@berkhori
- 2020
Betalen kan inmiddels via app, contant of pin.
Wegens festiviteiten tot 3 september 2025 gesloten
camping bestaat niet meer. er is nu een camperplaatsje. 2 campers. geen voorzieningen.
Mooie plaats aan de Main. Uitzicht op kasteel. 23 aug 2025: water is defect. gesloten van 25 08 tot 11 09 (feestterrein)
We hadden een hoekplaats rechts direct langs de weg. Vrij uitzicht, zon en op die weg rijdt bijna geen verkeer. Rustige nacht. Deze plek vervangt de andere genoemde plaats bij het kasteel. Water: 3 euro 5 minuten.
Gezellige kleinschalige camping. Flexibele eigenaren: Bij aankomst misverstand met reservering: opgelost. We mochten op de laatste dag ook nog s middags blijven staan. Verschil in tarief tussen verharde camperstrook en gras-camping. Uitzicht is even mooi/ruim. Tarieven: zie website.
Deze plek is gelijk aan 62848. Aan het einde van de weg. Alleen in de zomer open. Overnachten is niet gratis maar kost 15 ZFr plus toeristenbelasting (4 voor plus 16 en 2 voor 6 tot 16 jaar. Super plek voor wandeling naar de gletsjer.
Aardige beheerder. Water en lozen via emmer. service kost 3 Fr. Kan ook in euro betalen. Vlak naast fietspad langs de Rhone, de oude stad met veel restaurants en vlakbij de Aldi. De komende twee jaar is er een bouwplaats naast. Doordeweeks wordt je daar in de ochtend door gewekt.
Sitecode: 91991
Rustige plaats. Groot htasveld of afgeschermde plaatsen. Fietsen naar bijv. de Biesbosch. Toilet legen in overleg op kantoortijden. Grijs water kan in rioolput (emmers) geloosd worden.
prijs 2022: zie foto. 2 personen voor 8,50.
Rustige plaats. s'avonds gaat het hek dicht. 7 euro zonder en 9 euro met elektriciteit.
Geen water bij lozen van toilet. Water: muntjes te verkrijgen bij gemeentehuis (maire). Staat niet aangegeven....
Mooie plek aan de Maas. SuperGratisWaterService: Op kantoortijden vragen bij de beheerder: ze kwam met een sleutel en met lange slang van de kraan aan de waterkant voor naar de parkeerplek van de auto!
Ruime rustige plaatsen. Vriendelijke eigenaren. Net weer open na de hoogwaterramp. Veel werk verricht om de camperplek weer te openen. Stroom opnieuw aangelegd. Direct aan kyll radweg, met vertakkingen naar andere fietspaden. Super fietsen hier.
Uitzicht op de Rijn en op de trein. de Rijn is fijn. Maar de denderende goederentrein doet s nachts de oren pijn...
Sinds 2020 nieuwe Nederlandse eigenaar. Vriendelijke mensen. Rustige camping met mooie ruime camperplaatsen tussen de bomen. Schaduw en zonnige plaatsen. Lekker zwembad, ontbijt broodjes service en diner eenvoudige maaltijd mogelijk. Frans, Engels, Duits en Nederlands. We komen zeker terug!
Mooie schone plaats. Langs de Dolca Via. Let op: Aanrijden via de D120.
Rustige plek aan de rivier. Grote parkeerplaats. Wij stonden met drie campers.
Deel van parkeerterrein (gravel) afgezonderd voor campers. Blokken noodzakelijk. Geen stortplaats voor toilet. 5 euro betalen bij ingang dorp voor parkeren.
parkeerplaats langs de weg. Doorgereden...
Mooie plek. Rij een stukje verder en pak de 'oprijlaan' net na km paal 182 rechts!! De route eerder is veeeel te stijl en ruw!
Sitecode: 20508
Heel mooi uitzicht. 1475 meter hoog. Wij hadden 25 °C. Ruime plaatsen op twee plateaus. Serviceplaats 2 Euro. Voor herhaling vatbaar!
Prima plek voor overnachting. Langs doorgaande weg. Licht verkeersgeluid