@bjinse

1998

Een locatie beoordeeld8 maanden geleden

Sitecode: 20657

Op een maandagavond rustig gestaan. prima op fietsafstand van het centrum. douche, toilet en toegangspoort met code te openen.

Een locatie beoordeeld8 maanden geleden

Zeer gastvrij ontvangen. We mochten zelfs nog wat van het ontbijtbuffet meenemen toen de B&B gasten uitgegeten waren. rustige plek en mooi gefietst langs de Ruiten Aa.

Mooie rustige plaats maar geen elektra meer beschikbaar en ook het toilet is helaas gesloten. Prijs is nu 8 € plus 2,10 pp toeristenbelasting. chemisch toilet legen kan nog wel, grijs water niet.

Rustige plaats aan de rand van het dorp. Wandelpaden gaan het bos in vanaf de parkeerplaatsen.

De tarieven zijn verhoogd. 72 uur is nu 30 pond. 24 uur 20 pond. ruime plaatsen en druk in het stadje in de zomer.

Een locatie beoordeeldbijna 3 jaar geleden

5 sterren zeker waard. Rustig gestaan, goede service. Hele leuke tuin met een geocache als bonus.

Een locatie beoordeeldbijna 3 jaar geleden

Rustig gestaan. Geen last van jeugd gehad. Restaurant is niet meer geopend.

Prachtig plekje met vriendelijke eigenaar. Vroeg in de avond hadden we de laatste plaats.

De beschreven extreme drukte hebben we eind juli niet gezien. Plaats genoeg, lekker zwemmen, wandelen naar Meran en met de stoeltjeslift terug naar de camperplaats.

ik sluit me aan bij de andere reviews. Zeer rustig. op beide plaatsen voor 6?campers stond er maar 1 ondanks het hoogseizoen. Waarschijnlijk door covid zo rustig. we hopen dat het helder blijft om sterren te kunnen zien.

De poort was dicht maar bij navraag was de camping gewoon open. Oude vriendelijke, Duits sprekende vrouw opende de poort. Camping ziet er niet heel netjes uit, maar het toilet gebouw is verrassend modern en netjes.

Sitecode: 92075

Prima plaats bij een gebouw van de gemeente. Te duur voor wat je krijgt, maar het is hier ‘s nacht rustig. Overdag geluid van omliggende bedrijven/boerderijen.

Rustige plaats, behalve de koeling van achtergelegen bedrijf. Maar die hoor je niet meer na een tijdje. Prima voor een nacht. ‘s Ochtends honing geproefd en een potje gekocht. Vrouw achter de kassa wist niet dat het een camperplaats was, maar zei dat het prima was als we er zouden overnachten.

Prima gestaan. Geen last gehad van jongeren gehad.

Prima rustige plaats maar zonder faciliteiten.

Zeer mooie wandeling naar vulkaan. Goede douches. Keuken en grote ruimte om binnen te zitten. En een hot-pot!

Relatief rustige plaats als je er tegen kunt dat de treinen letterlijk boven je hoofd razen. Zeer goed en schoon sanitair. Aldi+Lidl op 1 kilometer.

Gastvrij ontvangen. Lekker fruit geraapt in de boomgaard. Gebruik kunnen maken van invalidentoilet voor onze zoon die zijn knie had gebroken. Zeer net sanitair en een cadeautje tot besluit. Wel behoorlijk aan de prijs met onze familie, terwijl ze ons jongste kind niet eens meetelde.

Net sanitair, maar wel met muntjes, zelfs voor het afwassen 0,10. Douchen 1,00. Mooi dicht bij Phantasialand. Relatief kleine campingplaatsen met heggetjes ertussen voor campers gereserveerd. Gezwommen in meertje met strandbad. Restaurant aanwezig en broodjes kunnen bestellen voor in de ochtend.

Mooie plek op een rustige plaats. Bakker op loopafstand door even terug naar de Moezel te lopen. Gastvrije ontvangst en schoon sanitair. Er zijn 4 stroomaansluitingen.

Prima plaats. Beheerder kwam in avond afrekenen. Toilet was schoon. Geen oude caravans of zo gezien.

Mooi begin van onze vakantie. Gastvrij onthaal door Wendy en Geert die de camperaars uitnodigen om in de avond bij elkaar te komen zitten. Schoon sanitair en verder prima voorzieningen. Ruime plaatsen zowel verhard als op gras.

Parking loopt beetje schuin af. Verder niets te zien. Geen sani zuil of stroompaal, ook geen bord dat het een camperplaats zou zijn. Het adres is gelijk aan de camping enkele honderden meters terug. Lijkt bijna op een manier om camperaars op de camping te krijgen. Die overigens erg duur is voor wat er geboden wordt.

Zeer net toiletgebouw, rustige plaats. Ooievaarsnesten op minder dan 100 meter.

Hoornblazers in de vroege avond. 's Ochtends heerlijk in het restaurant ontbeten waardoor ook wij gratis mochten overnachten. Prima plek.

Geen hoog cijfer omdat je last van de treinen hebt. Verder rustige plaats, er was midden in de zomer (1 aug) niemand anders op de plaats. Maar verder ook niks mis mee.

Mooie ruime plekken. Jetons in de plaatselijke supermarkt zijn aan de prijs. Sanizuil was defect maar stroom werkte prima. Er ligt een voetbalveld voor de kinderen direct achter camperplaats.

Goede plek met gratis toilet en water. Maar je staat wel erg dicht bij elkaar op kleine gemarkeerde plekken. Er zijn ook enkele grotere plekken.

Geen faciliteiten, maar voor een nachtje geen slechte plaats. Wel herrie van de treinen zoals altijd vlak aan de Rijn. Verder een zeer rustige doodlopende straat met ruim voldoende plaatsen.

Prima camping. Lid worden van The Caravan Club loont als je langer in GB blijft. Schoenen niet buiten laten staan, want de vossen nemen ze mee...

Aantal ruime en aantal zeer kleine plaatsen. Tarief is 5,50 plus 0,20 per persoon (2015). Geen jetons meer nodig, maar alleen een kraan boven het toilet waar iedereen zijn WC dumpt.