@bj1986
2023
1 nachtje geslapen, fantastisch wat een verrassing zo gezellig en leuk voor een stallplatz. ontzettend lieve mensen. het regende heel erg. mochten lekker naar binnen bij hun, uren gespeeld in de flipperkast schuur waar ook allemaal speelgoed is. kids vonden het ook heel fijn. heel schoon toilet. top overnachting voor als je aankomt in Zweden of terug naar huis gaat.
super fijn verblijf gehad, 2 nachten gebleven. de kids maakte meteen vriendjes, heel veel Nederlandse kindjes, fijne break tussen het wild kamperen. heerlijke warme douche, wasjes gedraaid ( gratis ). lieve eigenaren. wel heel veel muggen maar dat namen we voor lief omdat het zo leuk was.
prachtig op een mooie dag :) 8 euro voor een nachtje slapen. anders hele leuke picknick rust plek. wc’s super veel zwem mogelijkheden. volleybalnet en schommels
fantastische plek voor met kids! tegen over een waanzinnig grote speeltuin die van 08-22 open is. je kunt vanaf de parkeerplaats fietsen of lopen naar de Lidl :) 15 minuten rijden vanaf vikingpark. s’avonds later komt er wel wat Deense “hangjeugd” bij de speeltuin. voor 1 nachtje als doorreis, helemaal leuk voor kids iig! ( geen voorzieningen, wel een koffie en klein eettentje bij de speeltuin tot 17/18 uur open ).
mooie zonsondergang, we kwamen rond 20uur aan en waren nog 2 plekjes :). we hadden pech met het weer, regen en waaide ontzettend hard, echt kust weer. onze camper stond vooraan bij het water waardoor onze camperbus veel wind te voortduren kreeg. maar wel erg mooi uitzicht en met mooi weer een top plek. gratis ! en fijne picknick tafels.