@birgit1990
Een fijne en rustige camping in een prachtige omgeving. Het sanitair is nieuw en wordt meerdere keren per dag schoongemaakt. Broodjesservice is top en de eigenaren enorm vriendelijk! Voor ons een camping om te onthouden.
Een mooie camping in een prachtige omgeving. Direct naast de camping start een mooie wandelroute, echt een aanrader. Bij ons waren ze bij de receptie erg vriendelijk, zowel bij aankomst als bij vertrek. Bij vertrek een dame die ook Nederlands sprak en een praatje maakte. Het sanitair was geweldig, alsof het nieuw was. Het eten en de broodjesservice bij de naastgelegen bistro was top geregeld en lekker!
Een prachtige, kleinschalige camping met een ontzettend vriendelijke eigenaar. Het sanitair gebouw ligt wat hoger gelegen, maar is vanaf elke campingplek goed te bereiken. De douches en toiletten zijn wat verouderd maar verder prima en lekker warm.
We hebben hier een fijn verblijf van één nacht gehad. Een mooie locatie met prachtig uitzicht, in het naast gelegen restaurant heerlijk gegeten en onze kleuter kon hier fijn spelen in de speeltuin. De prijs is wat aan de hoge kant en het sanitair is matig, misschien zou een grindpad naar het sanitairgebouw wenselijk zijn om modder in het gebouwtje te voorkomen.