@bikingmac
Parkeerplaats op het maisveld, lekker rustig. Water/riolering anders geen voorzieningen. 8 euro
een plaats opgegeven door de gemeenschap! Geen voorzieningen, zelfs geen bordje!
eenvoudige plek zonder enige (bruikbare) voorziening. 7 euro daarvoor? We zijn verder.
prachtige plek met een geweldig uitzicht op de bergen. WLAN, douche/toilet, aan- en afvoer, alles top! Er is een leuke plek om naartoe te gaan.
De foto's tonen twee verschillende locaties! Dit is niet de parkeerplaats bij het Panoramabad. De coördinaten leiden naar een parkeerplaats die alleen voor auto's is.
10 euro voor de eerste dag, max. drie nachten. Afval was niet bruikbaar. Parkeerplaats charme. We reden verder.
Mooie parkeerplaats boven Bad Kreuznach op het zuiden. Zeer vriendelijke uitbater. Heerlijke wijn.
Je kunt de bewoners begrijpen. Ik zou de kampeerauto's niet de hele dag voor mijn raam willen bekijken. Hoe kun je alleen op zo'n plek een parkeerplaats maken? Niets om goed te voelen. We reden verder.
Sitecode: 19583
Als u graag in een grote parkeerplaats verblijft, is dit de plek voor u. De nabijgelegen camping is slechts een paar euro duurder, maar heeft veel ruimte en meer voorzieningen.
Een parkeerplaats om gemakkelijk met de veerboot naar Lissabon te komen. Prijs in de week voor 24 uur 14,65 €. In het weekend kosten gratis, maar soms luid.
Goede en rustige plek om te verblijven en het museum te bezoeken.
Als u wilt verblijven in een volledige parkeerplaats tussen permanente campers, is dit de plek voor u! We reden verder.
Een desolate grindondergrond op luide straat. Nauw op elkaar staan 100 Mobile hier. Aan-en afvoer gaat. Dat de operator vriendelijk voor haar gasten is moet normaal zijn en kan speciale vermelding niet vinden. We reden verder.
Plaats direct aan de straat aan de voorkant van de ingang van de camping. Hoekig en alleen voor campers onder de 6 m. Lozen mogelijk is, de rest is defect. Openbare toiletten, bakker en pizzeria in het dorp.