@bhesener
- 2018
Zeer goed onderhouden plek. Als je uit Marokko komt, is het een paradijs!
Het is echt een hele leuke plek! Sanitair schoon, plaatsen groot, overzichtelijk, mooi zwembad, kleine supermarkt, lopen naar het strand of naar de stad, busstation voor de plaats... alles is aanwezig!
We kwamen laat in de avond aan met de veerboot vanuit Sardinië. We hadden een week van tevoren gereserveerd en zeiden dat het later zou zijn. Zeer krappe ruimte, zeer moeilijk te parkeren met een grote auto. Pogingen om een grotere ruimte te krijgen mislukten! Of ze vrij waren totdat we op de tweede dag vertrokken. Ook zeer onaangename geur op het terrein. WiFi een ramp! Niet aanbevolen!
Deze plaats heeft een groot zwembad. Het water is superverfrissend. 5 sterren daarvoor! Anders biedt de plaats alles, vrije ruimtes, zelfbepaalde zitkeuze. Maar niet heel goed onderhouden en gewoon te duur! 1 1nacht 2 personen, 1 hond, 1 camper in het laagseizoen 47 euro. Chemische ramp! Maar handig voor de veerboot naar Olbia.
Zeer nette en functionele parkeerplaats. Vriendelijke en behulpzame ontvangst. Geweldige plaatsen, groot, met tafel en stoelen, altijd geveegd. Sanitair altijd schoon! Mooie wandeling naar de boulevard van Naxos met restaurants en vele winkels. Alleen aanbevolen!
Zeer goed beheerde parkeerplaats! Schoon, netjes, vriendelijk, behulpzaam en betrouwbaar. De shuttle is erg handig. De sanitaire voorzieningen zijn goed voor een parkeerplaats. Alleen aanbevolen!
Zeer mooie plek, fijne ontvangst, sanitair goed en schoon, de ligging aan het strand perfect. Deze plaats zou van ons 5 sterren krijgen als er nog warm water in de gootsteen was. Alleen aanbevolen!!
Parkeerplaats oké. Geweldig zwembad, verder is alles aanwezig. Zeer rustig tijdens de week, zeker de moeite waard
Sitecode: 20718
Waren er twee dagen. De ligging aan zee is geweldig. Maar de manager zou op kamp nog veel meer kunnen doen. Zorg bijvoorbeeld voor warm water bij het douchen en afwassen. Markeer in ieder geval het chemisch toilet. Laat de vakantiegangers zelf het afval ophalen en sorteren met behulp van verschillende afvalbakken en speel geen vuilnispolitie voor de gasten! Dat valt niet in goede aarde!
Het gebied is zeer goed onderhouden. Alle sanitaire voorzieningen worden voortdurend schoongemaakt. Het personeel is vriendelijk en behulpzaam. Het zandstrand is geweldig. Een uitstapje naar Fieste is de moeite waard. De aangeboden shuttle was perfect, een plek die ten zeerste kan worden aanbevolen.
We zijn al een aantal dagen op deze plek. Het is de mooiste die we op veel vakanties in Griekenland hebben gevonden. Zeer vriendelijke ontvangst, vrije plaatskeuze met hulp van Elena, die perfect Duits spreekt. Het restaurant is geweldig! Huisgemaakte gerechten en een à-la-menu. Het strand is schoon, het water is helder, het sanitair is geweldig, de douchekoppen werken naar behoren! Als je hulp nodig hebt, vraag het dan gewoon! We zullen terugkomen!
Hartelijk dank voor de fijne ontvangst en hulp bij het vinden van een plek. Wij stonden daar met 2 grote campers. Wij stonden op de eerste rij. Dichter bij het water kun je niet komen. De plaats heeft alles wat je nodig hebt. Het wordt heel schoon gehouden. Het restaurant is uitstekend. Prijs/prestatie past!
Het is een kleine, eenvoudige maar zeer schone plaats. Dichterbij het water kun je niet komen!!!! Mevrouw is vriendelijk en behulpzaam. We zijn hier twee keer
We rijden twee keer naar deze plek. Superschoon en netjes. Sanitair geweldig. Alles wat u nodig heeft voor een korte stop naar de zee. Beheerder erg vriendelijk.
We stonden daar op een avond. Het was geweldig. Sanitair zeer prima en schoon, bediening bij aankomst behulpzaam en zeer vriendelijk, zitplaatsen prima. De avond in het Garden Restaurant was romantisch met heerlijk eten en wijn. We zullen terugkomen.
Een zeer mooie, rustige, schone plaats. Overal met uitzicht op het meer. Vriendelijke en behulpzame ontvangst. Sanitair zeer schoon.
Zeer gezellige, schone plaats. grote plaatsen met gazon. Leuke vriendelijke en behulpzame receptie. Alleen aan te bevelen!
De CP is prachtig landelijk gelegen, gazons en bomen bepalen de ruimte. Het stadscentrum is snel te bereiken met de veerboot of de waterbus. Vooraf inschrijven loont. De gemengde sanitaire ruimtes (gendervriendelijk) zijn even wennen. Een beetje oud maar schoon.
Dit veld is uitstekend. Voor ons is het een van de topplaatsen in Duitsland. We hebben hier een aantal keer verbleven. Altijd schoon en netjes, zeer verzorgd sanitairgebouw, kosten zijn absoluut redelijk. Alleen aan te bevelen!
Bent u op zoek naar een zeer ruime, nette, zeer goed geregelde standplaats, eventueel op asfalt, dan bent u bij ons aan het goede adres. Als je een hond bij je hebt die van lekker wandelen houdt, kom je langs de hele lijn bedrogen uit. Er is een vrijloopgebied, maar ... in de brandende zon is het pure woestenij. Als je van wat stadse flair wilt genieten, moet je goed kunnen lopen of een gemotoriseerd voertuig bij je hebben.
Ontspanning is hier mogelijk. Kleine rustige plek. Zeer vriendelijke en schone gids op de site. Het echtpaar Ivana en Jazek verdienen veel lof. Veel vaste campers en nette grasplaatsen voor vakantiegangers. Winkels in Eckwarden
De plaats ligt direct bij de stad Torre del Mar. Veel kampeerders op lange termijn, maar sommige plaatsen voor reizigers. De sanitaire en wasfaciliteiten zijn wat ouder, maar worden regelmatig en goed schoongemaakt. Bij de receptie wordt u hartelijk begroet en worden alle vragen uitgebreid beantwoord. Het publiek is goed gemengd Europees. We voelden ons zeer comfortabel met de hond.