@ben-en-annette
- 2006
top plek,leuk dorp,hadden we maar van die mooie cp in nederland
prachtige mooie schone plek, 18 euro incl. water en stroom alles aanwezig , er is zelfs een garage voor als je pannen hebt , enigste min punt is het douchen kost 5 euro pp . dat is wel heel veel geld
ben het helemaal eens met asch wij hadden dat ook vorige week,wij vonden het een waardeloze plek,geen voorzieningen en erg laaiwarig,en dan ook nog 30 euro moeten betalen,hier komen we nooit meer
Sitecode: 2049
een prima plek voor overnachting,alles erbij wat je nodig heb.s,nachts was het rustig,alleen verkeer komt vroeg op gang
we waren hier op 5/6 juni,we begrijpen niet dat mensen zeggen dat het douche gebouw schoon was,dat wij er waren was het erg smerig,dan erbij 3 minuten douchen voor een euro is ook veel te kort,mn vrouw had genees tijd om shampo uit haar te spoelen,dan ook nog dat de plaatsen te krap zijn,amper de ruimte voor je luifel uit te draaien,wij komen hier niet meer
ik liep net langs het havenkantoor en las dat de prijzen van de camperplaats per 1 januari 2024 met 2,50 omhoog gaan . dus betaal je per nacht 16,50 euro . gemeente Meppel dat is een hele slecht zaak . het maakt voor zoveel mensen minder aantrekkelijk om hier dan te komen , hoop dat jullie je eigen nog bedenken
wij zijn hier op 1 april,en er is een heerlijke warme douche met een flinke straal,en dat is geen 1april grap🤣🤣
dat is het leuke van campere,esther50,reserveren doe je op campings,lekker op de bonefooi komen en geen plek dan pech en ga je weer naar volgende
perfecte cp alles lekker ruim prijs is ok en dat je voor de faciliteiten een stukje moet lopen is niet zo erg.saniter is brandje schoon.een 👍voor frans.we Komen graag terug ...
rustige cp maar met alle voorzieningen,ruime plaatsen,vriendelijk personeel.komen zeker een keer terug
de plek blijft leuk maar is te duur,10 euro stageld gaat nog wel maar als daar 5 euro toeristenbelasting bij komt is dat wel een beetje te gek.we hadden gister water getankt en wij hebben een 100liter tank en moesten 130liter afrekenen,voor 1,40 nwt nog een paar flessen gevuld van 3liter en dat kosten ook 50 euro cent,if dat al goed werkt dat betwijfel ik.maar je kan het ook wel zien aan de aantal campers,tis puur rustiger
mooie cp met alles erop en aan,en lekker ruim,ziet er top uit,en voor de zeurpieten in de voorgaande reviews,ga lekker ergens anders heen
deze camperplaats word steeds beter,de prijs is nog laag en nu ook de douches en water gratis,daar kunnen een hele boel camperplaatsen een voorbeeld aan nemen,want die worden alleen maar duurder,eigenaren van camperplaatsen,hou het een beetje normaal
we komen hier vaak maar blijft een leuke plek,en de prijs is ook top🤑
geweldige plek , strandje leuk, alleen moeten de mensen hun honden daar niet uitlaten , echt smerig ....even verderop is een strandje voor de honden , ga daar na toe !!!!
een leuke camperplaats om te staan,met een vriendelijke havenmeesteres.perfect sanitair,komen zeker nog een keer👍👍👍
wij staan op het campergedeelte van de camping. Heel leuke plek met vriendelijk personeel en dat voor 15 euro all in per nacht. Is best te doen...
wij zijn hier nu op 12-9-18 maar keurige sanitair met goed heet water🤣
Sitecode: 1933
leuke plek aan de lot,voor het eerst hier maar bevalt prima
Blijft een leuke plek om te komen leuk stadje vriendelijke havenmeester en betaalbaar.🚙
een prima plek om te overnachten en voor die 9.50 euro all in niet te duur.daar kunnen andere camper plaatsen wel een voorbeeld aan nemen.wel vroeg komen het staat zo vol..