@bhesener
- 2018
Juli 2026
Een locatie beoordeeld · ongeveer 2 maanden geleden
Deze camping is werkelijk fantastisch. Een vriendelijk welkom, schone en moderne sanitaire voorzieningen, een prachtig onderhouden park met liefdevol en creatief ontworpen staanplaatsen – alles wat een kampeerder nodig heeft is er. De prijs is redelijk. Ik beveel deze camping van harte aan.
Juni 2026
Wat een heerlijke plek! Alles wat je nodig hebt is er, schoon en netjes. Vriendelijke ontvangst, vrije keuze van plek. Een klein paradijs.
Er valt maar één klein sterretje aan toe te kennen. De prijs-kwaliteitverhouding klopt absoluut niet. Met zoveel staanplaatsen voor zowel permanente als kortstondige kampeerders, zouden er ook voldoende sanitaire voorzieningen moeten zijn. Bovendien worden de weinige toiletten gedeeld door het restaurant, het strand en de jachthaven! Een ramp! Om nog maar te zwijgen van het gebrek aan hygiëne. Je zou het zelfs oplichting kunnen noemen.
Deze plek is verreweg de mooiste en schoonste die we in Estland hebben bezocht. Het is met zoveel liefde en zorg aangelegd. Een plek om te ontspannen!
Zeer goed onderhouden plek. Als je uit Marokko komt, is het een paradijs!
Het is echt een hele leuke plek! Sanitair schoon, plaatsen groot, overzichtelijk, mooi zwembad, kleine supermarkt, lopen naar het strand of naar de stad, busstation voor de plaats... alles is aanwezig!
We kwamen laat in de avond aan met de veerboot vanuit Sardinië. We hadden een week van tevoren gereserveerd en zeiden dat het later zou zijn. Zeer krappe ruimte, zeer moeilijk te parkeren met een grote auto. Pogingen om een grotere ruimte te krijgen mislukten! Of ze vrij waren totdat we op de tweede dag vertrokken. Ook zeer onaangename geur op het terrein. WiFi een ramp! Niet aanbevolen!
Deze plaats heeft een groot zwembad. Het water is superverfrissend. 5 sterren daarvoor! Anders biedt de plaats alles, vrije ruimtes, zelfbepaalde zitkeuze. Maar niet heel goed onderhouden en gewoon te duur! 1 1nacht 2 personen, 1 hond, 1 camper in het laagseizoen 47 euro. Chemische ramp! Maar handig voor de veerboot naar Olbia.
Zeer nette en functionele parkeerplaats. Vriendelijke en behulpzame ontvangst. Geweldige plaatsen, groot, met tafel en stoelen, altijd geveegd. Sanitair altijd schoon! Mooie wandeling naar de boulevard van Naxos met restaurants en vele winkels. Alleen aanbevolen!