• Camperlocaties

• tiktok

@bcbond007

2012

Een locatie beoordeeld—bijna 2 jaar geleden

Niet onze eerste straatkeuze, maar hierheen verwezen en zo blij dat we er verbleven. Prachtige locatie met voldoende faciliteiten, maar wat het speciaal maakte was Michaela die een geweldige pendeldienst naar Matera verzorgde. Zijn vriendelijkheid en gastvrijheid zorgen ervoor dat we het absoluut aanbevelen om hier te stoppen. Zwembad nog niet geopend tijdens bezoek (medio mei). Een betere organisatie van de manier waarop kampeerders geparkeerd worden om toegang te krijgen tot elektriciteit zou het 5 sterren hebben opgeleverd

Een locatie beoordeeld—bijna 2 jaar geleden

Handig voor het bezoeken van tempels als busdienst vanaf de camping. De camping zelf is niet gedenkwaardig

Een locatie beoordeeld—bijna 2 jaar geleden

Leuke camping met prima zwembad. Cefalu binnenlopen omvatte een gedeelte over een drukke, smalle weg zonder trottoir - niet leuk

Een locatie beoordeeld—bijna 2 jaar geleden

Echt geweldige, ietwat eigenzinnige camping. De eigenaar en haar dochter hebben heel hard gewerkt om ons verblijf zo aangenaam mogelijk te maken, onder meer door ons haar persoonlijke strijkplank te laten gebruiken. De trein van Isole della Femmine naar Palermo is uitstekend. Volledige details elke avond in een briefing door de campingeigenaar. Fantastisch Absoluut een aanrader

Sitecode: 20718

Hoewel deze site beweert ACSI te zijn, heeft deze site veel tekortkomingen. Mooie locatie aan de kust als je extra betaalt. Maar: - de man die het beheert was een van de meest onvriendelijke mensen die we op Sicilië zijn tegengekomen. - het sorteren van afval gebeurt volgens de regels van de beheerders. moet op een bepaald tijdstip bij de manager worden gestort! - plaats is eind mei 2024 een beetje een bouwterrein - accepteert alleen contant geld Let op. de ingang van Selinunte in de buurt was gesloten en het lijkt erop dat deze niet langer wordt gebruikt

Een locatie beoordeeld—bijna 2 jaar geleden

Leuke plek om een nacht door te brengen op weg van/naar de veerboot van Messina. Faciliteiten goed en man die het beheert vriendelijk. Wel krap in- en uitstappen met grote camper (8m) Als je hier verblijft, rijd dan naar Capo di Milazzo, er is een bus- en grotere parkeerplaats op ongeveer 1 km van het einde van de weg van waaruit je naar de Capo kunt lopen - prachtig

Een locatie beoordeeld—bijna 2 jaar geleden

Werkte goed voor ons tijdens een dagbezoek aan Modica, op 10 minuten lopen van het centrum. We hadden het geluk een parkeerplaats te vinden gezien het aantal auto's dat erin geparkeerd stond toen we aankwamen. Ik zou het echter niet aanraden om daar een nacht door te brengen

Een locatie beoordeeld—bijna 2 jaar geleden

Eigenlijk een niet-vlakke vrachtwagenparkeerplaats met veel rommel waar ook campers geparkeerd lijken te staan. We werden naar een plek gebracht die midden op de interne weg drievoudig geparkeerd stond. We weigerden en vertrokken

Een locatie beoordeeld—bijna 2 jaar geleden

Mooi gepresenteerde, kleine camping waar de eigenaren vriendelijk zijn. De faciliteiten zijn voldoende, maar de eigenaren zijn bezig met het installeren van nieuwe. bieden een uitstekende minibusservice naar Ortiga of naar het Archeologische Park - retour € 5 per persoon. Ze houden niet van creditcards en vragen om contant geld bij vertrek

Sitecode: 19341

Rustige ligging aan zee. vriendelijk welkom. niet geweldig voor grotere kampeerders, omdat de zeer krappe, parallelle plaatsen moeilijk te navigeren zijn als er veel kampeerders aanwezig zijn. Faciliteiten zijn slecht

Een locatie beoordeeld—bijna 2 jaar geleden

op 6/6/24 gingen de poorten open, maar 30 minuten later verteld. het was gesloten. het is een grote parkeerplaats met stofbakken, in principe met overdekte diensten. Probeer het niet eens