• Camperlocaties

• tiktok

@bigmek

Ja

Een locatie beoordeeld—6 maanden geleden

prima cp. twee nachten gestaan. mooi uitzicht over de wei. prima voorzieningen. Wifi uitstekend. goede uitvalsbasis voor fietstochten. zeer net en schoon sanitair.

Een locatie beoordeeld—7 maanden geleden

voor het eerst op een cp ipv camping. deze beviel prima. mooi terrein, rim opgezet met prima en zeer schoon sanitair. zelfs wasplaats voor fiets naast camperverzorgingsplaats. eigenaar is zeer sympathiek en behulpzaam. prima plek voor fietstochten. top cp! wij gaan dit vaker doen.

Een locatie beoordeeld—7 maanden geleden

eigenaar Patrick is een bijzonder aardige en behulpzame man. wij stonden uit vrije keus op het veld in aanleg dat komend seizoen klaar zal zijn. prima sanitair en netjes schoon gehouden. heet water. Wifi was op het bijveld aan magere kant. wellicht beter op het hoofdveld. geen grijswaterstort plaats. Das voor de volgende camping. aanrader. ook voor fietstochten. dichtbij Bergeijk met leuke restaurantjes.

Een locatie beoordeeld—7 maanden geleden

prima plek aan de Dokkumer Ee. heerlijk om in avond even een wijntje of biertje te nemen. prima voorzieningen. lekkere kakelverse eieren. tweede nacht wel veel last van muggen. zal het weer zijn. prachtig zicht over de weilanden. vlak bij Dokkum. leuk om te bezoeken. echte aanrader.

Een locatie beoordeeld—7 maanden geleden

5 overnachtingen op prima camping. goede voorzieningen, prima sanitair, vriendelijk personeel, prima broodjes en heel goede startplaats voor wandel- en fietstochten. net buiten hoogseizoen heerlijk rustig en zelf plek kiezen. aanrader!

Een locatie beoordeeld—8 maanden geleden

mooie rustig gelegen camping. zeer schoon en mooi sanitair. goede uitvalsbasis voor mooie fietstochten. aalten heel dichtbij voor de supers.

Een locatie beoordeeld—9 maanden geleden

4 nachten verbleven op deze heerlijke camping. vriendelijk ontvangst, mooi en schoon sanitair, prima wifi en goed gelegen in de Vlaamse velden. Poperinge is een leuk klein stadje en Ieper is goed te doen op de fiets. ook st Bernardus brouwerij bezocht. kortom aanrader zeker als je geïnteresseerd bent in WO 1 of lekker wilt fietsen in een licht heuvelachtig landschap. grote begraafplaats lysstenhoek licht op 500m afstand.

Een locatie beoordeeld—9 maanden geleden

vriendelijk ontvangst op dit zeer mooie terrein met ruime plaatsen. sanitair mag upgrade hebben. lijkt voor het aantal plaatsen aan de magere kant. Maar het is wel schoon. tip: installeer bewegingsmelders. na enige minuten gaat het licht uit. helaas was het zwembad gesloten ivm controle vd waterkwaliteit. En dat op de warmste dag tot nu toe. juist op het zwembad hadden we de camping uitgekozen. daarom nu 3 sterren gegeven.

Een locatie beoordeeld—10 maanden geleden

wij hebben hier 4 nachten gestaan. genoeg om heerlijk te fietsen naar caen ouisterham en juno Beach. prima fietspaden. prima sanitair. rustige camping. goed gelegen tov strand. kortom: aanrader. zeer vriendelijke eigenaar.

Een locatie beoordeeld—10 maanden geleden

wij gebruikten de camping op weg naar Normandië. vriendelijk ontvangst. prima sanitair. wij hadden een vrij kleine plek. genoeg schaduw. direct aan de Loire. Supermarkt op loopafstand. 1 overnachting ca 20 euro.was en droog voor 6 euro. voor een overnachting voor ons prima plek. buren stonden hier twee weken en vonden fietsmogelijkheden prima.

Een locatie beoordeeld—10 maanden geleden

op ca 10 km fietsen van Poitiers. met ebike goed te doen. zwembad aanwezig 1-2 m diep en ca 9 m lang. heerlijk om af te koelen. rest. met zeer beperkte kaart. zeer mooi en schoon sanitair prima douches. plekken ok. veel gebruikt door doortrekkers. ca 15.00 begint het langzaam vol te lopen en rond 11.00 zijn de meesten weer vertrokken lekker rustig.

Een locatie beoordeeld—10 maanden geleden

Vriendelijk ontvangst. Zeer ruime plekken. Er is een klein zwembad om even af te koelen. Prima sanitair dat goed wordt schoongehouden. Bij de bar kan je een drankje drinken maar ook zes dagen een lekkere maaltijd eten. In de omgeving kan je prima wandelen en fietsen. leuke markt in montelivat aan zee. 12 km. stukje verderop mag hond op strand en lekker zwemmen in zee. let wel op stroming. Soulac 30km ook moeite waard vooral feestweekend in juni.

Een locatie beoordeeld—10 maanden geleden

Vriendelijk ontvangen door Mat. Hij is zeer behulpzaam. Ruime plekken heel rustig. zeer net en schoon sanitair. Pareltje. Klein dorpje op 10 min lopen. Wandelen over de doorgaande wegen en fietsen dito. Blij met e-bike ivm hoogtes. Eauze heeft Leclerq. Fources is een heel klein maar leuk dorpje. Bijzonder gebouwd met kunstwinkel en kruidenier waar je heerlijk kaas/vlees plankje kunt krijgen. 4 nachten gestaan zeer geschikt als je van rust houdt.

Een locatie beoordeeld—10 maanden geleden

3 overnachtingen gehad. prima camping. ook voor bezoek aan Lourdes. ca 4 km. le Clercq ook ca 4 km. prima sanitair. goed schoon maar soms toiletpapier op. broodjesservice. 2 afwas plekken is wat aan de magere kant. wifi beperkt. geen overlast van boerderij ernaast. wel flink wat vliegen. slang voor water zit naast chem toilet. zou een andere plek moeten hebben. restaurant heeft beperkte kaart maar heel lekker gegeten.

Een locatie beoordeeld—10 maanden geleden

vriendelijk ontvangst. ruime plekken met veel en een beetje schaduw. om ca 9.00 komt de bakker toeterend het terrein op voor broodjes. het is mogelijk eten te bestellen. prima sanitair. goed schoon. ook was- en drogen resp 6 en 4 euro. de camping ligt net buiten het dorp. waar een enkel terras en winkeltje te vinden is. ca 20 min lopen. tip: trein naar foix. kwartiertje voor 8.60 vv. je kunt ook naar Toulouse of ri Andorra. prima verblijf gehad.

Een locatie beoordeeld—10 maanden geleden

prima ontvangst. zeer schoon sanitair en doucheruimte. wordt veelvuldig schoongehouden. campingwinkel met hoog nodige. prima restaurantje met vriendelijk personeel. ruime plaats. prima zwembad. ca 200 m lopen naar zee. water 17 gr. voor mij te koud maar prima voor kiters en surfers. kleinschalige camping vgl met andere maar echt top.

Een locatie beoordeeld—11 maanden geleden

vriendelijk ontvangst. prima verblijf voor twee nachten gehad. douche en toilet zijn prima. wel zelf wc papier meenemen. camping mag wel wat geverfd worden. wij hadden veel last van muggen. Narbonne is een leuke stad voor een bezoek. met de fiets goed bereikbaar maar ik verkies de hoofdweg boven het fietspad naast het kanaal. is halverwege geblokkeerd ivm asfalteren.

Een locatie beoordeeld—11 maanden geleden

we zouden twee overnachtingen hebben, door omstandigheden werden het er 6. prima camping. sympathieke enthousiaste beheerder die mee dent en tips heeft. ook Engels sprekend. zeer schoon sanitair. gratis wifi niet perfect maar werkt. veel wandel en fietstochten mogelijk. toch blij met electrische ondersteuning omdat sommige routes vrij stijle stukken hebben. Die is goed te lopen. aardig dorp. station aanwezig woe en za leuke markt lok. pr aanrader

Een locatie beoordeeld—11 maanden geleden

wij zouden hier 2 nachten blijven met camper en hond. het werden er vier. twee dagen heerlijk gefietst en een dag gewandeld. grote velden en prima sanitair. heel schoon zeer gastvrije eigenaar die heel vriendelijk is en goed zijn best doet het naar de zin te maken. brood service prima. pizza lekker. supermarkt 10 min. fietsen. afvalwater stort zit bij Bio. aanrader

Een locatie beoordeeld—11 maanden geleden

een overnachting met camper, hond en electra voor €26 incl cke korting. heel rustig, prima sanitair. hamburger frites tentje bij haventje aan de dure kant. als doorgang camping voor ons prima

Een locatie beoordeeld—meer dan 1 jaar geleden

Drie weken gelen stonden wij hier 3 nachten en nu afgelopen week 4. prima modern sanitair, heerlijke plek. veel gewandeld en gefietst. Je zit direct in het bos en hebt om de hoek een prima restaurant de 9e zaligheit. vriendelijk en behulpzaam personeel. bij camping en restaurant. Kortom: aanrader.

Een locatie beoordeeld—meer dan 1 jaar geleden

prima locatie. Ruurlo en supermarkt op loopafstand. prima vertrekpunt voor mooie fietstochten. prima gastheer en gastvrouw. Heel goed en schoon sanitair. goede plek voor camper. Aanrader. Wij hadden hier vier mooie dagen.

Een locatie beoordeeld—meer dan 1 jaar geleden

prima camping. Wij verbleven 3 dagen. rustig. jeu des boulesbaan gebruikt en ruimte genoeg om te kubben of te badmintonnen. prima sanitair. 10 minuten wandelen naar Garderen met enkele eetgelegenheden en Sat en Coop. je loopt niet direct het bos in maar kan prachtige fietsroutes rijden dwars over de Veluwe.

Een locatie beoordeeld—meer dan 1 jaar geleden

Prima voorzieningen. Prima sanitair. Klein veld maar ruimte genoeg. Geweldige eigenaren. Heel vriendelijk en behulpzaam. Je mag wat uit de moestuin halen. Heerlijke tomaten en kakelverse eitjes. koffie thee en dropjes aan alles is gedacht. Heerlijk rustig. Wandelingen met de hond niet goed mogelijk of je moet de auto nemen.Maar wel heerlijke plek voor fietsroutes op de Veluwe. Beekbergen is goed aan te fietsen. Wij zijn hier twee nachten geweest.

Een locatie beoordeeld—meer dan 1 jaar geleden

Mooie plek in het bos. wij hebben er vier nachten geslapen tijdens de Loonse kermis. nauwelijks last van gehad. Mooie plek voor wandelingen (direct aan het bos) en fietstochten. Als het vol is, zijn een toilet en een douche (modern en schoon) net te weinig naar mijn beleving. bij ons vanaf dag twee halve bezetting prima. Zeer attente gastheer. zeer hulpvaardig en zeer goede tips. Plus en div eetgel. op loopafstand en oorlogsmuseum bezoek waard.

Een locatie beoordeeld—meer dan 1 jaar geleden

wij waren hier drie dagen met de camper. heerlijk rustig. je loopt zo het bos in voor een eindeloze wandeling. Ook fietsen kan hier heel goed. Er is een prima restaurant naast gelegen dat woensdag gesloten is. 200 m verderop is ook een prima restaurant. Het sanitair is echt top . Het personeel is heel vriendelijk en behulpzaam. Twee keer eerder logeerden wij in een huisje. nNu de derde keer in de camper. wij komen zeker terug.