@benashman

Een heerlijke, rustige plek met een uitstekend ontbijtcafé op het terrein. Het is perfect gelegen om te fietsen en het landelijke leven van Leicestershire te verkennen. Goede pubs en cafés liggen op een paar minuten fietsen. We komen zeker terug.
Ik kan niet geloven dat deze camping gratis is, maar dat is hij wel. Er is wifi en er zijn toiletten, douchen kost €2 en elektriciteit €5 per nacht. Er zijn genoeg staanplaatsen en ondanks de ligging aan een zeer rustige weg is het er heerlijk stil. Het stadje ligt op loopafstand en is nog dichterbij met de fiets 🚲 Ik kan niet geloven dat mensen zo ontevreden zijn en deze plek een 1-sterrenbeoordeling geven. Eerlijk gezegd is het uitstekend voor een overnachting of een kort verblijf, maar ga wel naar de garage.
Fantastische camping. Vriendelijk personeel, schone faciliteiten en gelegen aan een prachtig meer met uitstekende wandelroutes rond het meer en verder de bossen in de heuvels in. Een perfecte plek om te fietsen, want de wegen zijn leeg en zo rustig met een geweldig uitzicht over de pittoreske bergen.
Prachtige camping, rustig, schoon en gelegen in een schitterend bebost heuvellandschap met talloze wandelroutes en rustige wegen om te fietsen en de omgeving te verkennen. De staanplaatsen zijn grotendeels in de schaduw, wat een groot voordeel is tijdens een hittegolf zoals we die nu meemaken. Het restaurant op de camping is uitstekend, reserveren is wel noodzakelijk, maar kan ook nog laat op de dag. Het zwembad is schoon en gaat in het seizoen eerder open dan normaal.