@bert2802
- 2017
Alleen geschikt voor één nacht. Hoewel de kampeerplek zelf mooi is, is €35 veel te duur, vooral omdat de watertoevoer in juni (!) was afgesloten en het chemisch toilet en de afvoerpunten voor grijs water ontbraken of niet werkten. De persoon die de betaling kwam ophalen, kwam pas 's avonds langs, dus er was niemand om hulp te vragen bij vertrek 's ochtends, en de basisbehoeften konden niet worden geregeld.

Een schilderachtig mooie plek, liefdevol genesteld in een tuin. De eigenaar moet even wennen; de ontvangst is onvriendelijk en de verbodsborden zijn wat hard, maar later was alles prima. De elektriciteit was afgesloten en de eigenaar was er niet toen we 's ochtends moesten vertrekken. Maar na een telefoontje kwam ze terug, mogelijk van boodschappen doen, en was alles prima. Het sanitair en de water- en afvoervoorzieningen waren eenvoudig maar schoon.

Sitecode: 12094
Ben meerdere keren naar deze plek geweest. De positieve overige reviews kunnen alleen maar bevestigd worden! Sinds een paar dagen staat er bij de ingang een moderne winkelautomaat (lokale Frankische wijn, slagers met regionale producten) - gewoon geweldig!
Aanloopcoördinaten niet correct! Op het punt volgens het navigatiesysteem de Via Possoi inslaan (zuidoosten), dan nog maar een paar 100 meter naar de parkeerplaats! Mooie rustige plek!