@bmwbikernl
- 2016
prima overnachting plaats. mooi plekje. wel snel vol. nogal populair.
een basis camping hoe een franse camper caming moet zijn. stroom water douches alles. geen wifi. kost geen drol. leuk dorpje met alle noodzakelijke leuke winkels. veel ruimte op de camping. zwembad pal ernaast. ik ben tevreden
bizar duur. wij betaalden 158 euro voor twee dagen. daarvoor krijg je dan wel een wat betere camping. Echte douches. Wifi haalde onze plek niet. Restaurant was extreem goed. maar wel 100 euro voor 2 personen. Als je niet naar het geld kijkt was het okay.
heerlijk rustige camping municipal. ideaal om tot rust te komen. best goed bezocht. àlles aanwezig. wij boekten er een dag bij (dat zegt genoeg. 😀)
dit is een camping. toen eij er waren. rammel ennrammel vol. maar voor 1 nacht okay
zeer eenvoudig. maar kost geen drol. 5 euro. ik was tevreden.
gratis en dichtbij het centrum. toilet lozen lukte, met wat geduld. wc waren dicht maar er stond een alternatief op de deur. relatief rustig. en genoeg keus uit restaurants. Voor ons was dit perfect op 7-7-2024.
zeer vriendelijke mensen. kwamen smorgens 2 gekookte eitjes (van eigen kippen) en harde broodjes van de bakker brengen. wij stonden alleen met spectaculair uitzicht. Dit was camping puur.