@beromo
Sitecode: 20158
Grote camping met veel schaduwrijke staanplaatsen. Heel overzichtelijk, het personeel is supervriendelijk en alles wat je nodig hebt is aanwezig. Ook uitstekende openbaarvervoersverbindingen, met een bushalte pal voor de camping. We komen zeker terug naar deze camping als we weer in de buurt zijn!
Een fijne camping, de staanplaatsen zelf zijn niet de grootste, de sanitaire voorzieningen zijn redelijk, een prima plek voor een kort verblijf. De staanplaatsen aan het meer zijn niet bepaald goedkoop (€35 voor twee). De winkel is ook prima; je kunt er alles vinden wat je nodig hebt.
Helaas is de wifi erg slecht, net als de mobiele data. Op het strand kosten twee ligstoelen met parasol €18 per dag – ongeveer 1 km van de camping. Verder is de camping mooi, de douches zijn erg schoon en er wordt constant schoongemaakt. Over het algemeen is het prima; het zwembad is perfect voor kinderen tot 10 jaar, hoewel het wedstrijdzwembad vaak overvol is.
We verbleven er drie nachten. De plaatsen zijn niet de grootste, maar er is altijd plek. We kregen spontaan een plekje aan zee zonder reservering. Douchen kost €0,20 per minuut en de toiletten zijn wat gedateerd, maar oké. Fietsen zijn een echte aanrader voor een bezoek aan de stad. Het kleine restaurantje is ook een echte aanrader. Al met al prima voor de prijs.
Een hele fijne camping met uitstekend sanitair. Iedereen is erg vriendelijk, een echte aanrader. De gratis toegang tot het buitenzwembad is ook top. Top!