@bkeijzer
- 2011
prachtig uitzicht over de Chiemsee In het Hotel is het goed te eten en er zijn genoeg eters , een volle zaal maar het personeel is inderdaad nors en niet gastvrij ,erg jammer
echt geld klopperij ! 45€ op een kale parkeerplaats zonder stroom
de camping is heel lang . 500 m voor de wc kost je 20 minuten heen en weer.
als je niet gereserveerd hebt via de site kom je wrs achterin te staan. daar is veel lawaai van de achterliggende weg. ook een tractor en vrachtwagen over de camping . het douche water was koud .
bakker op maandagmorgen niet open of voor altijd dicht , dat is niet duidelijk
prachtige camping ! let op : je mag niet langer zijn dan 7 meter
zeer hartelijke ontvangst en aardige mensen . eenvoudige camping
er komt iemand langs . voor stroom moet je euro hebben en er voor de nacht veel ingooien of steeds je bed uit. stroom dus duur en ongemakkelijk. geen gegevens ( afgeplakt ) op paal en hoe duur is ook niet duidelijk.
heerlijk Sushi gegeten op het dorpspleintje
aardige ontvangst op deze eenvoudige camping maar let op : 10€ stroom voor 1 nacht !
leuke plek maar wijnproeverij bleek een verkoopverhaal in het frans voor de door het kasteel georganiseerde uitjes en excursie s . wel een lekker glas wijn erbij maar geen proeverij .
erg oud sanitair , vieze afstortplaats wc tank en kleine plekjes , dit alles voor een veel te hoge prijs maar het schijnt wel veiliger te zijn dan de camperplekken in de stad .
omdat alles vol was prima slaapplek maar heeeel veel lawaai vanaf 4 uur smorgens
Zeer eenvoudige camping Wij betaalden 21€ excl douchemuntjes van 1€ per stuk voor een grote doucheruimte zonder afgeschermde cabines
Sitecode: 19317
Prima camping, restaurant viel tegen , we kregen weinig eten voor een resp hoog bedrag . Heerlijk warme douche
Sitecode: 19856
Heerlijke camping onder de palmbomen. Heerlijk maar vooral ook lux gegeten aan het zwembad bij het hotel bij de uitgang aan de linkerkant
Sitecode: 19555
Deze camping viel ons erg tegen , ongeïnteresseerde camping beheerders , wij dachten dat er een menu in het restaurant was maar kregen het bestelde eten van een andere gast, je moet dus je eten altijd van te voren bestellen!
Sitecode: 19027
Wij mochten gewoon naar binnen op de camping ondanks dat er Ferme op het hek stond . Heerlijk gegeten voor normale rijs
Hele grote nette cp met stroom , een aanrader
Sitecode: 2091
Snel verder gegaan dit lijkt wel een winterstalling
Wij betaalden voor een plek met zeezicht 62€
Rustige plek avonds en nachts maar daarentegen morgens geenszins : maaimachine , helicopters en allerlei zware machines om ons heen
Rommelige camping met heel veel plaatsen , waar wij ook stonden , aan het water achter hek.
Stil dorp zonder winkels. Wij waren hier op zaterdagnacht. We hebben een onrustige nacht gehad met voorbij lopende jongeren en geparkeerde auto's . Wel lekker pizza gegeten van de pizza kar op het plein.
Aan drukke weg , erg lekker gegeten in 'l Ocean aan de jachthaven in Sausset les Pinsi
Nu dus echt wel betalen anders kom je de slagboom niet door
Mooie camping met sinds het laatste jaar een enorme hoeveelheid camperplekken erbij. Leuk voor de kids met binnenzwembad indoorspeeltuin en animatie en dicht bij Domburg en het strand.
Wel de jachthaven maar geen camperplekken gevonden
Sitecode: 12046
Heel goede plek op rustige plaats. Op dinsdag is alleen het hotel bij het meer open om wat te eten. De tekst over het gastronomisch centrum is ons niet duidelijk. Ter plekke ook geen aanwijzigingen daaromtrent.
Mooie rustige plek wel een beetje eenzaam als je alleen staat. Er is regelmatig iets te doen in het kasteel, wij konden genieten van een balletuitvoering alsnog geen geluids overlast .
Fijne plek met mooi uitzicht zonder voorzieningen bij leuk dorpje, door de weeks gratis , wel lawaai van langskomend verkeer.
Sitecode: 20815
Niet gaan staan , in soort put naast de weg, drukke lawaaierige plek voor veel geld.
Mooie rustige plek . Wij komen hier zeker terug!
Goede plek om de stad te bezoeken, 4€ per nacht.