@ben-sleijster
- 1998
- Hobby Siesta Anders
- 2005
- Ford
Prima plek. Helaas zijn er camperaars die denken dat een vrije gratis plek met stroom van jou zijn door er spullen neer te zetten (zie foto). Ga dan op een camping staan!
Voor het kale hobbelige vlak wordt nu 150 NOK gevraagd. Wij rijden door.
prijs nu 350 NOK. p/d in weekend. je moet alles vooraf regelen via de website. Mooie omgeving, maar camperplaatsen bij haven waren al vol.
Er zijn ruime plaatsen gemarkeerd per camper, dus veel minder plaatsen. Campers buiten de vakken werden vanavond door Securitas weggestuurd.
CP achter het shoppingcenter is vervallen. Er zijn nu 9 camperplekken met stroom aan de voorkant. Dus wel meer verkeersgeluid van de E6.
Mooie plek met 8 gemarkeerde plekken. Precies zoals een natuur-camping moet zijn. Eenvoud, rust en natuur. Vannacht 3 campers, dus nog geen hoogseizoen. Cash in enveloppe of met Swish (waar alleen Zweden iets mee kunnen).
Prima plek om een stop te maken en te genieten van het hamburger menu, aardige uitbater en goede bereiding van een hamburger van goed vlees, voor een goede prijs.
Pracht plek. Veel scheepvaart te bekijken. Wij hebben vanwege te verwachten drukte gereserveerd. Zeer vriendelijke havenmeester. Wie goed doet... goed ontmoet.
De plaats is in september iets veranderd met 10 gewone vakken en twee extra lange vakken aan de zijkant. Nog steeds 8 gratis stroompunten en service mogelijkheid.
Zeer mooie locatie met goede plekken ("ontstresser" heeft stress). Wij waren hier van 4t/M7 september. Vriendelijke beheerder. Alle lof. Zie ook YouTube.
Vandaag 26 aug weer weggegaan, het stond vol met 6 campers in de lengte-vakken. Alle overige plekken zijn voor Klass1 (personenauto's). Een medecamperaar was al bekeurd door de polis 400 Zkr. Een ander waarschuwde ons. Begin augustus stonden we op een lengte plaats en stonden er we 15 op de Klass1 plaatsen. Toen is er niet bekeurd. Nu was het erg druk met badgasten en personen auto's
overnachting niet meer toegestaan. max 12 uur mix parking. vervallen wegens overlast van camperaars die vuilnis, water etc loosden. Helaas.
mooie fjord plek bij de haven. wc en douches bij havenkantoor naast de turist inform. mooie veertochtjes door de fjord naar verschillende eilandjes.
Schitterende plekken aan de noordkant van de rivier. De zuidkant is eigenlijk een kort verblijf parkeerplaats geworden volgens het bord.
rustige plek bij het uitzichtpunt. we stonden er met nog een camper. het restaurant "utsikten" was om 4 uur al dicht.
Prima plek in mooie omgeving van park, speeltoestellen, zee en strand.Wij waren hier 14 mei'15 en rustig, 's ochtends komt de bakker langs. De nabij gelegen camping oogde minder comfortabel.