@bicotje
Alle lof voor José de eigenaar. zijn gastvrijheid is erg groot. Dit betekent koop wijn, port, olijfolie of kaas bij hem, want dit verdient deze prachtige reeds in vorige reviews omschreven CP.
Super CP, gastvrijheid van eigenaren top evenals voorzieningen. Prachtige wandeling vanaf CP naar Sanctuario en centrum stad die het bezoeken waard is. Dank aan de eigenaren!
Grote plaatsen en schoon sanitair met voor campers alle voorzieningen aanwezig. Aanrader in deze tijd van het jaar.
Mooie nieuwe CP met alle voorzieningen en picknick tafels. Binnenkomen via betaalzuil enigszins lastig. Ons lukte het anderen maar anderen weer niet?! Weg naar dorpje met prima klein winkeltje gevaarlijk langs de weg.
Prima camping om Grignan en omgeving te verkennen. Camping is het hele jaar open!!! we betaalden 17 euro en 0,22 eurocent p.p per nacht.
Groot terrein waar als je goed zoekt een mooie plek is te vinden voor camper. Keuze tussen vol zon of schaduw. Douche met getob voor een euro, maar de plek is het meer dan waard.
Vriendelijk personeel, ruime plaatsen met schoon sanitair. Zee (kiezelstrand) op loopafstand. kleine Utile winkel in dorpje die alles heeft. Zwembad tot op vandaag niet open 🤨
Heerlijk rustige, ruime CP. sluiten ons aan bij laatste 2 reviews. Wij stonden alleen en kunnen anderen dit adres zeker aanraden.
Rust en ruimte als je buiten de muur staat. Jonge, enthousiaste en vriendelijke medewerkers. CP in ontwikkeling en uitstekende uitvalsbasis voor prachtige stad Cartagena.
Prachtige camperplek, rust en ruimte. Ik sluit me aan bij de vorige twee reviews.
Onze allereerste nacht in een camper op deze prachtige plek. Ondanks zeer natte omstandigheden heerlijk geslapen. Zeer vriendelijk ontvangst en alles aanwezig voor camperliefhebbers.