@bikerbarny
- 2021
Een uitstekende camping, natuurlijk en gezellig, met veel kleine details die een lust voor het oog zijn! Ruime, perfect aangelegde plaatsen, een zeer vriendelijk echtpaar dat de camping beheert en haar gasten hartelijk verwelkomt. Een klein maar heerlijk restaurant met broodjesservice. We zijn er erg blij mee.
We hebben een heerlijk, rustig weekend gehad op deze kleine camping. Ja, heel afgelegen, maar dat weet je van tevoren. We hadden een goed onderhouden plekje met uitzicht op de Elbe, maar dat had ook zijn prijs. De terreinknecht is een heel vriendelijk persoon en probeert zijn gasten goed te verzorgen, de receptioniste is echter nogal chagrijnig! Informeer je vooraf naar de prijzen, dan hoef je niet te klagen! Ook het Oosten heeft niets te vergeven.
kon bij aankomst op 30 december 2022 geen gebruik maken van de gereserveerde plek wegens een versnellingsbakschade, het woord goodwill is hier niet bekend. De onvriendelijke manier van doen schijnt hier normaal te zijn.
Sitecode: 20223
We hebben een geweldige week gehad op deze mooi gelegen camping. Alles wat het hart van een kampeerder begeert, is hier beschikbaar. Aardig personeel, schoon sanitair en een gezellig restaurant met goed gewoon eten. Geweldige wandelmogelijkheden voor mens en hond.
Prachtige natuurboscamping, want het kampeerhart lacht.We werden verrast met een welkomstgeschenk voor onze hond en een kleine maar fijne gastronomische voorziening met perfect eten en vers getapt bier uit de streek. Gewoon geweldig en een echte aanrader.