@bebra
- Wanner Silverdream
Veel staanplaatsen zijn nat. Er zijn er ook een paar met een stevige ondergrond. De staanplaatsen zijn erg groot. Prijs €19,50 exclusief elektriciteit en vers water. Uitstekende begeleiding!
Hier ben ik weer. Helaas is het weer duur, €21. Veel stormschade op de vaste kampeerplaatsen.
Wees voorzichtig als je daarheen rijdt. Vertrouw niet op de GPS.
De camping is prima. Maar er zijn veel te weinig stopcontacten. €13 voor alleen een staanplaats en afvalverwerking is te duur.
Plaats vlak en stil. Helaas is de betaling slecht: alleen met de app. De stad vraagt € 8,- plus € 1,20 administratiekosten voor de app. Wij kwamen om 16.00 uur aan en kregen te horen dat we de volgende dag voor 12.00 uur moesten betalen.
Geweldige plek. Goed VE Stadion. Zeer mooi uitzicht over het land. Ja, dat kost geld.
Plaats gedeeltelijk erg nat na hevige regenval. VE Stadion heeft slechts één waterkraan. Maar er zijn watermannen op de pleinen. Voor 10€ zonder elektriciteit is de plek prima.
Sitecode: 19539
Zo'n hartelijke ontvangst kom je maar zelden tegen!! WiFi is erg goed. Bedankt!!
Gewoonweg prachtig.
Sitecode: 20310
Nieuw geopend. Zeer mooi aangelegd. Wasplaats nog niet klaar. Wasmachine in werking. 2x royale PU. Prijs 12 €.
Plaats bij de VE gesloten. VE nog beschikbaar. Ruimte op de bodem van het water met een barrière. € 15,32 inclusief elektriciteit. Zatplekken zijn beperkt.
Mooie rustige plek. Stadje om te wandelen in de buurt.
Er zijn geen plekken meer direct aan het water. Paden zijn rechtgetrokken. Anders is het best goed.
Erg vriendelijk! Iedere gasfles en uiteraard tanks worden daar gevuld.
Geweldig plek. V+E zeer goed. Betaalde € 18 zonder elektriciteit. Zeer warm welkom!!
Heel leuk welkom. De ruimte is ook toegankelijk met een 6T-camper. Weide zeer stevig. 5€ zonder elektriciteit.
Sitecode: 19291
plaats mooi. weide stevig. Helaas geen afvoer. Zal weer komen. Prijs tot 8m 5€ daarboven 10€
De exploitant klaagt andere parkeerexploitanten aan. We zullen nooit naar deze plek gaan.
Zijn het 6e jaar hier. De operators blijven de plaats verbeteren. De mensen die klagen zijn verwend. Met elektriciteit is echt een probleem. Heb de zon op elke stoel en het zonnestelsel maakt het leuk.
De plaats erg leuk voor lichte Wohnm. De weg naar het strand is een beetje lang (900m). strand erg leuk. Voor € 14 zijn er betere plaatsen voor mobiel
We zijn hier heel vaak geweest. De afgelopen jaren is het parcours uitgebreid naar gravel. Helaas werd het elektriciteitsnet niet uitgebreid. Nu is er niet voor iedereen elektriciteit. Jammer. We kunnen de plek nog steeds aanbevelen.
Ben hier voor de tweede keer. Heel kalm en de politie komt meerdere keren per dag langs. Geen verpakking in de winter. Goed om te wandelen.
Sitecode: 20776
De ruimte is prima op een avond. 10 € inclusief elektriciteit. Wie heeft het nodig: zeer goed bewaakt. Wifi is beschikbaar, helaas wist de portie niet het juiste wachtwoord
Ruimte erg goed. Zou graag terugkomen.
Kom hier elk jaar in januari. Ruimte is gratis, VE mogelijk, geen elektriciteit. Plaats is schoon en gezellig.
Ruimte van infrastructuur redelijk goed. Helaas parkeren daar ook auto's. Havenkantoor aan de andere kant van de haven.
Plaats het goed. Pas vanaf 23 uur zullen bussen tot 24 uur tanken. Vanaf 7.30 uur weer actief op de plaats.