@beertje20
Eigenlijk is alles al geschreven over deze camping. Alles is hier ontzettend goed geregeld! Eenmaal per week organiseren ze een heel gezellig diner waar je aan kunt deelnemen. De nieuwe eigenaren doen er alles aan om je een fantastische tijd te geven, ga zo door! Als we in de buurt zijn komen we zeker weer terug.
Leuke kleine camping en dichtbij het gezellige dorpje. De camping is in tegenstelling wat bij Campercontact aangegeven wordt open. De cabine is nog dicht (gaat open 21-6) deze ligt naast de camping. vanuit het dorp kun je ook met de bus de hangbrug en uitzichtpunt bezoeken, de moeite waard (19 euro combi ticket). ook zijn er mooie wandeltochten te maken. vanuit het uitzicht platform is een uitdagende wandeling over de rotsen mogelijk naar dorp
Kan mij volledig aansluiten bij de vorige reviews. mooie camping, vriendelijk personeel met prachtig verwarmde zwembaden. wij waren de afgelopen dagen daar en de bar was open (begreep dat deze 1 juni altijd open gaat).
Sitecode: 20198
Een hele fijne schaduwrijke camping aan het strand met een mooi zwembad. Aan het zwembad ligbedjes met kussens, gezellige bar en een goed prijs kwaliteit restaurant. In deze periode geen last v harde muziek. en niet onbelangrijk mooi, zuiver en vrij nieuw sanitair. Githion is een gezellig plaatsje op circa 5km (fiets) afstand. kortom ideaal voor een paar ontspannen dagen genieten!
In totaal zijn er 6 camperplaatsen op 2 plekken op de camping. Een gezellige camping met animatie. zelf hebben wij geen kids, maar hebben ook geen last ervan ervaren. ligging is mooi en op loopafstand van een gezellig dorpje met veel restaurants en terrassen (niet duur). Wij moesten eigenlijk 25euro voor camper en 2volw betalen, na het laten zien vd acsi kaart kregen we 5euro korting (hoewel ze deze niet kenden). 1 minpunt: geen wc bril
camperplaats bestaat niet meer. Wel nog een grote gratis parking, met bussen. Geen idee of hier nog overnacht kan worden. Wij zijn verder gereden.
Kleine en rustige camping tussen de olijfbomen. ideaal voor als doorreis naar Puglia of de boot in Bari of om natuurlijk deze omgeving te ontdekken. Vanavond genoten van de wijnproeverij en het heerlijke eten met gezellig gezelschap en een mooi uitzicht. sanitair is nieuw, luxe en schoon. De eigenaren zijn twee enthousiaste mensen. Genoten van deze prachtige plek, echt een aanrader!
Heel goede plek om Lucca te bezoeken. Wij voelden ons veilig samen met nog een paar campers. Probeer wel gepast te betalen, want bij ons gaf de automaat alles terug.
Een kleinschalige camping op een zeer mooie plek! we hebben genoten van de rust en de natuur (wandelen aan te raden). En niet onbelangrijk: het sanitair is zuiver. Het restaurant is zeker een bezoekje waard, heel goed eten in een gezellige ambiance tegen een goede prijs. de camping is behoorlijk aan de prijs, maar je krijgt er ook echte glamping voor terug! Heb je schrik van honden dan is dit niet jouw camping, paar rustige honden lopen los rond
Mooie camping, sanitair is goed en zuiver. Wij stonden er 1 nacht voor bezoek aan de stad. Sommigen stroompunten zijn ver weg. Zorg voor een lange kabel.
Heel ruime plekken en super schoon sanitair gebouw!! Lieve behulpzame eigenaren.
Heel mooie en schone camping.heel vriendelijken mensen. Over sanitair kunnen we niks zeggen alles is dicht van wegen Corona erg jammer. Mooie fiefs kaarten heel goed verzorgd. Mevrouw erg aardig en leuk.
Sonja en Jan Holland zijn hier 2 dagen geweest mooi en schoon sanitaire goede ontvangst erg vriendelijk. Goede plek om Riva del Garda te bezoeken. Aanrader.
Mooie camping, vlak aan het water. Met ACSI kun je niet aan het water staan. Goed sanitair. Wifi is niet gratis. Veel schaduwrijke plekken, de ene wat groter als de andere. Ook ideaal voor mensen met een boot trouwens.
Goede camping vlak bij station en zee. Dus ideaal voor uitstapje naar cinque terre en voor (kiezel)strand liefhebbers. We stonden in september voor €25 per nacht incl stroom. Iedere plek heeft een wasbak met water. De wifi is gratis en goed. Het is een terrassencamping waarbij de hoger gelegen plekken niet bereikbaar zijn voor een camper. Ik denk max 8 plekken voor een camper.
Schitterende en rustig gelegen camperplaats. Heel hartelijk ontvangen door de receptie. Ik zou wel vantevoren eeb email sturen voor te reserveren, want er zijn maar weinig plaatsen beschikbaar. Het toiletgebouw is heel mooi en schoon. Gratis gebruik van het zwembad en goede wifi (ik haalde 10mbps). Houd je van rust en niet massaal toerisme, dan is dit een topper!
We waren hier voor 1 nacht. Heel vriendelijk ontvangen door de huisbaas van het hotel. We moesten €30 betalen voor 1 nacht met douche. Bij meerdere nachten is dit €20. Er is water en elektra op de plaats en de WC is in het hotel. Prima verzorgd dus. Ook nog gratis kaartjes gekregen voor de bus. Wel is de weg wat rumoerig, omdat dit de doorgaande weg is.
Fijne camping. Het nieuwe sanitair gebouw bovenaan is super luxe. nog nooit zoiets gezien. De plaatsen zijn wat klein, maar voldoende. Op loopafstand van Mayrhofen. Vanaf iedere plek mooi uitzicht op de bergen om je heen.
Eenvoudige camping en de plaatsen zijn soms wat krap en grind als ondergrond. wij hadden totaal geen last van de weg. Alleen als je helemaal vooraan staat is dat misschien een probleem. Receptie was heel aardig en deed alle moeite om te reserveren voor het Alhambra. Je kunt tickets hier kopen, maar je moet online betalen dus een kastje van de bank nodig. Verder is alles netjes hier en zuiver.
veel herrie van de autoweg en kleine plekken. je kunt tussen de bomen staan voor schaduw of in de zon op open plekken. sanitair is mooi zuiver, maar niks bijzonder. klein winkeltje aanwezig met iedere dag vers brood.