@bluebottle
geweldige gratis aire. De stad is ongelooflijk om rond te lopen - geweldige architectuur en uitzichten. enkele bars en restaurants zijn van goede kwaliteit en redelijke prijzen. picknicktafels voorzien. gratis water en afval - deden alle steden dit maar!
Perfect voor een bezoek aan Warwick. StMarys gebied 2 is waar campers zijn toegestaan, maar je moet het nummer bij de slagboom bellen voor de man om je binnen of buiten te laten vanwege de nu geïnstalleerde hoogtebarrière.
Geweldige plek voor een tussenstop. Groot parkeerterrein bij jachthaven. Afvalbakken, maar geen grijs / zwarte stortmogelijkheid. Het beste deel zijn de restaurants, een bioscoop en een healthclub. Groot veld tegenover om te wandelen met de hond. Het beste om te parkeren op de verste parkeerplaats, weg van het gebied waar de meeste auto's parkeren
Het dichtst bij een Europese luchtvaartmaatschappij in het VK. Gratis water en afvalverwerking. Gratis bus naar Canterbury met parkeerkaart. Geweldige lokale pub. Geweldig dat Canterbury dit biedt en we zijn blij om de lokale bedrijven te ondersteunen en ons geld in Canterbury-winkels te besteden.