeelte liggen, direct bij de rivier. Perfect. Elke locatie heeft eigen toilet/douche en wasmachines.
Sitecode: 11922
Mooie plek, tal van parkeerplaatsen. We vonden het lawaaierig met auto's op de weg tijdens de nacht, maar anders dan was het uitstekend.
Mooie rustige plek voor 6-10 campers, achter het café. Voldoende ruimte, douches en toiletten, elektriciteit en wifi. Zeer goedkope prijs voor een schitterende plek.
Geweldig, prachtig en ongelooflijk goedkoop !! Euro 7,50 voor een 5-sterren camping plaats.
Mooi en stil, een mevrouw komt het geld ophalen. Wifi, douches, toiletten en elektriciteit. Wij waren de enige. Het was geweldig.
We vonden het erg rustig, er zijn 3 douche / toilet blokken, zodat je kunt kiezen welke je wilt. Maximaal 6 plaatsen en borden vertellen je waar andere camping plaatsen zijn.
Geweldige tussenstop, veel ruimte, goed restaurant en paar minuten lopen naar de stad.
Schoon en veilig. Info gids werkt op de camperplaats tot 21:00 uur en is zeer behulpzaam met literatuur etc. Gemakkelijke toegang tot de stad en de rivierbussen. Goede tussenstop.
We verbleven 2 nachten, zeer schone faciliteiten. De plaatsen zijn niet gemarkeerd, zodat mensen heel dicht bij elkaar staan. Zeer dicht bij de stad Ribe, we zouden hier terugkomen. We betaalden DK 300 voor 2 nachten met elektrische, douches en wifi.
Grote en schone site, welt duur: € 10 voor een nacht, € 2 stroom, € 0,50 toilet, douche € 1, € 2,80 toeristenbelasting, dus in totaal meer dan € 20.
Sitecode: 19180
Camping heeft een prachtig uitzicht over de vallei, ook minder dan 15 minuten lopen naar het oude Delphi. Toen we verbleven toiletten waren overstroomd, niemand schoongemaakt hen of gecontroleerd, had plafonds ingestort. Shame, prachtige plek, maar faciliteiten niet geweldig.
Sitecode: 19289
Mooie camping, direct aan het strand. Alle faciliteiten schoon, gratis wifi, een dorp op 10 minuten lopen. Een prachtige camping we zouden opnieuw bezoeken.
Prachtige camping - betaalden we € 10 - denk prijs op deze site is verkeerd. Slechts een paar minuten lopen van het strand. Faciliteiten allemaal perfect.
Goede site direct aan de rand van het meer. Twintig minuten lopen naar het centrum van de stad. Camping faciliteiten allemaal vrij nieuw, elektrisch op de meeste plaatsen, wifi beschikbaar.
Prachtige camping op slechts 5 minuten lopen van de oude binnenstad. Grasvelden met elektrische, veel water kranen. Wifi wordt geïnstalleerd wanneer we bezochten. Eigenaren zijn aardige vriendelijke mensen die een mooie camping te houden.
Sitecode: 12005
Mooie camping slechts enkele minuten lopen van de oude historische stad. Alle faciliteiten waren schoon en goed onderhouden. Grote plaatsen, elektrische, douches, toiletten en gratis wifi - uitstekend.
Geweldige plek om te stoppen om Auschwitz museum te bezoeken. Zeer veilig, elektrische en wifi in de prijs inbegrepen evenals douches. Slechts 5 minuten lopen naar het museum.
Zeer goede site net over de grens van Slowakije. Grasvelden, allemaal met elektrische en wifi. Toilet / douche schoon - maar 2 van 3 in mens douches werkte niet. Receptie personeel vriendelijk.
Sitecode: 20398
Voor ons een van de beste campings hebben we bezochten. Heerlijk warm welkom, zeer behulpzaam en vriendelijk eigenaars. Faciliteiten schoon, warm en veel warm water. Prachtige wandelingen van de site. We hielden van deze site - zijn perfect.
Zeer rustig en rustige camping, zijn de eigenaren werken hard om het een zeer bijzondere en rustige plek te maken. Zowel de eigenaren zijn lieve mensen die proberen om uw medewerkers zo aangenaam mogelijk te maken. We vonden de weg naar de camping was zeer slecht, de moeite waard maar voor de mooie uitzichten en rustige camping. Zou aanraden aan tal van bepalingen te nemen als zijn minstens 20 minuten rijden naar een winkel.
Site aan het einde van het dorp op het terrein van het hotel. Ruime plaatsen allemaal met elektrische en gratis wifi. Douche / toilet blok erg nieuw en zeer schoon. Campers keuken en wasgelegenheid. Zeer goede site met uitstekende vriendelijke en behulpzame personeel.
Camping leek meer als een deel van de auto-park omheind. Er was een caravan er waarop de zorg-nemer met verschillende mensen en honden was. De honden waren vrij kunnen rondlopen rond de camping. De plaatsen zijn voorzien van elektrische en er was wifi. We vonden de toilet / douche te oud en niet erg schoon. Misschien een betere plaats in de zomer, maar in het voorjaar het was koud en unwelcomming.
Grote camping midden in het dorp. We verbleven en het water was uitgeschakeld, dus de eigenaar laat ons gebruik maken van douche / toilet in cottage naast de deur. We hadden wifi en elektrische en het veld was perfect. Zeer, zeer goede site voor slechts RON 45 per nacht,
Sitecode: 22077
Een zeer goede site slechts een paar minuten lopen van het centrum van het dorp. De faciliteiten zijn uitstekend, is er ook wifi op de standplaatsen. Eigenaren behulpzaam, vriendelijk en deskundig.
Dit is een uitstekende locatie voor een bezoek aan de toeristische stad van Bran. De beheerder is een zeer behulpzame en vriendelijke man voor die merken lijkt te veel moeite te zijn. Douches en toiletten zijn goed en zeer schoon. Er is wifi op de site plus elektrische aansluitingen en veel water kranen. Een mooie locatie op slechts 10 minuten lopen van het kasteel
Goed onderhouden kleine site, die ook deel uitmaakt van een MTB-faciliteit. Eigenaars zeer vriendelijk / behulpzaam. De plaatsen zijn voorzien van elektrische, er water, douches en toiletten plus wifi. Alles is zeer goed en zeer schoon gehouden. We betaalden RON 60 per nacht inclusief de wifi en elektrische, mooie site die we zouden aanbevelen.
fantastische site, eigenaren zijn erg vriendelijk en altijd behulpzaam. Faciliteiten zijn heel schoon gehouden, voldoende warm water. Wifi is beschikbaar in het hele terrein. Wasmachines en drogers beschikbaar. Er is niets negatiefs over deze site, zijn schitterende
Kleine camping aan de achterzijde van het Engels eigenaars huis. De plaatsen zijn ruim, veel ruimte en stroomaansluiting ups zijn beschikbaar. Goede schone toiletten / douches, chem verwijderen en wifi inbegrepen. Village heeft enkele winkels en een café. Goede prijs LEV 15 per nacht. Waarschuwing - voorkomen dat de Elhovo ringweg en rijden door de stad in plaats - ringweg is ernstig slechte staat.
Dit is een fantastische camping. Faciliteiten zijn onberispelijk - douches zijn warm en goede waterdruk. Het terrein is zeer goed onderhouden en we hadden een goede wifi. Site-eigenaren zijn erg vriendelijk en behulpzaam, ze waren altijd beschikbaar voor eventuele vragen. Een van de beste campings we hebben gevonden, zouden we deze plaats aan iedereen aanraden.