@bergboog
Sitecode: 20675
Heerlijke dagen gehad. Elk nadeel heeft zijn voordeel: er werd gewerkt aan de kade waardoor er geen auto’s op het terrein stonden. Het leverde ons een mooi uitzicht op. En we konden lekker op het gras zitten. Geertruidenberg is een gezellige plaats met vriendelijke bewoners. Genoeg eet- en drinkgelegenheden op loopafstand. Mooie fietsroutes in een landelijke omgeving! We komen zéker nog eens terug.
Heerlijke plek voor een bezoek aan de Maasduinen en het Leukenmeer. De bosbrasserie in de sluis is een bezoekje waard. De camperplaats is nieuw aangelegd en de veldbloemen tussen de camperplaatsen zijn fleurig. Schoon sanitair en genoeg ruimte op onze plek. Kortom, wij zijn tevreden.
Mooie plek, met een beetje geluk aan het water. De voorzieningen zijn netjes, vuilnis wordt dagelijks opgehaald bij de camper. De branderij, over het bruggetje naar het centrum is een aanrader voor ontbijt, koffie en lunch. De eigenaar heeft leuke tips voor verblijf in Dokkum.
Fijne camperplaats, voorzien van alle gemakken. Nieuwe toiletten en douches en alles schoon. Leuke fietstochten en wandelingen. Jonge enthousiaste eigenaars.
heerlijk plekje voor zelfvoorzienend camperen dicht bij het centrum AH en Lidl op steenworp afstand
Prima voorziening Naast de markt (vrijdag)