@beer2011
Een prachtige rustige plek, vriendelijke mensen en heerlijk eten! wij komen hier zeker terug!! Wel graag vooraf telefonisch reserveren, aankomst tot 18.00 uur en op maandag gesloten.
prachtige plek. smalle toegangsweg, maar met onze camper (7.5 m) en wat stuurmanskunst te doen. maar we werden niet vriendelijk ontvangen. sterker nog we werden weggestuurd op een onvriendelijke manier. Jammer van de plek.
Sitecode: 19429
mooie camping met ruime plaatsen. prima restaurant. sanitair is prima alleen douches zijn niet goed af te stellen qua temperatuur dus of ijskoud of gloeiend heet. auto s rijden hard over camping terrein. als de bungalows zijn verhuurd in het weekend levert dit een lawaaiige onderbreking op, op n rustige camping. kortom er is potentie maar voor ons geen 2e keer meer. prijs is gezien de kwaliteit aan de hoge kant.
Een prachtige plaats met voorzieningen. Geen ammoniak lucht, wel dierengeluiden. Heerlijke lunch genuttigd, mooi museum en ook nog boerderijwinkel. n echte aanrader!!!!
prima cp met alle voorzieningen. afvalbak aan begin van toegangsweg. mooie route ernaar toe. Restaurant in het dorpje leek gesloten.
kleine plaatsen. veel bomen. prima voor buscamper.
Prachtig plek met mooi uitzicht! Alle voorzieningen aanwezig (behalve lozen grijs water). Let op aanrij route: volg d119 naar dorpje (ga het dorp niet in!) rij om het dorpje heen. Bij tweede poort/fontein: rechts en dan meteen links (voor de poort). Aan het eind de asfaltweg naar beneden. prijs pn 10,-
Het uitzicht is prachtig. De plaatsen zijn aan de kleine kant, dus voor n integraal camper eigenlijk niet te doen. De weg er naartoe is pittig: onverhard grind en erg steil. (ondanks onze camper met 180 pk) .
Kleine camperplaats keurig onderhouden! Wifi stond uit?? Afval werd niet op prijs gesteld konden we beter bij De Wit achterlaten? Geen sfeer wat ons betreft.
Sitecode: 20499
Een camperplaats met prachtig uitzicht direct aan zee. Met water en elektra. Met mogelijkheid tot lozen en soms WIFI. Kortom een aanrader!!
Handige bij de A1, maar verder duur en onvriendelijk
Onvindbaar op de coördinaten. En een bijna onmogelijke weg voor de camper
Perfect! Water, lozen en chemisch toilet legen. Ondanks dat er aangegeven werd dat dit 1 euro kostte hoefde er geen muntjes ingegooid te worden
Prachtige camping! Mooie plaatsen, nieuw sanitair, zwembad en restaurant. Hele vriendelijke mensen. Kortom een aanrader!!
Prachtige locatie, vriendelijke mensen, heerlijk eten! Voor ons een vaste stop ! Wim corrine en hond Beer
Een prachtige kleine rustige camping met panoramisch uitzicht op de Pyreneeën. Het sanitair is nieuw, wifi inmiddels aanwezig. De eigenaars zeer vriendelijk en behulpzaam. Een bezoek meer dan waard. Incl camperservice plaats.