@biancaknaap
Wat een heerlijk rustige plek! Aan een erg mooi meertje gelegen.
Mooie grote plekken. Net sanitair. Was bij ons nog erg rustig (eind mei)
Mooie plek aan rand van Ystad. COOP op looptafstand.
Mooie uitvalsbasis als je vanaf Trellenborg de boot terug pakt. Prima camping aan de zee.
Prima camping. Goede douches. Leuk dorpje op loopafstand.
De camping was nog gesloten maar desondanks konden wij er wel staan met onze camper. Mooie plekken met uitzicht over het water.
Wat een mooie plek! Zelf je houthakken en je worstjes op je eigen privé plek opwarmen op je eigen vuurplek. Wij hebben er ook gezwommen (was nog best fris).
Mooie uitvalsbasis als je naar Stockholm wilt gaan. Metro ligt op loopafstand. Camping is netjes.
Erg mooie parkeerplaats bij de sluizen. Sanitair was perfect! Je kunt zelfs gratis je wasje doen en daarna drogen.
Camping is prima. Gelegen bij een meertje waarbij je een aantal mooie wandelingen kunt doen.
Camping aan de rivier! Genoeg ruimte en rust. Mooi sanitair. Vriendelijke camping eigenaar.
mooie rustige plek aan het water. 100 sek zonder stroom, 150 sek met stroom. verder geen voorzieningen. we stonden met twee andere, prima plek!
Mooie rustige plek midden in de natuur. alleen een ecotoilet aanwezig, verder geen voorzieningen. fijne plek om een nacht te staan met camper.
mooie plek aan het water. betalen kan online en dan krijg je toegang tot schoon/nieuw toilet en douche. prijs is aangepast 250 SEK