@bertvanderWal
- 2015
prima camping, goed bereikbaar, ruime plekken. voldoende stroom. schoon sanitair. leuk beheerders echtpaar. in de buurt voldoende winkels, lekkere aardbijen en verse asperges. veel knooppunt routes in de buurt.
Prima plek, ook voor fort pampus, pondje via Muiden. Wel veel muggen eind september. Maar goed te doen
Mooie CP. 3 nachten gestaan met veel plezier
goede ontvangst, eigenaar kwam ons tegemoed lopen. prima plek met stroom. leuk midden terrein met huisje. betalen met QR code €19. keurig en schoon sanitair. zo wens je alle CP
mooie plek ad haven. gezellige havenmeesters die het goed voor elkaar hebben. prima sanitair, prima uitzicht. we komen zeker terug
Prima camper plekje 1 tm 4. 10 amp stroom wel betaald. fijn zwembad. goed en vriendelijk personeel. blijft onze favoriet als we op de Noord Veluwe zijn. betaalbaar, niets is te veel. fam beets en Marjolein tot de volgende keer
zou een top locatie zijn als de urker gemeenscbap haar verantwoordelijkheid zou nemen . wat een achtelijke dwazen op bromfietsen en autos die uren lang rond scheuren en zich nergens iets van aantrekken. toiletten ed top, jammer dit
locatie perfect, dicht bij de veerboten, stroom ook prima, slagboom niet handig als je niet gereserveerd hebt. advies gebruik de website om je aan te melden en te betalen, scheelt een hoop ergernis. toiletten zijn er, waren niet erg schoon. grootste minpunten die stank van rottend zeewier en het lawaai van de 24/7 langs rijdende vrachtwagens.
vriendelijke beheerders. goede adviesen over de omgeving. toiletten en douches zeer schoon. wasmachine en droger perfect. je kunt pizza bestellen, broodjes en kunt de pizza ook ter plekke nuttigen.
wij hebben 2 juni 2025 daar een nacht gestaan. inderdaad is het een verharde CP, maar alles werkte. geen enkele overlast terwijl we bijna pal aan de weg stonden. Höganäs heeft leuke winkeltjes en een outlet van Kosta en Orrefors. mooie fietsroutes van oa Kattegat Leden. Mölle en Kullaberg zijn leuk
De locatie van de cp zo boven het sluizencomplex perfect. de sluizen zelf indrukwekkend. de faciliteiten op de cp goed. Het toilet van de cp is aan de overkant vd sluizen. Vies, smerig, kapotte papierhouder, kapotte wc bril. Jammer, dit doet zoveel afbraak. Het is soms moeilijk om op de cp te komen. De vrouw vh hulpnummer beginnend met 010 spreekt bijna geen engels of duits. Met de camper zo recht mogelijk voor de slagboom staan ad rechterkant
leuke cp. netjes onderhouden. vriendelijke beheerders. alles gaat digi en dat was even uitzoeken, maar alles werkte. wij betaalden 14,5 voor de nacht. 3 euro stroom en 3 euro voor douche en toilet
prima plek om te overnachten. sta je direct aan het water dan heb je een imposante look out. toilet en douche zijn netjes. mooie fietsroutes in de buurt en ook winkels voldoende. alleen geen wifi. we betaalden voor 2 personen skr 300
toegangsweg door werkzaamheden op een andere plek, aangegeven door oranje bordjes. weg is wat hobbelig. op de CP alles bij het oude. wij betaalden skr 240, 2 personen incl stroom, douche en toilet. douche en toilet perfect schoon
Keurige verblijfplek, dichtbij Volkel. Nette voorzieningen en als het grote gebouw klaar is 5 sterren. Ontvangst per drukknop daar zit niemand op te wachten. Visvijfer daar kwamen wij niet voor maar voor de liefhebber goed. Volkel is ook een mooie atractie met overvliegende F35, adem benemend. Goede prijs/kwaliteit. Prima contact bij de boeking vooraf via de mail. Mooie fietsomgving door Mill e.o. Fletcher sauna voor ons maar een 7-.
waarom geen 5 sterren. dit verdient de plek, echter het aantal toilletten is bij volle bezetting beslist onvoldoende. slechts 4 toiletten en douches voor 120 mensen. wij zouden de picknick tafels verwijderen en daar een 2e toilet gebouw op zetten. Ook zouden wij de toiletbrillen verhogen, door middel van een opzetbril. is niet duur en zit veel beter. mooi gelegen, veel winkels in de buurt, veel fietsroutes en centrum dichtbij.
16 nov geweest. niet goedkoop £35 voor 1 nacht, 2 pers met camper incl alles, ook wifi. receptie was goed bereikbaar ook in de avonduren. schoon sanitair. in 2020 stond de camping blank tot aan de bovenste streep dik 2 meter water.
leuke schone plek. men wil hier graag cash betaling £28 voor 1 nacht, all in. mooie uitvals basis voor York met de fiets. vrijliggend fietspad
keurige camping, prima sanitair, wel verouderd maar alles werkt en is schoon. prima locatie voor de boot van en naar Harwich. £30 voor 1 nacht, all in. We hadden meer dan een uur vertraging bij aankomst en waren er pas om 22 uur. Geen probleem er werd op ons gewacht en we waren Welkom. Grote super op 1,5 mile
gisteren geweest, hutje aan mutje. daar wilden we niet tussen staan.
was een aangenaam verblijf. vriendelijk en behulpzaam personeel. keurig sanitair. zo mag elk camper er uit zien.
reviews kloppen, zou wel vermelden dat als je dicht op de toiletten wil staan je voor 1,5 kw / uur stroom je een euro betalen moet via een munten aansluiting op de electra kast. verder geen opmerkingen
keurig en schoon geheel. goede voorzieningen. verse eieren en ook rundvlees van eigen vee te koop tegen een meer dan schappelijke prijs. gisteren was er lokaal een wolkbreuk, we hebben nergens last van gehad. een top plek.
Het enige dat wij jammer vinden is dat de afwasbakken in de toilet ruimte zijn. nu krijg je alle geuren, steunen etc tot je en dat vinden wij een ster minder. rest meer dan ok.
250 Skr, mooie plek aan water is er niet meer, nu achter alleen achter de bedrijfs gebouwtjes. weinig toezicht
mooie locatie, overdag (7 - 19u) 9 douches en 6 toiletten avond en nacht 4 toilet en 3 douche, 300 Skr 2 pers.
Het stinkt er behoorlijk, onze camper bedekt met ontelbare vliegjes. kunnen niets openzetten, derhalve de airco maar aangezet. binnenkomen en stroom geen probleem. je belt, krijgt netjes antwoord en mailadres. mail wordt netjes beantwoord, de rest wijst zich van zelf. betaalden skr 295, 2 pers en stroom
prima door camping, alles is er. toilet, douche en kookruimte wat gedateerd maar erg schoon. Skr 250 voor twee personen per nacht is het zeker waard. 10 amp, geen wifi.
mooie plek ah water. voorzieningen goed, qua afstand vd staplek is fiets handig. Wij betaalden Skr 330 per nacht voor 2 pers. wel 16 amp, geen wifi
Sitecode: 19123
mooie plek aan de haven, 240 Skr in automaat. keurig toilet en douche via code. Restaurant dicht. Pizzeria bij de Ica is wel open alsmede havencafé. grijswater en toiletwater lozen is een vieze bedoening. water in name ook erg bah.
Keurige plek, niet ver van het water. Keuze uit wel of geen electra. Nieuwe toilet/douche in aanbouw, maar de huidige ruimte is ook prima. Een goede wifi. Lekker rustig hier.
Een top locatie, elke CP plek een eigen grote houten vlonder voor de tafel en stoelen, er is 16 amp stroom. gloednieuw toiletgebouw, waar wasmachines en drogers gratis zijn. Ook gratis zwembad en jaquzzi. Dichtbij de Kosta glasfabriek, ook een aanrader. Skr 285 voor twee personen.
Schandalig duur Skr 475 per nacht 2 pers. Sanitair oudbollig, niet schoon(herentoilet) en oud. Sauna staat niet aan. Personeel weet niet waarom NKC en Stellplatz de veel lagere prijzen vermelden. Dit is de 1e en de laatste keer.
Wederom hier gestaan op door reis. Voelt als thuis komen. Schoon sanitair, vriendelijke eigenaar. A35 hoor je ff, daarna ben je er aan gewend. Fijne tussenstop plek voor de reis naar Duitsland en Scandinavië en terug. Zeer goedkope dieselpomp in de buurt. Vandaag 153.9 per liter. Een blijvende aanrader.
mooie nette CP. Douche en electra met muntjes en/of Qrcode. Jammer dat gasten de wc rollen mee nemen, eigenaar bleef bij plaatsen. lekker asperges gegeten. top weekend
Sitecode: 20937
prima plekje, prima locatie. fijn sanitair. Eline en gezin is een fijn gast gezin. lekkere verse eitjes. top
Manon is goede gastvrouw. leuke plek met alle voorzieningen en als toetje over varende Balonnen
top camping in de stad. reserveren een aanrader. alle voorzieningen en 10 amp. goede tramverbinding met centrum en atractieparl liseberg. 1315 skr, voor 3 nachten camper met 2 personen
top cp ook op 2e rij, alle voorzieningen zijn er. 200 skr en een mooie atractie voor de deur.
voor de camping zijn 6 camperplekken. 330 skr, met gebruik van alle faciliteiten. top fiets omgeving erg leuk
nu echt 250 sek per nacht, verder zoals aangegeven
een klein en gezellig toppertje waar hier en daar de tijd heeft stil gestaan. overdag de vader van de eigenaar die je naar je plek brengt. 's-avonds per kaart afrekenen. 280 sek. warm water en douche 5 sek. netjes en schoon. 6 amp elec.
prima plek a en b. a bij haven en sanitair, b aan de zijkant. a bijna altijd vol. b plek zat. prijs zoals aangegeven. Sanitair een topper
prima locatie 10 amp stroom, 2 nachten, 2 personen 42 euro. Gratis kregen we een giga donderbui. alles bleef het netjes doen. sanitair schoon en coronaproof. leuke uivalsbasis voor Breda per fiets. ligt ts kooppn 51 en 52. makkelijk te vinden.
Mooie camping. Coronaproof. Aan alles is gedacht. toilet/douche perfect en zeer schoon.
mooie plek, vriendelijke mensen. 6 amp stroom magertjes. geen toiletpapier ivm corona erg goedkoop.
De nieuwe camperplaatsen zijn nog niet klaar. Mochten nu zelf een plekje uitkiezen. Alles prima in orde en een leuke en lekkere maaltijd service. Prijs vs kwaliteit, meer dan in orde. Komen beslist terug. Waarom geen 10, denk dat de 4 nieuwe camperplekjes te klein zullen zijn. Er zijn er 4 gesitueerd, beter had men gekozen voor 2.
prima gratis plek ah water. de hele dag boot vertier. veel wandelaars, maar ook vervelende fietsers.
nog steeds een mooie plek, goed verzorgd Kim!. Er zijn 5 plekken, waarvan 4 met stroom. Toilet e.d. niet open door de 4russen, maar de rest doet het prima. Het is er druk, zeker nu buitenland even geen optie is. Vooraf contacten is een aanrader. Je betaalt middels een betaal verzoek. Als welkom krijg je verse eieren.
Sitecode: 20937
met 8 vaste plaatsen en de rest mag staan op het voetbalveldje. alle plekken voor zien van stroom. toilet/douche mag nu niet gebruikt worden, maar de nieuwbouw is ook nog steeds NIET af. Lekkere verse eieren te koop en je betaald met een tikkie/betaalverzoek. Was erg druk volgens Eline (de chef van de camperplekken) vooraf informeren is zeker een aanrader.
vonden toilet niet schoon, douche met munten, verder prima plek
prima plek, alles werkt ook de wifi. 10 euro vd plek, 1 euro pp, 2 euro stroom
skr 275 per nacht door de weeks op de cp plekken. rest vd plekken duurder, heb je wel kabel tv. 10 amp stroom. jammer dat de camping vol gezet wordt met verhuur caravans
goede plek als de winkel open is. wisselt heel sterk
dit is een cp bij uitstek. stevige rechte ondergrond. nabij een mooie keuken, douche. all in en je hoort alleen de koeden loeden 😀😉
prima plek. staan 12,50 euro via automaat. stroom 0,70 kw/uur (muntjes) toilet 0,50 (muntje) douche toegang 0,50 (muntje) en 1 euro voor warm water.
gewoon een perfecte cp. dichtbij centrum westerstede. op terrein goed grieks restaurant. keurig sanitair.
Sitecode: 20937
jammer dat de toilet/douche nog niet klaar is, nu is het behelpen een een container bak. Ook de krantjes niet gevonden, jammer. voor de rest prima plekkie en mooie ballonnen in Barneveld
mooie ruime cp. alle voorzieningen, douche bijna klaar. vriendelijke eigenaren, zijn trots op hun plekkie, fijn dat wij er staan konden.
prima plek met tv aansluiting. helaas alleen duitse zenders. rest prima en doodstil
Sitecode: 20035
mooi plekkie . verse eitjes in de automaat, ook aardappelen en uien. supertje in de buurt. fijne fietsomgeving. keurig sanitair e.d. geen grijswater plek. water innemen is lastig.
Prima plekje om een paar dagen te toeven. 55 euro, twee personen, 3 nachten, geen huisdieren. Sanitair is prima en wordt netjes schoongehouden. Mooie omgeving direct naast de camping met fijne fiets routes. In de omgeving is ook veel te doen. Vriendelijk personeel.
mijn review van 2018 blijft, alleen de prijs is fors duurder 390 skr per nacht voor twee personen
mooie grote camping met goed sanitair. de zee voor je deur en dat voor 290 skr, twee personen, stroom, campert etc.
mooie rustige plek.
plek dicht bij snelweg. 6 amp stroom. warmwater voor douche en afwas 5 skr. grijswater loospunt niet gevonden.
fijne plek. net sanoyair
jammer van toilet ed in restaurant. restaurant dicht de rest dan ook. 3 werkende stroompalen. kleine plaatsen. niet voor gezin met kinderen. te gevaarlijk. er wordt hard gereden.
prima en 10 amp stroom. dicht bij menenpoort. jammer van oud sanitair.
mooie camping, schoon en perfect sanitait. goede wifi. vriendelijk personeel. jammer dat zwembad niet klaar is.
prima plekje voor de nacht. we kwamen om 22.30 uur. plek zat. stroom doet het, zeer schoon toilet en morgen betalen. we staan vlakbij griek en weg, geen stank en weinig verkeer🤔
zo betaal je 275 skr per nacht en nu in mei 2019 1150 skr voor 3 nachten zelfde plek. das erg veel geld voor het gebodene. wij gaan andere plek zoeken in het vervolg
wel duurder nu 200 skr 2 pers. 6 amp en geen wifi. in de buurt zijn betere
nu weer 40 euro omdat het weekend is, je weet het en betaald het, maadag is het weer 27 euro
nette slaapplek. goed restaurant dat niet duur als. je kan pinnen bij de bowling.
prima plekje voor fietsen en doorreis. nu de zichtwal klaar is, ook lekker rustig
prima plek. dichtbij leuke winkeltjes. vriendelijke ontvangst. mooi sanitair. 16 amp stroom. een Aanrader.
leuke plek als je voldoende munten euro hebt. betaalautomaat voor pin buiten werking. alle winkels in de buurt weigeren geld te wisselen. ook elektra gaat alleen via 50 eurocent. Neem munten mee. Dit kan beter
is een goede camping. als je de cp plek vraagt betaal 275 all in voor 2 personen
Sitecode: 20937
keurige plek - vriendelijke ontvangst door gastvrouw en hondje. verse eieren, krantje, alles werkt, nieuw toilet nog niet klaar. dicht bij dorp, museum en het Ei.
zo als het goed is.
in het donker moeilijk te vinden. 6 amp stroom. verder schoon en werkend sanitair. prima plek
prima plek. alles wijst zich van zelf. 200 skr. stroom, douche, water en toilet.
zou een mooie camping kunnen worden-zijn als het niet zo´n rommelige indruk maakte. Iedereen doet maar, van vaste plaatsen heeft hier niemand gehoord. ook het toilet en restaurant oude meuk. Douches netjes, met verkeerde afloop douche water, maar ja dat zie je wel meer. In het oude toiletgebouw stinkt het voortdurend naar het Rijn water dat wordt opgepompt. Ook maat ampere stroom in sterk verouderde kasten. Boppard, Spay en wijnomgeving vergoeden veel.
perfecte cp. schoon sanitair. douche munt 0,60. kilowat 0,50. email klopt niet is: info@info enter-gangelt.de. 10 euro borg voor uitrijhek en wandelpoort
niet schoon. rommelig toiletgebouw. receptie kan wel iets vriendelijker. betaalden 62 eurie voor twee plekken. Let op maar 6 amp stroom. per plek zijn er wel minimaal twee aansluitpunten. als je brood besteld hebt, dan wordt dat in het weekend pas na 08.30u gebracht en is niet goedkoop.
erg duur. werd per minuut duurder. belden en kregen prijs door van 1 nacht 50 eurie en toen ik er was, werden we neergezet op een bijveldje voor een 3 voudige prijs. erg veel lawaai. derhalve maar gaan staan op de veel goedkopere en rustiger camping municipale daar in de buurt.
Sitecode: 20722
mooi. prefect. supper schoon. een 10+
Sitecode: 19187
Mooie camping, een 10 waardig voor vriendelijk personeel en zeer schoon sanitair. Maar 2.80 euro extra voor 6 amp stroom. dat is wel veel geld voor weinig stroom. zeker met wat een camper bij zich heeft.
Alles is al gezegd en geschreven. wij hadden moeilijkheden met muntjes voor stroom, niet handig. Waren ergens in de nacht stroomloos. Koelkast op ontdooien helaas. verder prima.
Mooie cp. Rest weet u al.
Je bent er welkom. Gas vullen kan er ook. Vriendelijke mensen en een lekker belegd broodje is te koop in het dorp. Een aanrader.
Prima plek, niet duur, vriendelijk personeel.
Deze recentie bevat geen tekst.
Mix-plek bij jachthaven. Wc is dixie in verband met grote verbouwing deze zomer. Er is ook maar 1 douche beschikbaar. Camperplaats 9 plekken ruim genoeg. Water en stroom binnen bereik. Betalen via automaat SEK 150.
Prima plek met een mooie attractie voor de deur. Schoon en modern sanitair. Minpuntje het is even lopen. Is de sluis open moet je even wachten. Deze camperplaats is echt een mooie geworden.
Op de camperplek geen plaats. Wel op de camping met tv-aansluiting, elektra en water op de plek. SEK 260 per nacht. Schoon, goed onderhouden plaats waar je met plezier staat. Receptie even bellen als je wilt komen, dan worden sleutels en code voor je klaar gezet.
Parkeren aan de rand van een weg. 8 stroomplekken. Betalen ter plekke, via website en creditkaart. Wc en douche doen het. Water kun je voor niets krijgen en dat weten heel veel camperaars. Wij staan met 6 en hebben zeker veelvoud gratis vol zien wegrijden.
Deze recentie bevat geen tekst.
Prima plek, goede ontvangst door vriendelijk en behulpzaam personeel, stroom moet je inderdaad betalen. Het vroor en beide electra kacheltjes draaiden overuren, 3 euro stroom, 10 euro voor de nacht, totaal 13 euro. Mooie toiletten, douche via muntje. In de zomer zeker met zwembad glijbanen ed minimaal 24 graden een aanrader. Reserveren verstandig.
Prima plek om afval te deponeren. Ook toilet en afval water goed te lozen. Binnen 15 minuten gratis te doen. Ons in ziens geen plek om lang te verpozen. Lawaai van de a2 en n2. geen stroom, water. Wel Eindhoven goed te doen met fiets.
Drukke camperplaats met als attractie kangoeroes op het strand bij zonsopgang 05.30 uur. Zwemmen in zee verboden, rommelige camperplaats met veel oude meuk. Bel even van te voren als je er wilt staan, blijft de receptie open tot je er bent.
Mooie rustige camperplaats aan het water, waar je gelukkig wel mag zwemmen. Vriendelijk personeel. Yeppoon ligt maar een 10 minuten lopen van de camperplaats. Goed sanitair en schoon.
Prima doorreisplek. Schoon sanitair. Voor SEK 160 heb je plek, douche, toilet en stroom. Voor water en lozen toilet en grijswater moet je SEK 50 bijbetalen. Echter in november niets meer open, behalve sanitair.
Hier wil je niet staan. Al krijg je alles gratis.
Top. Perfect. Schoon sanitair. Mooie keuken en zithoekje. Alles d'r op en d'r aan. Een plek waar we vaker gaan komen.
Mooie locatie aan het water. Is continue een komen en gaan van schepen. Geen last van lawaai of iets dergelijks. Goede plek als tussenstop Nederland-Zweden.
Doordeweeks SEK 310 per dag, in het weekend SEK 450 voor dezelfde plek. Wel schoon en prima internet.
prima. vriendelijk. schoon. groen. alles doet het. service 10 met griffel
Keurige plek. Zeer behulpzame beheerder. Was effe sturen om te parkeren maar dan heb je ook wat. Prima locatie om de stad in te fietsen.
mooie camping. bomenpartij voor kleine camper ideaal. keurig sanitair. vriendelijk perzoneel. in hoogseizoen 410 euro incl internet. 2 pers, camper 580, elec. pal aan zee aan baai. dus altijd rustig. kindvriendelijk water. winkels direct in de buurt duur. kippenboer Carmen schandalig duur. 15.50 voor 1 kip en portie patat. mooie grote supers in de buurt. Vrijliggend fietspad voor de deur tot aan Salou.
Vergane glorie. Oude meuk. Toilet en douche schoon in de middag. 's Avonds na de voetbaltraining zit de poep aan de muren en is de douche een bende. Wifi doet het nauwelijks. Zou een andere plek zoeken.
Camperplaats midden in de stad. Niet goedkoop. Steden zijn nu eenmaal duur. Prima sanitair en schoon. Te voet, per fiets en/of OV is dit een aanrader. Grote winkel bij metro Hornstull op maximaal 500 meter. Dagkaart OV voor bus, boot, tram, metro en trein 120 kronen (24 uur).
Als niet alles dicht was, zou het misschien een plek kunnen zijn. Nu geen service of iets dat er op leek. Snel verder gegaan.
Sitecode: 11937
Goede uitgangspositie voor Götakanal. Inderdaad weinig wc en douche, ook nog in zelfde ruimte. Receptie is maar mondjes maat open. Een bon met codes voor toilet en wifi. Blij als de buren je dan willen helpen. Ik vind 200 kronen daarom te duur.
Mooie rechte plek op asfalt met stroom en internet. SEK 165 all-in. Daar krijg je absoluut schoon sanitair voor en die 100 meter lopen is prima. Code voor douche etc. op achterzijde raambon.
Keurige camperplaats met 5 stroomaansluitingen. Keurig sanitair. Losplek grijs water en toilet niet kunnen vinden. Tot 1 juni verstandig om te bellen. Leggen ze pasje en stroomsleutel klaar. Hotel gaat vanaf 1 juni 24/7 open tot eind augustus.
Prima plekje in Kwintsheul. Rustig en veilig. Lekker knus.
Mooi. Schoon. Prima plek. Kort om goed te toeven! We werden warm onthaald door beheerders.
Prima plek voor een tussenstop van en naar Scandinavie. € 9 voor alles incl Wifi.
Mooie ruime plekken. Wifi uitstekend. Sanitair prima! Mooi Hattem op 5 min wandelen. Op zondag geen winkel open. Kotaratja is een heel goede chinees!
Keurige plek aan het water. Vriendelijke receptie. Hattem is echt een aanrader.
mooie kamperplek in centrum York, Schoon sanitair, mooie plekken, gezellige receptie die je in alles kan/wil helpen. WIFI gratis. Blijkbaar is reserveren een must, wij hadden geen probleem. York een mooie stad met heel veel te zien en te doen. Kerk, niet goed koop, Railway museum, mooi en gratis, goed bereiken van af kampsite. York een aanrader.
Dure camping midden in de stad. Toilet na 11.00 uur schoon. Prima gratis internet en goede tramverbinding met goedkoop openbaar vervoer. Camping zelf aan de dure kant. Vervelend is dat ze je buiten laten wachten tot 13.00 uur voor dat je in kunt checken. In het weekend mudvol.
Te duur voor wat je geboden wordt. Helaas is camping beneden nog veel duurder. Wel makkelijk met het openbaar vervoer naar stad.
Vind de toiletten en douche ronduit smerig en veel te ver weg. Je moet namelijk naar de andere kant van de sluis. Bij de passantenhaven. Op plek en de voorzieningen aldaar verder niets aan te merken. Sluizen blijven imposant, zeker als daar zeeschepen door heen gaan.
Keurige verharde plekken, stroomkasten voldoende, je hebt wel een lange kabel nodig. Schoon sanitair. Goede viswinkel om de hoek. Mooie eilanden om te fietsen. Ferry er naar toe is gratis.
Gras net gemaaid, niet opgeruimd. 's-morgens dikke mist. Gras nat. Gevolg: douche en wc een grote gras bende. Veel te weinig verharde plekken, wordt ook niet in abri (voor de boeking) aangegeven. Verder mooie plek aan het water, centrum ligt op 5 minuten fietsen. Handig systeem voor inboeken. nette plek voor lozen toilet en vuil water. Wifi 's-avonds prima overdag een langzame boot.