@bluecirclegaffer
Blij om deze plek precies zoals beschreven te vinden. Niet duidelijk hoe te betalen, maar gelukkig hebben anderen hier ons doorverwezen naar de receptie van de fitnessclub een paar minuten lopen verderop. 8 euro per nacht. (Voor de vorige recensent betekent "Frei" "toegestaan" en niet "gratis)

Oeps! Ik heb mijn (positieve) recensie van deze plek bij de verkeerde parkeerplaats/site op deze app gezet! Als u op zoek bent naar een goede plek in Honfleur, geloof dan mijn recensie voor de kleine parkeerplaats NIET. Mijn fout. Sorry!
Leuke plek met bomen en picknickbanken. Nu (maart 2022) kost €15 inclusief stroom (en geen optie om GEEN stroom te hebben). Ondanks instructies om de kaart te plaatsen / verwijderen en de pincode in te voeren, werkte de machine alleen contactloos.

Groot gebied, lijkt plaats te bieden aan grotere bestelwagens, minimaal 2 servicepunten. Gemakkelijke korte wandeling naar het pittoreske stadje en de haven. Ziet er een beetje moe uit met wat elektrische punten afgeplakt. Satellietweergave op Google Maps toont de omvang en indeling van dit gebied.
Rustige locatie, betaalautomaat buiten gebruik (zei een andere machine te gebruiken, maar die was er niet). Bakken op het terrein, maar camperservices op een aparte site (hier correct weergegeven als een "alleen services"-site)
Zeer rustige weg, achtergrondgeluid van haven, kijkt uit over zee/haven. Betaal £ 10 bij de automaat van 18:00 tot 09:00 uur (geen parkeergelegenheid overdag voor campers). Uitstekende bar/restaurant Cullins Yard zeer korte wandeling (zelfs niet naar de stad). Geen camperservice. Onze 4-sterrenclassificatie is voor de locatie en het gemak van de veerhaven. Wij raden aan.