@bensto
- 2007
ik beoordeel op basis prijs/ kwaliteit. 1x persoon, geen elektriciteit 40Dh per dag. Ruime plaatsen zowel met schaduw als volop in de zon. Het terrein doet enigszins onverzorgd aan. Toch functioneert 1x warme douche en ook toilet is te gebruiken. Vriendelijk en hulpvaardig personeel. Omdat het blijkbaar een gemeentelijke camping is, is politie onderdeel vd bewaking (en ontbreekt helaas een beetje commercieel inzicht door eea op te ruimen).
Sitecode: 19518
De eigenaresse bij aankomst luidruchtig, niet behulpzaam en ongastvrij. Gaat stampvoetend vam bposheid een camper binnen omdat ze niet wil geloven dat een reisgenote alleen reist. "Waar is je man!!" Charmant dat de camping idd een sfeertje heeft van vergane glorie. Geen (ander) personeel kunnen ontdekken.
de camping is nog steeds open en wel tot (ongeveer) 10 november. hij opent weer in de week van semana santa en dat is in 2023 vanaf zondag 2 april. Namens de sympa eigenaar.
ruime plaatsen met mooi uitzicht en gezamelijk sanitair. Geheel nog in opbouwfase naar orientatie op camperaars. super sympathieke eigenaren die hard werken om het je naar de zin te maken. broodjesservice, eieren van eigen kippen, minibar en niet te vergeten: heerlijk zwembad. We komen terug!!!
heerlijke plek, er is water , wc, (koude) douche prachtige natuur en super gastheer. wat wil een mens nog meer?
alle reviews lezen want bevatten allemaal stukjes waarheid in ieder geval prachtig en heerlijk voor wandelen rifugio carrara was open voor drinks maar geen restaurant parkeerplaats aan de toegangsweg heeft schitterend uitzicht maar wij staan voor de nacht wat meer beschut aan de weg links onder aan de rifugio
qua voorzieningen klopt alles wat de andere reviews zeggen wij waren teleurgesteld omdat we na 5 u toch besloten door te rijden en niet het uurtarief mochten betalen maar de volle 25€ let dus op dat je vantevoren je plan hebt getrokken
heerlijke camping, alles perfect in orde heerlijk groot zwembad, koud maar warme douche achteraf!!bar met winkeltje, vers brood op bestelling. prachtig gelegen super aardige mensen. waren hier voor de tweede keer.
ik geprobeerd de (standaard) prijzen aan te passen. Acsi is €19 (2 pers, incl electriek) van 1/1 tot 3/7 en van 1/9 tot 31/12. Voor 2021 iets afwijkende prijzen en tijden. Verder prima eenvoudige camping, vriendelijke ontvangst, goede service incl uitleg corona maatregelen (avondklok 23.00)
Voor de derde keer sinds 2012 op deze plek. Deze keer 8 dagen gebleven. Voor ons is deze camping helemaal ideaal, kan geen minpunten ontdekken. Fantastische ligging aan het strand, super attente eigenaar en zijn vrouw, sanitair etc brandschoon, heerlijk restaurantje, goede wifi, prima plekken niet super groot, mogelijkheden tot mooie wandelingen en vooral heerlijk zwemmen. Zeker terugkomen!!
Redelijke camping met douche op muntjes. Toch: geen tweede keer. Jammer.
was hier 3/6/19 en is gesloten
eigenaar heeft zijn zaken goed op orde: 220v & wifi goed functionerend, prachtig & schoon sanitair, mooie plaatsen. Opstelling: vriendelijk en behulpzaam. Nb Wij vinden afstand tot centrum (ong. 4 km) precies goed, maar dat speelt geen rol in de waardering omdat dat nu eenmaal van persoon tot persoon verschilt.
Sitecode: 20813
heerlijke camping met belangrijke gebreken: sanitair in onze 5 dagen niet schoongemaakt. niet alle douches warm (heren: neem nr 3). 220v is in de praktijk 110v (ijskast noodgedwongen op gas). Zwembad amper gevuld, meteen weer leeg (?) camping ligt in nabijheid heerlijk strand met restaurants. Sympathieke beheerder die er echter nooit is. Gemeentelijk?
Sitecode: 20812
In Essaouira is geen overnachtingsplek meer. Deze mooie camping op 16km/20 min rijden. Of enkeltje (Lima)bus 1x uur 10DH of taxi 200DH retour 2 personen (info van camping). Camping doet naam eer aan. Zwembad perfect. Restaurant aanwezig. Het verblijf wordt goedkoper naargelang je langer blijft (100,90,80).
Wat n heerlijke camping! Prachtige plaatsen onder de bomen, paadje direct naar zee. Fietspad naar Denia, l bar wel restaurant nog niet open maar meer dan genoeg mogelijkheden in de buurt. Deze keer twee dagen, volgende keer twee weken? Maanden?
Prachtplek aan rivier. Goede voorzieningen, vriendelijke ontvangst. in het laagseizoen (nu) restaurant alleen in het weekend open.
Sitecode: 19317
Alleen al de douches zijn het geld waard. grote plekken, lekker restaurant met alcoholvergunning. jammer dat zwembad alleen tegen extra betaling toegankelijk is. Ligt in the middle of nowhere.
prachtige plek - je loopt op blote voeten uit je camper naar top vd grootste zandduin van Erg Chebbi. Heerlijke tajines bij Ali in zijn Auberge. Tip: 's ochtends niet te vroeg douchen want dan werkt het solarpaneel nog niet optimaal.
Sitecode: 19841
prijs is (nu) 60 DH en electriciteit 15 DH. je staat in een prachtige tuin tussen de mandarijnen bomen die ook genoeg schaduw geven als dat nodig is. Sober maar adequate en schone voorzieningen. een vd lekkerste tajines van Marokko bezorgd aan de camper. vriendelijk management.
Sitecode: 19902
meerdere campings in omgeving, maar deze ligt op prettige loop afstand vh dorp (5 min). douches worden apart afgerekend (10DH per keer), maar omdat we dat vreemd vinden, werd 50% kwijtgescholden. vriendelijke beheerder. Tip: op dinsdag en woensdag is het soukh.
mooie ruige plek midden in natuurreservaat. Vriendelijk management. alleen de staplek 30DH, met alle voorzieningen (waterinname, cassette legen, warme douche, electriciteit) 70 DH. Bakanou vult gasflessen met (puur) propaan (18DH/kilo) hetgeen voor Marokko bijzonder is. Tip: rij ook naar dorp aan het strand en bezoek vis resto ' chez maxim's' op het strand.
prijs inmiddels DH100 inclusief stroom en zwembad (super!). Heel veilig (ommuurd, poort, bewaking) voor wie daar waarde aan hecht. goed restaurant (buffet), niet goedkoop. douches (nu) wel te mengen. geen wifi van hotel wel internet op eigen Maroc Telekom simkaart. men schenkt alcohol. Tip: vragen of de wijn niet lang geleden is ontkurkt want dan zonde vh geld.
Pico bello cp keurig in orde. Stil hoewel vlak langs de autobahn. Restaurant in dorp had geen plaats eigen eten meenemen is geen luxe. Wandeling naar de Rijn door de volkstuintjes is leuk
Prima plek, rustig dorpje, ondanks groot concert in Modena, doodstil, water en afvoer aanwezig, restaurantje om de hoek, ijswinkel met heerlijk ijs ernaast, aardige mensen. Op zaterdagnacht. Geen kwaad woord.
Sitecode: 20518
hele mooie plek pal aan zee. Gewoon gaan staan. in elk geval water ontdekt in achterliggend dorpje en dat brood zal ook wel kloppen.
parkeerterrein bij restaurant (toilet, water). twee Spaanse jongemannen hebben functie gardien op zich genomen (20DH). Rustig verblijf 's nachts (het is een doodlopende weg). Omgeving relaxed.
Sitecode: 19842
Nu (mrt 2017) nog steeds zoals Thole en Daan beschrijven. Er is ook een restaurant. Goed sanitair. Ibrahim sympa uitbater. Morgen gaan we 7 km door de Sahara wandelen naar waar je de fossielen voor het oprapen hebt. Top plek.
Sitecode: 19383
wij waren hier maart 2017 en zijn het met de Herbie eens. restaurant aanwezig. wel 100 meter doorrijden dan de coordinaten aangeven.
Sitecode: 19741
sympathieke bedrijfsvoering. mooie plekken onder de mimosa en eucalyptus. sanitair ok. restaurant ook met traditionele Berber gerechten en wijn vergunning. 2de keer dat we hier zijn - nu mrt 2017.
Prachtplek. Sta hier (15 februari) heerlijk alleen. Rustig. Het kerkhof is afgesloten (wel zo veilig idee: keep in!) dus weet niet of het waterpunt werkt danwel vanwege vorst is afgesloten. Aanrader.
prima camping: mooie plaatsen, goed sanitair, vriendelijk personeel. Gelukkig hebben wij toiletpapier bij ons (!). Restaurant naast de camping eenvoudig maar niet onaardig. Leuk stadje op 20 minuten lopen.
prima restaurantje aan de overkant van de weg. Er naast een supermarkt met iedere ochtend vers brood. Met 'gewone' trap naar het strand op ongeveer 500 meter via zandpad. Dit concept van grootschalige en goedkope camperplek ( €7 voor 1ste en €6 vervolg, zonder elektriciteit) is goed doordacht. Geen toilet, wel cassette lozen. Ondanks drukte toch heel rustig.
Er loopt een speciaal fiets- (deels grind-)pad door het natuurgebied naar Tavira (5 km). in de receptie een overzichtskaart. Nu in okt veel plek op de camping - als het drukker is, zullen de plaatsen smal zijn. langkampeerders boeken dubbele plekken.
camping opzoeken vanwege eerder geroemde restaurant. idd heerlijke octopus en personeel van jong tot oud waar de liefde voor het vak vanaf straalt. Intermarche zit om de hoek.
bungalowpark met plaats voor campers. keuze uit plek met zicht op oceaan dicht op elkaar of geen zicht en meer ruimte. Zwembadje, whirlpool, turks bad voor een lousy €9 elektriciteit inbegrepen. ook snackbar aanwezig en op 100 m uitstekend visrestaurant.
mooie rustige camping met restaurant en zeer vriendelijke eigenaar. Pal aan zee, mooi zeewater, goed sanitair.
Heerlijke piepkleine camping in prachtige tuin aan de rivier, 10 min lopen van stadscentrum, hele aardige familie, lekker eenvoudig eten, sanitair prima. Er zijn ook kamers te huur. Ingang aan de rruga llixha geen nummer. Goed aangegeven
Sitecode: 20503
vriendelijk personeel. de camping is er in geslaagd het authentieke karakter te bewaren, ieg voor het sanitair: hurktoilet, urinoir, douches froides (alles werkt!). warme douche mhv sleutel bungalow. restaurant is off season toch open met een kleine kaart. DH 73,70 voor 1 pers. incl. electriek. mooie staanplaatsen.
Sitecode: 20281
Top plek! Basic camping - klein familiebedrijf met prettige sfeer. goed sanitair. geen 'vakken' maar staan waar je wilt. Gratis wifi. Heerlijk restaurant.
Sitecode: 22074
goede voorzieningen zelfs beach bar in aanbouw. niet al te ruime parkeerplaatsen: je staat redelijk dicht op elkaar in rijen opgesteld. 800 meter van hoofdweg en mede door steile weg sta je geïsoleerd. je kan geen andere kant op dan het strand. wie hier van houdt een ideale plek.
nog steeds een goede en rustige plek. Alles in de omgeving was vol (mei vak. 2015), maar hier genoeg plaats. tarief 1 euro per uur minimum 5 uur. incl. stroom, internet, warme douche, watertappunt, grijswaterafvoer.
Heerlijke rustige kleine camping midden in de natuur mooie grote plekken prachtig sanitair vriendelijke Nederlandse eigenaar. wandelen, fietsen (pittig!) geen voorzieningen in de buurt. Gratis wifi bereikbaar op hele camping.