@bikerberni60
- 2023
We verbleven vier dagen op deze camping. Vriendelijke ontvangst. Zeer schone sanitaire voorzieningen. Direct aan de rivier de Taag. Aranjuez ligt op ongeveer 20 minuten lopen door de Jardín del Principe. We zouden zeker terugkomen.
De camping ligt direct aan zee. De toegang is via een onverhard pad met veel gaten. Niet aan te raden bij regenachtig weer. Er is echter wel voldoende ruimte. Helaas was er tijdens ons verblijf geen water beschikbaar. De infrastructuur zou verbeterd kunnen worden. Winkels zijn in de buurt. Je moet minstens één fiets meenemen. Er is geen elektriciteit.
Mooie camping gelegen aan de rand van Bad Füssing. Zeer schoon sanitair. Alles is gemakkelijk te voet of per fiets te bereiken. Altijd.
Ik was in Lana in de tweede week van mei. leuke camping. De ligging is ideaal voor fietstochten, ca. 8 km van Meran. Zeer schoon sanitair. Elk moment!
Leuke camping vlakbij Koblenz direct aan de Moezel. Koblenz, de Duitse hoek etc. zijn gemakkelijk per fiets te bereiken. Ongeveer 7 km. Er zijn ook winkelmogelijkheden in de buurt. Zeer schoon sanitair. In maart (-16.03.) was het verblijf relatief goedkoop met 19 euro per dag. Elektriciteit inbegrepen Aardig personeel. Elk moment!