@benkoo
- 2021
Ja, hij is aan de prijs wij waren voor 1 nacht 46 euro armer maar het is een hele mooie camping op een mooie plek aan het water. Stroom, douches water etc is inclusief en heel mooie geregeld. Zelfs een vaatwasser en hondendouche Standaard 6 ampère voor voor 10 amp is wel bijbetalen Je zit vlakbij op fietsafstand van Slot Sanssouci en in een mooi natuurgebied. Wij hebben het hier fijn gehad.
Wat een mooie plek aan het water met uitzicht op de stad Magdeburg Bij aankomst wordt het kenteken geregistreerd en daarna moet je je aanmelden bij de toiletten. Daar staat een apparaat dat het alles in 3 talen uitlegt. Er is alles wat je nodig De eigenaar is dagelijks aanwezig en betrokken. Hij hielp ons enorm toen we een probleempje hadden met het stroom. Vanaf de plek ben je met de fiets binnen 10 minuten in een mooi park of in het centrum
Even de parkeerplaats van het zwembad oprijden en dan doorrijden naar achteren. Dan kom je op een goed verzorgde camperplaats. Melden bij het zwembad, daar krijg je een sleutel en kun je gebruik maken van verharde plekken, douche (heerlijke verwarmd gebouw met regendouche!) , wc etc. Apart gebouwtje voor camperaars. Stroom aanwezig en echt een fijne plek om te staan.
We kwamen hier in het donker aan. Geen problemen ervaren. Gemakkelijk aanmelden via de zuil en bij het uitrijden betalen. Fijne wc's en douches. We komen hier graag.
overnachting 12 euro Stroom 1 euro per 2 kwh Wc en douche alleen tijdens openingstijden van restaurant, van 900 tot 1800. Ma en Di gesloten Wij hebben in restaurant betaald, met pin. Stroom via 1 euro munten in zuil Mooie plek achter de dijk, op grind
Sitecode: 20873
Mooie plek. Alles aanwezig en meer waaronder een binnenruimte en twee overdekte terassen waarvan 1 bij een zonsondergang iets verderop. Aardige mensen van de camperplaats.
Wat is dit een mooie plek! We zijn vriendelijk ontvangen en hebben ook kennis gemaakt met de bizons. Er is een klein winkeltje waar je bizonvlees kunt kopen. Een heerlijke warme douche en toiletruimte is aanwezig net als stroom etc. Leuk om te kijken bij het voeren van de bizons. Kortom. Een aanrader
Plaats is gesloten. Niet meer actief
Na een heel hartelijk welkom door de eigenaresse en later door haar man konden we een plekje zoeken. Er is water en electra en de camperplaats is goed onderhouden. Er zijn bankjes om lekker een bakkie op te drinken en er is zelfs een kas waar gasten ook mogen zitten als het 's avonds te koud is. Betalen in een envelop 10 euro voor de plek, 2 voor water en 2 voor stroom. We hebben hier genoten van de graanvelden, de vogels en de rust.
Mooie camperplaats war in principe alles aanwezig en inclusief (muv wasmachine) is. Rolstoeltoilet is fijn. Alleen de WiFi doet het niet bij de camperplaatsen. Verder wat aanloop van mensen uit het dorp. Er loopt een wandelpad langs de campers. Uitzicht is erg mooi over het water en beide kleine bruggen. Er wordt nog het een en ander verbouwd maar dat was niet storend.
Betaling via creditcard. Opties als elektra, douche, wasmachine etc via qr- code. Wifi redelijk tot goed. Mooie ruime plaats. Vers water, grijs water, chemisch toilet gratis. Restaurant en ijssalon in de buurt. Fantastisch uitzicht op de brug
Mooie plek, eenvoudig maar goed sanitair. Niet goedkoop. Camper 18 euro, stroom 7 euro. Wc gratis, douche 2 euro. Geen grijs water, geen vers water. Wel chemisch toilet
Wat een fijne plek op dit eiland. Nederlandssprekende eigenaar. Mooie en schone toiletten en douches. Met een afwasruimte We waren 22 euro kwijt exl. douche. Rustige omgeving met mooi uitzicht
25 euro p nacht, voor camper en 2p. Incl stroom, toilet en douche, vers water. Geen grijs water, geen chemisch toilet. Terrein is prima. Sanitair is eenvoudig maar schoon
Wij zijn op de naastgelegen camping geweest. 22 euro overnachting, incl toilet en wasgelegenheid. Douchen met munten. Elektriciteit 4 euro. Terrein is prima, sanitair uitstekend
Mooie parkeerplek vlakbij het slot. 5 euro per uur of 30 voor de hele dag. Je loopt zo de kasteeltuinen in en langs het water naar het slot.
We hebben hier een heel fijn verblijf gehad. Alles wat je nodig hebt is aanwezig en je betaalt voor wat je gebruikt. Zoek je rust dan ben je hier op een goede plek. Vriendelijk ontvangen door Monica en er is plek voor 10 campers.
Wat een heerlijke plek om onze vakantie te beginnen. Gewoon goed en eenvoudig geregeld met een slagboom een electrapaal en toilet/douches. We waren €19 kwijt. Je betaalt wat je gebruikt. Je kunt het vieze water kwijt en vers water tappen. Mooi dichtbij de boulevard. Waar heel erg lekker ijs te krijgen is. Op loopafstand. En wij hebben genoten van de vliegtuigen die overkwamen.
Een mooi en rustig plekje in een mooie omgeving. Vriendelijke eigenaren en goede voorzieningen.
Hele fijne plek om te staan. Vriendelijk ontvangst en goede en schone voorzieningen. Echt mensen met hart voor camperen. Extra leuk is dat ze van alles georganiseerd hadden voor mensen die
Nette camperplek. Alles wat een camperaar nodig heeft is aanwezig. Vlot inchecken met envelop. Sanitair prima in orde. Miste alleen wat verlichting als je in het donker naar het toilet moet.
Prima camperplek. Alles wat de camperaar nodig heeft is aanwezig. Vriendelijke ontvangst gehad waarbij we nog een paar plekken op konden schuiven. Heel mooi sanitair en gezellig met lampjes versierd voor de feestdagen. Je kunt hier zelfs eitjes kopen.
Prima plek. Mooie ruime plaatsen en goed en schoon sanitair. Winkels op loopafstand en goede wifi. Wat wil een mens nog meer?
Vriendelijk ontvangst op een goed verzorgde camping. Mooi plekje. Schoon sanitair en warme douche.
Doorrijden tot achter de boerderij Mooie plek verharde ondergrond. Met stroom en water en lozen water. Let op niet alle stekkers zijn 'blauw' eigenaar kwam het geld (10 euro) niet halen dus maar in de brievenbus gestopt. Toen kwam de eigenaar toch. Aardige man.
Goed verzorgde camping met mooie camperplaatsen met vaste ondergrond. Heerlijke warme sanitairruimte met fijne douche.
Prima locatie bij de jachthaven. DK185 incl electriciteit. Supermarkt op loopafstand. Sanitair uitstekend.
Als je geen wereldstekker bij je hebt zoals wij, ben je slecht af. Wie biedt een camperplaats aan zonder blauwe cee aansluiting?
Eerdere reviews, ze kloppen allemaal. Top locatie. DK75 of €10. Incl electriciteit en water, toilet en douche. Geweldig
Prima standplaats. Op verharde ondergrond. DK100 zonder extra's. Toilet, douche/bad, elektriciteit is allemaal extra. Uitzicht wordt verpest door zonnepanelen en sauna's.
CP wordt gerenoveerd. Eind 2023 klaar.
Camperplaatsen op asfalt, en grind. DK195. Betaalautomaat bij havenkantoor. Toiletvoorzieningen op plein. Incl electriciteit en water.
Geen CP meer. Geen voorzieningen
Achter de schuur, prima plekken. Op gras. Incl electriciteit, water, toilet en douche. Douche is niet geweldig. Chemisch toilet kan geleegd. 150DK.
Prima locatie bij jachthaven. 8 plekken. 100 dk / 15 euro in enveloppe. Incl electriciteit, water, chemisch toilet ledigen. Geen afvalwater. Douches en toilet (2x) zijn uitstekend
Prima plek om te overnachten. Overnachten 18 euro, elektriciteit 3 euro extra. Toilet, douche, afvalwater en chemisch toilet gratis
Handige zelfbediening goed uitgelegd we kunnen hier prima staan. Toiletvoorzieningen zijn goed geregeld. Erg mooie camping aan het water. Prima om de reis in Denemarken te starten