@bibiwessel
- 2024
September 2026
Een locatie beoordeeld · 21 dagen geleden
Sprookjesachtige plek midden in de bossen, alles super netjes, personeel zeer vriendelijk.
Plek en ligging was fantastisch, camping sanitair niet. Zeer verouderd! Stadje Chanaz is enig, leuke plekjes om te eten, mooie omgeving voor wandel of fiets tocht. Honden toegestaan.
Een foto toegevoegd aan een locatie · meer dan 2 jaar geleden

Zijn hier voor de tweede keer, eerste keer met de motor in een trekkershut en nu met onze camper op een plek aan de beek. Fantastische plek, fijne camping, aardige eigenaren. Kano en fietsen verhuur aanwezig. Naast camping een pizzeria die ook Chinees serveert, eten was top. Honden toegestaan
Super vriendelijk ontvangen! Je mocht zelf je plek uitzoeken, keuze is uit gras en verharde ondergrond. Sanitair schoon en ruime douches. Ligt naast een groot park super om te wandelen. 1 km ligt de haven, in deze periode (april) nog niet zo veel te doen maar waarschijnlijk in hoogseizoen gezellig. Op 5 km de zee met een leuk zout moeras gebied met wilde flamingo’s. Verassend leuke omgeving en fijne camping!
fantastische camping (in April) we hadden prachtig weer en een fantastische plek aan het strand. Wel een giga camping met alles wat je kan bedenken, spa,fitness meerdere restaurants etc. waarschijnlijk in het hoogseizoen chaos, maar voor nu perfect. honden ook welkom
Sanitair mag wat aan gedaan worden, klein camping winkeltje aanwezig. Prima simpele camping, zijn hier 2 nachten verbleven. Mooie wandel routes in de buurt, dorpje op 20 minuten lopen, wel flinke steile weg maar was het waard! Honden zijn welkom, ook op de meeste wandel routes in het natuur gebied.
prima plek voor doorreis, water aanwezig.