@benenineke
bedankt dat wij hier mogen staan het is een prachtige plaats en heerlijk rustig. van de trein heb je helemaal geen last. wij komen zeker terug
wij geven nu 1 ster voorheen was het 5 sterren het was altijd gratis en wij vinden deze prijs asociaal. wij komen hier nooit meer want wij gaan geen € 25,59 betalen als het € 5,00 is dan kunnen wij het als AOW ers wel betalen en zeker nu de diesel ook nog eens extra duur is. .
het is heerlijk om daar te staan wij komen er al jaren bedankt Coesfeld. Het is alleen jammer dat een Duitse camper merk malibu met 2 personen van ons stroom namen terwijl wij weg waren, want in 3 uur tijd waren wij € 8,00 kwijt aan stroom terwijl er niets aanstond toen mijn man er foto's van ging nemen gingen ze gelijk weg. dus mensen let op.
fijn dat er nog zulke camperplaatsen zijn daar moeten er meer van komen gratis en water en elc betalen want in een camper heb je alles wat nodig is en de meeste campers hebben een zonnepaneel op het dak. dus dan ben je helemaal zelf supporters. wij komen zeker nog terug, en hopen dat er meer van deze camperplaatsen volgen want wij hoeven geen sanitair gebouw te hebben
dit is een hele fijne plaats maar het is jammer dat er mensen zijn die niet weten wat geen campergedrag betekent en zich niet aan de regels houden. DUS WAT ZIJN DE GEVOLGEN??????
het is hier eenheden fijne plaats en komen hier graag. lekker wandelen en kijken naar de jeugd die aan het hockyen zijn. bedankt Laren wij hopen nog lang van de plaats te genieten.
weet iemand of er stroom is op de plaatsen
we hebben hier heerlijk rustig gestaan en uitzicht over het water, Wij hebben hier ook rustig kunnen slapen. bedankt.😀
dit is en hele mooie plaats je kan er lekker wandelen. De wc's zijn heel netjes en schoon, een compliment aan de schoonmaaksters. wij hebben hier heerlijk rustig geslapen. Bedankt Holstebro wij komen zeker nog terug
wij komen hier al jaren op de heen weg naar Frankrijk en op de terugweg een hele fijne plaats. In weiswampach gaan wij altijd diesel tanken en voorheen ook LPG maar dat is helemaal niet meer mogelijk het staat wel op de LPG app maar ze hebben het niet.
bij de fam.Berenpas wordt je altijd zeer vriendelijk ontvangen wij komen hier al jaren, omdat er in NEDERLAND als zo weinig is voor de camperaars die dit zo graag zoeken zeker camperaars met een kleine beurs ( aow's) De mensen van de NKC die de plaatsen ontwikkeling zijn in dienst bij de NKC maar als jij niet in de pas van de NKC meeloopt als dan doen ze niets voor ze. wij zijn al 33 jaar lid van de nkc wij weten hoe het speelt daar.
hele mooie en fijne plaats lekker rustig en een heel veilig gevoel. hij is gratis en tegen betaling kan je water en stroom pakken. wc en afvalwater is gratis. een hele fijne plaats en wij komen hier zeker terug.
wij zijn hier al jaren geweest en dan betaalde je voor 3 nachten € 15,00 nu zijn wij weer geweest maar zagen dat het werkelijk € 14,00 per nacht, omgedraaid en weggegaan. hier komen wij nooit meer.
mooi plaats de indeling was goed over nagedacht en sanistation goed over nagedacht. goed aan gegeven hoe je naar de binnenstad moet lopen en weer terug. het was een hele mooie binnenstad met veel oude gebouwen en nieuw ertussen. wij komen zeker terug.
een hele mooie plaats lekker rustig gestaan maar het is alleen jammer dat de waterkraan niet werkte je kon geen water tappen. Het sanistation dat net buiten de camperplaats ligt is een goed idee maar het wordt slecht of helemaal niet onderhouden, maar wij denken dat het komt door de zware vrachtwagens die het kapot rijden.
wij hebben hier fijn gestaan en een hoop leuke beeldjes van brons gezien en een standbeeld van wijle prins Claus von Amsberg en een hekwerk met teksten van koning Willem Alexander ter nagedachtenis aan zijn vader,de pronade die naar hem vernoemd is. een leuk en gezellig dorp.
een leuke plaats maar veel overlast van de jeugd en de wc was smerig wordt veroorzaakt door de jeugd totaal geen kontrole en dat we deze camperplaats zeker niet aanraden.
een prima plaats alles wat een camper nodig heeft is er, een fijne plaats om te overnachten. een mooi groot winkelcentrum.
wij hebben vannacht hier gestaan en geslapen geen last van ongure types, maar wel last van vrachtwagens die op de camperplaats gaan staan en om 5.00 tot 6.00 uur de motor laten draaien.
deze plaats is open wij hebben hier 2 dagen gestaan heerlijk rustig wij hebben hier een heel goed gevoel. totaal geen last gehad komen hier zeker nog terug. Bedankt Trappenkamp.
Fijne rustige plaats personeel netjes en vriendelijke en het ziet er keurig uit..winkel op loopafstand. voor het stroom staat niet bij hoelang?? water hoeveelheid staat er niet bij?? wc cassette leegmaken niet makkelijk, verder een geweldige plaats wij komen hier graag terug.
wij zijn hier al vaker geweest ook in oktober toen konden we water pakken, wc spoelen en nu is er geen water dus we kunnen hier geen water innemen en ook de wc niet spoelen. heel jammer want wij komen hier vaker en je kan hier ook even naar lidl,aldi en nog een paar supermarkten lopen ongeveer 10min.
dit is een geweldige plaats wij komen hier vaker en het is hier altijd lekker rustig en gratis. het is jammer dat je deze plaats niet kan genomineerde als camperplaats. bedankt Grobenkneten.
weet iemand of op deze fijne plaats het drinkwater nog beschikbaar is met de kou.
ondanks dat er kermis was hebben wij hier heerlijk rustig gestaan, lekker gewandeld en een heel mooi park en een gezellig dorp. Bedankt Warendorf voor de fijne dagen die wij hier hebben doorgebracht.
wij hebben hier heerlijk gestaan lekker rustig dicht bij de winkels en je kan hier lekker wandelen. Dit is een camperplaats met een stort voor je wc en water verder heb je niets nodig. bedankt Herzlake wij komen hier zeker nog terug.
wij hebben hier weer heerlijk gestaan maar het drinkwater is nog steeds kapot en dat was een jaar geleden ook. ondanks dat her circus er was hebben we er geen last van gehad. wij komen hier zeker nog terug.
wij hebben 3 nachten doorgebracht op deze fijne plaatswaar je heerlijk kan fietsen en wandelen en deze nieuwe eigenaar is zeer vriendelijk. wij hopen dat deze camperplaats blijft voortbestaan onder de zelfde voorwaarde als nu na 3 nachten weggaan dan hebben andere ook een plaats om in de vrije natuur te staan en geen rommel achterlaten.zoals wc legen,vuilwatertank leeg laten lopen als je weg rijd. niet vergeten een envelop met bijdrage in de bus
wij hebben het bericht gelezen dat de camperplaats wordt uitgebreid met meer plaatsen en een sanistation en dat de prijs € 10,00 gaat worden. wij camperen al vanaf 1990 en komen vaak in Huizen, nu de prijs € 10,00 gaat worden kunnen wij daar niet meer komen want dat wordt voor ons en ik denk voor meer mensen met een AOW TE DUUR. Dat is toch nooit de bedoeling geweest van Huizen om de aow's buiten te sluiten.
zijn hier op 4 juni aan gekomen en zijn 2 dagen blijven staan het is een hele fijne plaats overdag wat auto verkeer maar 's nachts heel rustig. je heb hier alles wat je nodig heb vers water, wc lozen en afvalwater lozen en gratis stroom voor maar € 5,00. dit is nu een echte fijne camperplaats. Het zou fijn zijn als er een routekaart zou zijn waar je het kaartje kan kopen.
prima camperplaats en aardige eigenaars, sanitair uit de tijd en sanistation nag ook wel verbeterd worden. prima plaats en schaduwrijke plaatsen zijn 2 nachten geweest.
een mooie plaats wij hebben er 2 nachten gestaan heerlijk rustig en geen overlast. uitzicht naar de mooie brug die naar Patra gaat.
voor 1 nacht is het een prima plaats het is alleen jammer dat het sanitair buiten werking is zo te zien al een paar weken.
mooie ruime plaatsen en het ziet er netjes en verzorgd uit. sanitair , water en stroom alles gratis. komen hier zeker nog een keer terug
een hele mooie plaats en lekker rustig. dit is een camperplaats hij heeft alles wat je nodig hebt water tappen,wc lozen en afval water hier wordt je blij van.
hele mooie plaats geworden, de automaat is onbegrijpelijk hoe je water kan pakken. Het is alleen jammer dat er campers zijn die niet weten wat campinggedrag inhoud, die komen aan en zetten gelijk hun stoelen buiten wat niet mag.
wat jammer dat wij hebben vernomen dat ook deze mooie camperplaats waar wij al jaren met veel plezier komen nu ook al wordt verbouwd en waar je dan €10,00 voor moet betalen. WEER een gratis camperplaats weg. bedankt projectbureau nkc.
een rustige plaats het is wel gemengd maar ze hebben 3 plaatsen appart voor campers wel wat overlast van de trein maar toch heerlijk geslapen.
wij zijn daar vandaag geweest maar alleen het aanzicht ervan deed ons beslissen om gelijk om te draaien en dat voor zoveel geld.
mooie plaats je heb er alleen een droog wc en verder niets. nu moet je ineens in plaats van 50 kr. moet je 80 kr gaan betalen en voor je wc te legen moet je 5 kr. betalen en dat gewoon in de droog wc en geen spoel mogelijk heden
wij hebben hier heerlijk rustig geslapen en het is een hele mooie plaats , ondanks ze gesloten waren mochten wij toch overnachten
net weer aangekomen op deze geweldige plaats, vriendelijke eigenaars. waar heb je in Nederland nog zo'n mooie plaats op vrijwillige bijdragen want die moet je zoeken je heb niets want je heb alles in je camper maar de omgeving is geweldig. Ben en Ineke
wat een geweldige plaats, centrum voor de winkels is om te lopen aardig ver. wij hebben hier 3 dagen met veel plezier gestaan en komen hier nog zeker terug
een zeer fijne plaats voor een leuke prijs en je kan er lekker fietsen. Hier kan Nederland en zeker de NKC van leren.
zijn hier 2 dagen geweest en hebben hier heerlijk gestaan, vriendelijke eigenaar zulke plaatsen moeten er meer zijn..
een hele mooie camperplaats rustig gestaan jammer dat de orchideeën hoeve gesloten is vanwege de corona. jammer want wij hadden graag binnen gekeken, wij komen graag nog een keer terug en hopen dat het dan open is. een top locaties bedankt voor het staan. Ben en ineke
de ontvangst was goed en een vriendelijke eigenaar, dit is een camperplaats voor een leuke prijs en je kan je toilet legen en water pakken meer heeft een camperplaats niet nodig. laten ze hier een voorbeeld aan nemen in plaats van de duren camperplaatsen met sanitair gebouwen. Een top plek en komen zeker terug.
hele mooie plaats wij komen hier regelmatig vriendelijke mensen, het is wel jammer dat er mensen zijn die ergens in de bosjes hun vuil achterlaten. wij zijn hier regelmatig om te fietsen en te lopen en genieten van de rust. van dit soort plekken zouden er meer moeten zijn. Ben en ineke
mooie camperplaats maar jammer dat er weer aparte toilet gebouw met douchen gebouwd worden. want dan gaat de prijs weer omhoog en dan niet meer betaalbaar voor de oudere camperplaats die dit al meer 30 jaar doen, de ouderen willen het ook graag blijven doen. Ben en ineke
19-03-2021. een hele fijne plaats en je kan er lekker wandelen en lidl op loop afstand wij komen hier graag. Ben en Ineke
22-032021 wij hebben hier een heel leuk ontvangst gehad en een rondleiding. en de overnachting was heel rustig komen hier zeker nog een keer terug. Ben en Ineke.
25 - 02 - 2021 een hele fijne plaats lekker rustig het is alleen jammer dat hier een camper merk Benimar Perseo 557 zijn wc in de put leeg gooit in een put op de parkeerplaats. als je er wat van zegt, zegt die meneer ik gooi het gewoon in de put. Ben en Ineke
weet iemand of camperplaats Goch open is in december. ben en ineke
02-11-2020 wij zijn hier in maart 2020 geweest en toen was de plaats nog gratis nu kwamen wij daar weer en moesten nu €15,00 betalen maar je mag geen camping gedrag tonen waarom dan €15,00. Het lijkt wel Nederland daar zijn ze ook doorgedraaid met de hoge prijzen. Ben en Ineke
01-11-2020 wij kwamen op zondag aan maar de CP was helaas gesloten vanwege corona. Ben en Ineke
24-10-2020 na een gezellige dag in kosta Outlet zijn wij op de camperplaats blijven overnachten maar helaas om 1.00 uur toen werden we wreed wakker gemaakt door keiharde muziek door de jeugd die met auto's kwamen rond rijden. Daar wij er geen gehoor aan gaven gingen ze maar weg en daarna konden we weer gaan slapen. Ben en Ineke
25-10-2020 wij zijn hier in 2018 geweest en toen was het de oude situatie, nu 2 jaar later is het helemaal veranderd goed aangepakt plaats voor 7 campers en verblijfsduur 2 dagen. plaats gratis, wc lozen en gratis water. zeer mooie plaats geworden aan het meer. zie foto's Ben en Ineke
24-10-2020, wij hebben hier gestaan en overnacht een hele rustige mooie plaats, je kan zelfs je wc legen, water pakken en je afvalwater legen wij komen hier regelmatig en blijven hier terugkomen. Ben en Ineke
jammer dat de CAMPERPLAATSEN in Mora helemaal verdwenen/ opgeheven zijn. je heb nu een paar parkeerplaatsen waar je maar 12 uur mag staan dus je kan er niet meer overnachten. voorheen kon je er altijd 24 uur staan, Wij weten dat want wij komen er al meer als 30 jaar en stonden altijd met veel plezier op de camperplaats in Mora. 16-10-2020 ben en ineke
16-10-2020 Dit is een hele mooie plaats wij komen hier al ongeveer 20 jaar zowel in het voorjaar en najaar alleen in het najaar is de droog wc gesloten. wij blijven hier 2 nachten staan. in het voorjaar is het hier altijd heel druk.
op deze camperplaats zijn wij niet gaan staan want aan de overkant van het Folkets hus kan je 24 uur gratis staan bij het restaurant en er zijn geen verplichtingen wij hebben hier overnacht en goed geslapen. 15-10-2020 Ben en ineke
10-10-2020 Wij zijn vandaag op deze mooie rustplaats maar alle voorzieningen zijn afgesloten dat is toch niet de bedoeling van een rustplaats, want er zijn nog veel mensen onderweg Ben en Ineke
03-07-2020, een mooie rustige plaats en je kan hier lekker wandelen en fietsen zoals deze camperplaats moeten er meer zijn gewoon en eenvoudig. vriendelijke eigenaars.
21-6 -2020 slecht te bereiken en voorzieningen slecht geen aanrader. Ben en Ineke
Ben en Ineke 8 juni 2020. kwamen wij hier aan en de camperplaats was helemaal opgebroken, hoe lang het gaat duren is niet bekend.
wij zijn daar geweest het was heerlijk rustig en een hele mooie omgeving.
Deze camperplaats is verlopig gesloten, zijn door de politie verzocht om weg te gaan en kregen het verhaal mee dat ALLE CAMPERPLAATSEN IN DUITSLAND GESLOTEN ZIJN. Zowel de betaalde plaatsen als gratis plaatsen ivm corona.
wij zijn in Duitsland maar de camperplaats in Goch, kleve in de van Berghstr. zijn gesloten
een hele fijne cp een kleine toelichting 1 nacht €6,00 2 nachten €10,00 en 3 nachten €13,00. Ben en Ineke.
wij waren daar op 17-9-2019 een mooie plaats maar na 1 dag kwamen de zigeuners voor hun werdt alles in orde gemaakt water en stroom en voor ons was dat er niet. Wij zijn maar snel weggegaan (Dit klopt toch niet) Ben en Ineke
was de CP gesloten want vanaf 13-04 t/m 04-05-2019 is er kermis op die plaats.
hebben hier een nacht gestaan en het was rustig, overdag wat druk maar 's nachts stil.
zijn daar geweest op 08-04-2019 hebben daar even gestaan maar de sportviegtuigjes scheren vlak over de camper heen zeker geen aanrader voor ons nooit meer.
het is een zeer mooie en rustige plaats en stonden 's nachts alleen en zeker geen onveilig gevoel. je kunt er lekker wandelen en fietsen langs de Rhône en de winkel is 10 min. lopen. Zeker een aanrader.
rustige plaats met mooie ruime plaatsen ietwat rommelig maar niet storend zijn hier 3 dagen blijven staan.
28-09-2018 wij zijn hier 2 nachten geweest het is zeer mooie , ruime plaatsen en zeer rustig. Je kan hier goed wandelen deze plaats is zeer aante bevelen. mooie gratis plek. water € 2.00 voor 100 liter jeton halen bij office de tourisme zo zou het in Nederland ook moeten zijn. Ben en Ineke wij camperen al vanaf 1990 en willen niets anders.
toen wij aankwamen stond alles vol met personenauto's geen plekje vrij en slecht te bereiken. geen aanrader. Ben en Ineke.
30 april 2018 wij zijn nu weer in Polen op de plaats paslek. vanmiddag om 15.00 uur aangekomen de beheerdster was zeer vriendelijk en wij betaalde voor een plaats zonder stroom € 10.00 voor z'on plek toch wel veel. zeer rustige plek en de scheepslift hebben we nu in werking gezien.
22-04-2015. Een hele fijne plaats lekker rustig en heel schoon en netjes. Grote supermarkt TESCO op 20 minuten lopen in het centrum. Fam. Dirks.
23-04-2015 wij kwamen daar voor de ingang en mochten er niet op want het was verboden voor honden. Fam. Dirks.
Te duur voor wat je krijgt en niet klantvriendelijk.
20-04-2015. Mooie grote rustige plaats maar geen elec en water aanwezig. De scheepslift was nog niet gereed. fam. Dirks.
Zijn op 21-04-2015 aangekomen en zagen tot onze verbazing dat het gesloten is en dat het pas 01-05 open gaat terwijl het in het boek anders staat 01-01/31-12. Geopend moet zijn. Fam. Dirks