@berni49
- Gezin met kinderen (0-12 jaar)
- 1992
- Knaus Sky Wave 650 MG
- 2011
betonnen en schone locaties in de buurt van de elektrische terminal. Jammer dat hij al een tijdje kapot is, terwijl we in de winter stroom nodig hebben voor de accu's.
in de buurt van de stad, maar de indicaties kloppen niet. Slechts 4 plaatsen hebben elektriciteit en de vuilwaterstortplaats wordt geblokkeerd door een enorme camper, dus geen stortplaats. alleen de ex kan leeg zijn. Verouderd kaartbetalingssysteem en 15 CH voor een te dure parkeerplaats. Het is oké voor één nacht niet meer.
camping absoluut te bezoeken omdat alle bruggen positief zijn en vooral het personeel erg vriendelijk is.
de staanplaatsen zijn goed, helaas zijn de campers niet gedisciplineerd en nemen ze 3 plaatsen in. De persoon die de leiding heeft over de camping die voor het CC-gebied zorgt, is onbeleefd en oneerlijk. Het raakt in de war met zijn openingstijden en berispt iedereen die wil betalen. In principe kom je hier niet vandaan, dus ga weg. Het is jammer, want de camping aan het meer is geweldig. Vermijden.
de beste camping die we hebben gevonden tijdens onze reis naar Sardinië. Alles is positief, zelfs een shuttle naar het strand. Het restaurant is goed en het personeel is ongeëvenaard.
Een klein paradijs dat we moeilijk kunnen verlaten. We komen terug.